Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Deividam Lī gurna savainojums, "Bulls" paziņo, ka Rouzs, visticamāk, neatgriezīsies

Rolands Eliņš

Deividam Lī gurna savainojums, "Bulls" paziņo, ka Rouzs, visticamāk, neatgriezīsies
Deivids Lī
Foto: AFP/Scanpix

Šonakt notikušajā Nacionālās basketbola asociācijas spēlē gurna savainojumu guvis Andra Biedriņa pārstāvētās „Warriors” komandas spēlētājs Deivids Lī. Savukārt Čikāgas „Bulls” treneris paziņojis, ka komandas zvaigznes Derika Rouza atgriešanās šosezon uz izslēgšanas spēlēm ir „ļoti mazticama”.

Sērijas starp Goldensteitas „Warriors” un Denveras „Nuggets” pirmajā spēlē ceturtās ceturtdaļas pašā sākumā Deivids Lī devās caurgājienā, taču Džaveils Makgī viņu apturēja ar noteikumu pārkāpumu, pēc kura Lī neveiksmīgi piezemējās uz savas labās kājas. Lai arī 29 gadus vecais uzbrucējs spēja izpildīt soda metienus un pat spert pirmos soļus, lai pēc tam atgrieztos aizsardzībā, pēkšņi viņš sajuta spēcīgas sāpes kājā un bija spiests pamest laukumu.

„Warriors” pārstāvji izplatījuši paziņojumu, ka sākotnējās rentgena analīzes neko sliktu nav uzrādījušas, taču Lī ir sastiepis savu gurna locītavu. Papildus pārbaudes tiks veiktas rītdien, kad arī kļūs skaidrs, kad „Warriors” spēka uzbrucējs spēs atgriezties laukumā.

Šīs nakts spēlē, kurā „Warriors” piedzīvoja zaudējumu ar 95:97, Lī nospēlētās 29 minūtes paspēja savākt doubl-double (10 punkti un 14 atlēkušās bumbas). Sērijas otrā spēle notiks naktī uz trešdienu Denverā.
Pēc nedēļas apritēs jau gads kopš Deriks Rouzs guva smagu ceļgala savainojumu, un gandrīz jau gadu arī dzirdamas dažādas baumas un diskusijas par to, kad Rouzs īsti atgriezīsies „Bulls” sastāvā. Nule kā savu viedokli paudis arī komandas galvenais treneris Toms Tibodo:

„Visticamāk, ka viņš šosezon nespēlēs,” lakonisks ir Tibodo, taču pēc tam cenšas mīkstināt sevis pasacīto, „taču līdz galam jau nekad neko nevar zināt. Turklāt izslēgšanas spēles arī var ievilkties, tas arī ir nozīmīgs faktors.”

Tibodo arī izsacījies, ka ne mirkli nevilcināsies sūtīt Rouzu komandas pamatsastāvā, tiklīdz pats spēlētājs izrādītu tam gatavību.

Sērijas pret „Nets” pirmajā spēlē, kurā „Bulls” piedzīvoja samērā pārliecinošu zaudējumu, Rouzs atradās uz komandas rezervistu soliņa, kur centīsies atrasties pēc iespējas vairāk, lai atbalstītu komandas biedrus. Protams, tikai tik ilgi, kamēr pats nevar spēlēt.

Izmantotie resursi:
Derrick Rose not likely to return in playoffs,...
2013 NBA playoffs—Golden State Warriors say...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-04-21 11:33, pirms 11 gadiem
AB lielā iespēja, pietiek skrūvēt riteņus nost, laiks spēlēt basketbolu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2013-04-21 12:33, pirms 11 gadiem
Ko čīkstast, Derons tāpat Rouzu vnk iznīcinātu.
Labāk lai pusis paliek malā un nesagrauj savu tā jau neesošo pārliecību.

  +2 [+] [-]

, 2013-04-21 13:49, pirms 11 gadiem
basketbolists777 rakstīja: Ja jau vairākus mēnešus trenējas ar komandu ,iesildās pirms spēles ,bet nespēlē ,tad man nav ko teikt ,varu derēt ,ka Kobe spēlētu jau pēc pirmā pilnā treniņa ar komandu..
Šādos apstākļos ļoti grūti kādu salīdzināt ar Kobi, jo Kobe ir viens no visu laiku lielākajiem cīnītājiem(nesaku, ka tāds nav Rouzs).. Kā arī Kobe ir vecāks, viņš ja var spēlē caur traumām un daudz nedomāt, kas būs vēlāk, jo tā pat drīz beigs karjeru, bet Rouzam visa karjera vēl priekšā, ja sačakarēs veselību jau tagad, visu laiku mocīsies ar traumām.. tāka labāk lai izārstējas..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2013-04-21 15:16, pirms 11 gadiem
Rouzs ir vesels, viņš nespēlē, jo nevar psiholoģiski tikt pāri laikam tam. Viņam bail pielietot fizisku spēku ar savainoto celi. Šamperts ar Rouzu vienā laikā notraumējās, bet Šamperts jau kapā labu laiku. Abiem vienādas traumas.

  +1 [+] [-]

, 2013-04-21 17:01, pirms 11 gadiem
Ar Rouzu Bulls to Nets izvālētu. Bet Derons raudātu.

  +2 [+] [-]

, 2013-04-21 17:24, pirms 11 gadiem
One Man Show! rakstīja: Rouzs ir vesels, viņš nespēlē, jo nevar psiholoģiski tikt pāri laikam tam. Viņam bail pielietot fizisku spēku ar savainoto celi. Šamperts ar Rouzu vienā laikā notraumējās, bet Šamperts jau kapā labu laiku. Abiem vienādas traumas.
Traums līdzīgas, bet nav korekti salīdzināt Rose ar Shumpert, viņu spēles stilus. Rose ir agresīvāks un ātrākais čalis līgā, tapēc tas celis katru spēli rauj krievu ruleti.