Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kājas traumas dēļ ''Clippers'' līderis Džordžs regulārajā sezonā vairs nespēlēs

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Kājas traumas dēļ ''Clippers'' līderis Džordžs regulārajā sezonā vairs nespēlēs
Pols Džordžs. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Losandželosas ''Clippers'' viens no līderiem Pols Džordžs kājas sastiepuma dēļ nespēlēs vismaz līdz trijām nedēļām, ziņo Eidriens Vodžnarovskis. Tas nozīmē, ka viņš klubam nepalīdzēs noslēdzošajās deviņās regulārā turnīra spēlēs.

ESPN basketbola žurnālists Eidriens Vodžnarovskis ziņo, ka Losandželosas ''Clippers'' viens no līderiem Pols Džordžs kājas sastiepuma dēļ nespēlēs divas līdz trīs nedēļas. Savainojumā Džordžs iedzīvojās naktī uz trešdienu, kad klubs ar 100:101 piekāpās ''Thunder'', pašu traumu gūstot spēles izskaņā.

Tiek ziņots, ka tieši pēc šīm divām līdz trim nedēļām Džordžam tiks veikti vēlreizējie izmeklējumi, lai noteiktu precīzāku atgriešanās laiku laukumā. Tas arī nozīmē, ka Džordžs nevarēs palīdzēt ''Clippers'' noslēdzošajās deviņās regulārās sezonas spēlēs, kamēr par viņa atgriešanos laukumā attiecībā uz pēcsezonu vēl nav skaidrības.

Ar 38 uzvarām 73 spēlēs Losandželosas klubs šobrīd ieņem piekto vietu Rietumu konferencē. Desmitajā vietā esošajai Jūtas ''Jazz'', tāpat kā ''Lakers'' un ''Pelicans'', kuras ieņem 11. un 12. vietu, ir tikai trīs uzvaras mazāk. Tas nozīmē, ka atlikušajā sezonā Rietumos gaidāma spraiga cīņa par sezonas turpināšanu.

Pols Džordžs šajā sezonā laukumā devies 56 spēlēs, kurās vidēji guvis 23.8 punktus, izcīnījis 6.1 atlēkušo bumbu un atdevis 5.1 rezultatīvo piespēli.

     [+] [-]

, 2023-03-23 07:33, pirms gada
Riktīgi noveicās! Līdzīgi kā agrāk Giannim.