Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Timberwolves" atlaiž galveno treneri Sandersu, bet aizvietotājs jau noskatīts

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Timberwolves" atlaiž galveno treneri Sandersu, bet aizvietotājs jau noskatīts
Raiens Sanderss. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas klubs Minesotas “Timberwolves” svētdien no galvenā trenera amata atbrīvoja Raiena Sandersu. Sagaidāms, ka jau tuvākajā laikā amatā tiks apstiprināts Kriss Finčs, ar kuru noslēgs līgumu uz vairākiem gadiem, vēsta ESPN.

Minesotas “Timberwolves” iepriekšējā spēlē ar 99:103 piekāpās Ņujorkas “Knicks”, un vienība ar 7-24 bilanci atrodas NBA pēdējā vietā. Svētdien “Timberwolves” kluba basketbola darbību prezidents Gersons Rosass atlaida līdzšinējo galveno treneri Raienu Sandersu.

Plānots, ka jau tuvākajā laikā oficiāli par “Timberwolves” jauno galveno treneri tiks apstiprināts Kriss Finčs, kurš sezonu sāka Toronto “Raptors” treneru korpusā kā asistents. Naktī no otrdienas uz trešdienu “Timberwolves” spēkosies pret Milvoki “Bucks”, un sagaidāms, ka komandu jau vadīs Finčs.

Rosasam 2019. gada maijā pievienojoties “Timberwolves”, viņš izskatīja vairākus variantus galvenā trenera amatam, ieskaitot Finču, tomēr nolēma palikt pie Sandersa. Finčs un Rosass kopā strādājuši Hjūstonas “Rockets” organizācijā. Finčs bijis asistents arī Denveras “Nuggets” un Ņūorleānas “Pelicans” komandās.

Starpsezonā viņš tika nolīgts kā “Raptors” galvenā trenera Nika Nērsa pirmais asistents, un starp abām pusēm bija vienošanās, ka Finčs var pamest komandu, ja viņam tiek piedāvā galvenā trenera vieta.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2021-02-22 17:07, pirms 3 gadiem
Kas - Fonts nomainīts lapai?! Vai man rēgojās?!