Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA burbulī nedēļas laikā nevienam spēlētājam nav pozitīva Covid-19 testa

Rolands Eliņš

NBA burbulī nedēļas laikā nevienam spēlētājam nav pozitīva Covid-19 testa
Rodions Kurucs un Kriss Midltons. Foto: USA Today / Scanpix

Nacionālā basketbola asociācija ziņo, ka kopš 13. jūlija veiktajos testos 346 spēlētājiem nevienam nav bijušas pozitīvas Covid-19 analīzes.

NBA vadība par vienu no galvenajiem satraukuma avotiem bija uzskatījusi tieši iespēju, ka arī mākslīgi izveidotais burbulis nebūs pietiekams infekcijas ierobežošanai un ka viena vai dažu burbulī esošo spēlētāju inficēšanās radītu milzīgas problēmas sezonas turpināšanai. Pirms nedēļas izziņotajos testu rezultātos, kas tika veikti spēlētājiem ierodoties burbulī, tika konstatēti divi Covid-19 saslimšanas gadījumi.

Nākamajā nedēļā, proti, no 13. līdz 20. jūlijam, atkārtoti testi tika veikti 346 spēlētājiem, kuri ieradušies uz sezonas izskaņu Orlando, viņu vidū arī trim Latvijas basketbolistiem - Kristapam Porziņģim, Rodionam Kurucam un Anžejam Pasečņikam. Nevienam spēlētājam šajos testos pozitīvas analīzes nav konstatētas, kas līgai noteikti sniegs lielāku pārliecību par iespējām veiksmīgi aizvadīt sezonas noslēdzošo daļu.

NBA komandām no 22. līdz 28. jūlijam paredzētas pārbaudes spēles, kas būs pirmās NBA spēles piecu mēnešu periodā, savukārt 31. jūlijā atsāksies regulārā sezona, kurā vairs piedalās tikai 22 no 30 līgas komandām. Visi mači norisināsies Disneja Pasaules kompleksā "ESPN Wide World of Sports", kur izmitināti arī spēlētāji un komandu personāls.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2020-07-21 10:44, pirms 4 gadiem
nu paskatoties Taibula vai Makgī vlogus, skaidrs, kāpēc tā, drošības standarti ir ārprātīgi augstā līmenī