Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Cavaliers" pieveic joprojām bez Grifina spēlējošo "Clippers"

Rolands Eliņš

"Cavaliers" pieveic joprojām bez Grifina spēlējošo "Clippers"
Kriss Pols un Lebrons Džeimss
Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā basketbola asociācijā pārliecinošu uzvaru izcīnījusi Klīvlendas „Cavaliers”, kura savā laukumā ar 115:102 apspēlēja „Clippers”, kamēr Atlantas „Hawks” un Detroitas „Pistons” cieta neveiksmes izbraukumā Rietumos.

Losandželosas „Clippers” sastāvā Bleika Grifina nav kopš Ziemassvētkiem, kad viņš atsvaidzināja savainojumu, taču šobrīd viņš kopā ar komandu devies piecu spēļu izbraukumā. Pastāvēja iespēja, ka Grifins varētu atgriezties laukumā jau šonedēļ, taču šonakt pret „Cavaliers” viņš spēlē nepiedalījās, un ASV mediji vēsta, ka viņš to nedarīs arī rīt pret Kristapa Porziņģa pārstāvēto Ņujorkas „Knicks”.

Spēlējot bez Grifina, „Clippers” (27-15) aizvadīja neveiksmīgu otro ceturtdaļu Klīvlendā, zaudējot ar 19:31. „Cavaliers” (30-11) otrā puslaika sākumā savu pārsvaru palielināja vēl vairāk un ar Lebrona Džeimsa un Ērla Smita 22 gūto punktu palīdzību svinēja uzvaru ar 115:102. Džeimss izdarīja arī 12 rezultatīvas piespēles un nepieļāva nevienu kļūdu, kamēr Kairijs Ērvings kopējā artavā pievienoja 21 punktu.

„Clippers” sastāvā savukārt labākais bija Kriss Pols ar 30 punktiem un deviņām rezultatīvām piespēlēm. Losandželosas šobrīd spēcīgākā kluba spēle pret „Knicks” paredzēta rīt (23.datumā), 2:30 pēc Latvijas laika.

Sanantonio „Spurs” viesos tikmēr mierīgi nokārtojusi sezonas 37. uzvaru 43 spēlēs, ar 28 punktu pārsvaru sagraujot Fīniksas „Suns” (13-31). Ar 21 punktu 22 nospēlētajās minūtēs izcēlās Kavai Lenards, bet spēcīga spēle arī NBA debitantam Bobanam Marjanovičam, kurš atzīmējās ar 17 punktiem un 13 atlēkušajām bumbām arī tikai 22 minūtēs. „Spurs” sastāvā nebija Tima Dankana un Tonija Pārkera, bet Manu Džinoboli nospēlēja tikai dažas minūtes, kamēr visi pārējie spēlētāji atzīmējās katrs ar vismaz četriem punktiem.

Neveiksmes izbraukuma spēlēs pret Rietumu komandām cietušas „Pistons” un „Hawks” vienības. Detroitai nepietika ar Andrē Dramonda 19+22, lai tiktu galā ar 32 punktus guvušo Entoniju Deivisu un „Pelicans”, un tika ciests zaudējums 99:115. Ņūorleānas komanda arī sagādāja Dramondam daudz mazāku soda metienu praksi nekā vakar, ļaujot viņam izdarīt tikai piecus soda metienus un trāpīt trīs. Savukārt „Hawks” sasprintā galotnē piekāpās „Kings” ar triple-double savākušo Reižonu Rondo (11+10+11) priekšgalā. 24 punktus guva un 15 atlēkušās bumbas savāca Demarkuss Kazinss, kuram gan arī sešas kļūdas.

NBA spēļu rezultāti, 22. janvāris

KomandasRez.Rezultatīvākie
Cavaliers-Clippers115:102Džeimss 22 – Pols 30
Pelicans-Pistons115:99Deiviss 32 – Keldvels-Poups 23
Nuggets-Grizzlies101:102Galināri 17 – Gazols 27
Kings-Hawks91:88Kazinss 24 – Milseps 14
Suns-Spurs89:117Bukers 24 – Lenards 21

Izmantotie resursi:
NBA.com
Report: Clippers' Blake Griffin will not play...

  +1 [+] [-]

, 2016-01-22 09:16, pirms 8 gadiem
Cerams ka ta ir taisniba un Grifins pret Kristapu nespeles
Diez Stephenson izdzivos LAC lidz trade deadline? A to maigi sakot pec Pacers vina karjera ir kluvusi par atejas podu

  +2 [+] [-]

, 2016-01-22 09:24, pirms 8 gadiem
Bostonietis rakstīja: Cerams ka ta ir taisniba un Grifins pret Kristapu nespeles
Diez Stephenson izdzivos LAC lidz trade deadline? A to maigi sakot pec Pacers vina karjera ir kluvusi par atejas podu
Stīvensonam ir grūti spēlēt komandā, kurā blakus ir spēcīgs saspēlnieks. Gan Hornets tad, gan tagad Clipps tādi ir, līdz ar to Stīvensons pazūd. Tajā pat laikā Pacers izteikta saspēlnieka nav/nebija, līdz ar to viņš, ar savu neordināro spēles manieri, varēja izcelties.

