Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Hārdens un Lilards atzīti par NBA nedēļas labākajiem

Edvards Eglītis
Edvards Eglītis

Hārdens un Lilards atzīti par NBA nedēļas labākajiem
Deimiens Lilards un Dāvis Bertāns. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi pagājušās nedēļas labākos spēlētājus. Par Austrumu konferences labāko spēlētāju atzīts Bruklinas "Nets" aizsargs Džeimss Hārdens, bet Rietumos šis gods ticis Portlendas "Trail Blazers" snaiperim Deimienam Lilardam.

Bruklinas "Nets" pēdējā laikā turpina krāt uzvaras un nostiprināties Austrumu konferences augšgalā. Neskatoties uz to, ka komandai visu nedēļu bija jāiztiek bez Kevina Durenta, kurš ir komandas līderis vairākos statistikas rādītājos, "Nets" uzvarēja visus mačus pagājušajā nedēļā (4-0), pagarinot uzvaru sēriju līdz sešām.

Džeimss Hārdens četrās "Nets" uzvarās izcēlās ar vidēji 31,8 punktiem, 10,8 rezultatīvām piespēlēm un 9,0 atlēkušajām bumbām. 15. februāra mačā pret "Kings" Hārdens atzīmējās ar triple-double - 29 punkti, 14 rezultatīvas piespēles un 13 atlēkušās bumbas un vēl divos mačos guva 37 un 38 punktus. Šis ir otrais nedēļas labākā spēlētāja apbalvojums, ko Hārdens saņēmis šosezon.

Gluži kā Hārdenam, arī Lilardam šis ir sezonas otrais nedēļas labākā spēlētāja apbalvojums. Deimiens Lilards trijos mačos (2-1) izcēlās ar vidēji 36,3 punktiem, 12,7 rezultatīvām piespēlēm un 5,7 atlēkušajām bumbām. Rezultatīvākā spēle Lilardam bija uzvarā pret "Pelicans", kurā viņš guva 43 punktus, taču vienīgais zaudējums aizvadītajā nedēļā bija pret Dāvja Bertāna Vašingtonas "Wizards". Visos trijos mačos Lilards atzīmējās ar double-double.

Izmantotie resursi:
https://www.nba.com/news/damian-lil...