Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Warriors" pārspēj "76ers"

Jānis Pārums

"Warriors" pārspēj "76ers"
Stīvens Džeksons (ar bumbu)
Foto: AP

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) čempionātā aizvadītajā naktī uzvaru izcīnīja Goldensteitas "Warriors", kas bez savainotā Andra Biedriņa, savā laukumā ar 119:111 pieveica Filadelfijas "76ers".

Pēc pirmās ceturtdaļas "Warriors" bija divu punktu deficīts, bet mača turpinājumā Dona Nelsona padotie sāka spēlēt arvien labāk, pārņemot vadību un pakāpeniski atraujoties. Pirmo puslaiku "Warriors" noslēdza ar 62:56, bet pēc trešās ceturtdaļas Goldensteitas basketbolistu pārsvars jau pārsniedza desmit punktus – 91:79. Noslēdzošajā ceturksnī "76ers" izdevās pietuvoties, taču "Warriors" uzvaru nosargāja.

Pavisam nedaudz līdz "triple - double" pietrūka "kareivju" kapteinim Stīvenam Džeksonam – viņš guva 14 punktus, izcīnīja 10 atlēkušās bumbas un deviņas reizes rezultatīvi asistēja. Rezultatīvākais "Warriors" rindās ar 25 punktiem bija Brendans Raits, bet 21 punktu guva Monta Eliss. Zaudētājiem 23 punkti Tadeusa Janga rēķinā.

Divu vadošu NBA klubu cīņā Bostonas "Celtics" viesos ar 80:77 pārspēja Sanantonio "Spurs", kas iegāza paši sevi – pēdējo divarpus minūšu laikā "Spurs" aizmeta garām sešus soda metienus pēc kārtas (Tonijs Pārkers – 4, Maikls Finlijs – 2). Šajā laikā "Celtics" izmantoja iespēju nedaudz atrauties, ar ko bija pietiekami uzvaras izcīnīšanai.

19 punktus "Celtics" labā guva Rejs Alens, bet zaudētājiem rezultatīvākais ar 25 punktiem bija Tonijs Pārkers.

"Warriors" - "76ers" spēles apskats

Izmantotie resursi:
nba.com

1 2 3 4 106 komentāri
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +34 [+] [-]

, 2009-03-21 09:04, pirms 16 gadiem
Celtics2009 rakstīja: Prieks par Celtics... WORLD CHAMPIONS...!!!!!!!!
man liekas, ka tev pa daudz liekas ...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2009-03-21 09:12, pirms 16 gadiem
Celtics2009 rakstīja: Nu varbūt, bet kā lai izskaidro to ka biedriņš nespēlē, tad komanda uzvar? Bet kad spēlē tad zaudē???
Kad tavi "uzpūteņi" dabūs pa pakaļām plejofos tad sapratīsi, ka zaudē komanda nevis atsevišķi spēlētāji. Paaudzies dēl!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-03-21 09:19, pirms 16 gadiem
bimbambols(Riga) rakstīja: Oskar,nav ticiba,ka neieliksi Leo nr publiski!Ingars noziedzigi izdarijas ar manis iedoto nummuru-palaisdams pa visu forumu.Par cik man ari ir ceribas tikt pie kada alus litrinja,es varetu uznemties starpnieka lomu.Un uzskatu,ka korekti butu,ja savu Nr iedotu Tu!

ja tu neuzraadiisi nevienu manu komentaaru,kur es esmu devis visiem esporta lietotaajiem tavu tel nummuru,atkal riskee ar BANU,man vienreiz pietiek,ka tu leeti ķēngaa manu vaardu esporta portaalaa! starp citu,es personiigi tev zvaniiju,bet TU izsleedzi savu telefonu,kaa mazs beerns,jo laikam biji nobijies,ka buus jaaatbild!!! p.s senaak no vairaakiem lietotaajiem tev,Leo,rudzu maizei tika teikts,ka esat MUMBRU,ar vairaakiem profiliem,un tagad tu un ''Leo'',meeģinat ar taadiem pašiem veidiem nomelnot mani??? nav leets pakaļdarinaajums,un plaģiaats??? uztaisiiji augšā diskusijas rakstu,par Andri Biedriņu,nemineeji savaa rakstaa par viņu nevienu vaardu,tajaa pašaa laikaa apvainodams personiigi mani,un nopelniiji pelniitu BANU!!! par šito apvainojumu arii buus jaaatbild!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2009-03-21 09:56, pirms 16 gadiem
tā ir taisnība,ka bez Biedriņa GSW uzvar biežāk
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2009-03-21 10:05, pirms 16 gadiem
bimbambols(Riga) rakstīja: Ak, tad esi uzzimejies beidzotSkatos vards BANS Tev ir ljoti miljsh,bet izskatas,ka Tu uz vinu pats tiko esi izdarijis nopietnu pieteikumu ar vairakiem meligiem izteikumiem!Pec kartas:
1)Ieliekot publiska foruma manu tel.Nr.,tas nenozime ViSiEM esporta lietotajiem pieejamu????!!!
2)Tikai ljoti neaudzinati,zemaka slanja individi var atljauties zvanities pa nakti,laupot naktsmieru tiem,kas gulj!Tiesham apbrinojams leetums..!!!??
3)Apasaukashana,apmeloshana pa kaut, kadu Mumbru-idiotu,joprojam nav skaidrs ,kas tas tads un kapec??!!
4)Un gljeva riciba, netiekot gala ar sevim un manim un citiem,Tevi iedzina izmisuma, pasudzeties esporta vadibai un iespejams pus Rigai vel

