Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Karijs atsvaidzinājis potītes savainojumu

Andrejs Siliņš

Karijs atsvaidzinājis potītes savainojumu
Stefans Karijs atkal savainojis potīti...
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Goldensteitas "Warriors" līderis Stefans Karijs aizvadītās nakts spēlē pret Sakramento "Kings" atsvaidzināja jau senāk savainoto potīti, taču pagaidām nav skaidrs, cik ilgs laiks būs nepieciešams, lai aizsargs atgrieztos ierindā.

Komanda otrajā un pēdējā pārbaudes spēlē zaudēja Sakramento "Kings" (91:95), tomēr, iespējams, lielāks zaudējums bija aizsarga Stefana Karija savainojums. Pēdējā pirmā puslaika minūtē, spēlējot aizsardzībā pret Džimiju Fredeti Karijs samežģīja potīti un nekavējoties aizkliboja uz laukuma sāniem. Atstāt laukumu Karijs varēja vien ar komandas biedru palīdzību.

Karijam konstatēta sastiepta potīte, bet plašākas pārbaudes tiks veiktas drīzumā. Pagājušajā sezonā Karijs to pašu potīti sastiepa trīs reizes. Vasarā kluba ģenerālmenedžeris Lerijs Railijs norādīja, ka spēlētājam veikta operācija un turpmāk problēmām ar potīti nevajadzētu būt.

Sezonas priekšvakarā zaudēt komandas līderi nekad nav patīkami, taču galvenais treneris Marks Džeksons norāda, ka attaisnojumus komanda nemeklēs: "Tas ir jāpasaka skaļi un skaidri. Cerams, ka viņš atgriezīsies ātri, bet, ja ne, mums tik un tā būs jāiet un jārāda sava spēle."

Izmantotie resursi:
San Francisco Bay Area — News, Sports,...
NBA.com

  +1 [+] [-]

, 2011-12-21 14:36, pirms 13 gadiem
fak
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2011-12-21 15:36, pirms 13 gadiem
Kāds nav dzirdējis vai Ws neapsver domu Baronu Deivisu piesaistīt?

  +3 [+] [-]

, 2011-12-21 15:40, pirms 13 gadiem
Barons tak jau ar Knicks slēgs līgumu.

  +3 [+] [-]

, 2011-12-21 17:03, pirms 13 gadiem
Biedram dribls un piespēle jāuztrenē