  +2 [+] [-]

, 2016-01-22 09:59, pirms 8 gadiem
Emilio rakstīja: Stīvensonam ir grūti spēlēt komandā, kurā blakus ir spēcīgs saspēlnieks. Gan Hornets tad, gan tagad Clipps tādi ir, līdz ar to Stīvensons pazūd. Tajā pat laikā Pacers izteikta saspēlnieka nav/nebija, līdz ar to viņš, ar savu neordināro spēles manieri, varēja izcelties.
Un viņam ir pārāk liels EGO, kas sadomājies, ka ir "superstārs". Brīnos kā viņš LAC vēl turas, jo, man liekas, ka viņš ir baigais komandas mikroklimata jaucējs.
Vispār pēc Pacers laikiem diviem spēlētājiem ir baismīgs regress- Hibertam un Stīvensonam.

  +1 [+] [-]

, 2016-01-22 10:05, pirms 8 gadiem
Milzīgs prieks par Clip zāģi, jo šonakt zāģu sērija turpināsies

  +1 [+] [-]

, 2016-01-22 10:07, pirms 8 gadiem
Bostonietis rakstīja: Cerams ka ta ir taisniba un Grifins pret Kristapu nespeles
Diez Stephenson izdzivos LAC lidz trade deadline? A to maigi sakot pec Pacers vina karjera ir kluvusi par atejas podu
Viņš LAC sistēmā neiederas, CP3 ar Deandre un Griffinu spēlē pikenrolu, Vai pūš Rediks un Craufords 3pt. Stīvensonam nav vietas un spēli veidot viņam neviens neļaus!

     [+] [-]

, 2016-01-22 10:33, pirms 8 gadiem
Cavaliers-Clippers 105:102 Džeimss 22 – Pols 30
Džeimsam atkal kārtējā uzvara.

  +1 [+] [-]

, 2016-01-22 11:04, pirms 8 gadiem
yeah rakstīja: Un viņam ir pārāk liels EGO, kas sadomājies, ka ir "superstārs". Brīnos kā viņš LAC vēl turas, jo, man liekas, ka viņš ir baigais komandas mikroklimata jaucējs.
Vispār pēc Pacers laikiem diviem spēlētājiem ir baismīgs regress- Hibertam un Stīvensonam.
Gan Stīvensons, gan Hiberts, abi ir ļoti emocionāli spēlētāji - ja emocijas labas, spēle iet, ja sliktas - nekas nesanāk. Hibertam gan šajā ziņā lietderība tik ļoti nezūd, jo, lai arī viņš punktus negūst un rebus nesavāc, vismaz defā viņš savu darbu izdara - traucē metienus, aizņem postā daudz vietas un nosedz pretinieku garos. Stīvensonam šajā ziņā ir smagāk, jo aizsardzībā viņš ir pašvaks, savukārt, ja spēle neiet arī uzbrukumā, jēgas no viņa maz.
Riversa vietā es gan labāk kā backup pointu Polam liktu tieši Stīvensonu, nevis Riversu vai Prigioni, jo tur viņš būtu daudz noderīgāks, nekā sev absolūti nepiemērotajā uzbrucēja pozīcijā. Ostinam, izskatās, no tēva tas basketbola gēns nav pārmantojies, lai gan čalis centīgs, savukārt Prigioni ir šausmīgi statisks un savā ziņā pat bailīgs. Jā, protams, saspēlnieks nevar būt avantūrists, taču nevar jau arī tā, ka neriskē vispār.

  -1 [+] [-]

, 2016-01-22 16:03, pirms 8 gadiem
chubaki rakstīja: Viņš LAC sistēmā neiederas, CP3 ar Deandre un Griffinu spēlē pikenrolu, Vai pūš Rediks un Craufords 3pt. Stīvensonam nav vietas un spēli veidot viņam neviens neļaus!
Nu bet kaut kā sezonas sākumā, kad viņš bija sākumsastāvā, tad viņam ļāva veidot uzbrukumus. Pašlaik jau Pridžioni ir nostiprinājies par otro saspēlnieku un viņam vēl blakus ir Kravfords, kuram visu laiku vajag bumbu. Es neticu, ka aizmainīs. Kuru pozīciju tad viņi uzlabotu ar maiņu?

  +1 [+] [-]

, 2016-01-22 16:59, pirms 8 gadiem
Bostonietis rakstīja: Cerams ka ta ir taisniba un Grifins pret Kristapu nespeles
Diez Stephenson izdzivos LAC lidz trade deadline? A to maigi sakot pec Pacers vina karjera ir kluvusi par atejas podu
Clips, ka pašu Grifinu vēl neaizmaina pret kādiem diviem vidēja līmeņa kapātājiem un labu 4.
Skat kā bliež bez viņa sastāvā..