Lai ari,ko Tu te samurgoji pa manim - ir Ok,es neskrieshu uzskaitit pieradijumus,lai Tevi izBANO,izdzivo stiprakais,vienados apstakljos!Esi stiprs kaa Briedis un nekrenkejies tik daudz!
atkal nekas konkreets atbildee,taapat kaa tevis doti neejoši linki!!! p.s atkariibaa no tevis,kaadam arii ir jaastraadaa,un nevis jaaseež visu dienu netaa!!! p.s kad zvaniiju,tu neguleeji,bet ''skatiijies'' GSW speeli tiešraidee,kaa ''vienmeer'' to esi dariijis...trauceešana izpaliek!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2009-03-21 10:13, pirms 16 gadiem
bimbambols(Riga) rakstīja: Protams Ingar,nekas personigs...+bez linkiem
dēls , žēl ka tu esi tik jauns, tā mans brālis būtu iekļāvis tevi savā listē pirms tiem 50-60 gadiem un tu te nerunātu vairs!

protams ja saproti par ko ir runa!

     [+] [-]

, 2009-03-21 10:14, pirms 16 gadiem
Man šoreiz gribās piekrist VV viedoklim, ka Biedrs vienkārši nevelk tik garu sezonu, jo vasarā tikai tusē ar draugiem. Sezonas sākumā viss bija čikiniekā ar viņa sniegumu, bet tagad sāk vajāt traumas, kas par kko jau liecina... GSW tagad uzvar, taču ne jau viens Biedriņš tur vainīgs, ka viņi pirms tam zaudēja. Komanda vienkārši liekas saņēmusies, jo tuvojas sezonas beigas un ir arī tāda lieta kā fani, kuri būs vajadzīgi arī nākošajā sezonā

  +5 [+] [-]

, 2009-03-21 10:15, pirms 16 gadiem
Dalemberts gan konkrēti zem groziem nokapājis, spēles laikā nepiefiksēju, ka šis savācis 23 reb no kuriem 11(!!!) uzbrukumā.

 +14 [+] [-]

, 2009-03-21 10:16, pirms 16 gadiem
Tur nav nekāda sakara, ir Biedriņš vai nav. Kad spēlē Biedriņš, tad nespēlē Eliss, tur arī ir rodama atbilde, kāpēc ar Biedriņu sastāvā nav uzvaru. Centriem šajā komandā ir nesvarīga loma, tik vien kā spēlēt aizsardzībā. Bez Elisa GSW uzbrukums ir krietni šķidrāks. Kāpēc gudrie un viņu prāt kompetentie analizētāji nekad neapskata tādu versiju? Pavisam vienkārši, tas nav izdevīgi.

  +2 [+] [-]

, 2009-03-21 10:18, pirms 16 gadiem
niknais rakstīja: Man šoreiz gribās piekrist VV viedoklim, ka Biedrs vienkārši nevelk tik garu sezonu, jo vasarā tikai tusē ar draugiem. Sezonas sākumā viss bija čikiniekā ar viņa sniegumu, bet tagad sāk vajāt traumas, kas par kko jau liecina... GSW tagad uzvar, taču ne jau viens Biedriņš tur vainīgs, ka viņi pirms tam zaudēja. Komanda vienkārši liekas saņēmusies, jo tuvojas sezonas beigas un ir arī tāda lieta kā fani, kuri būs vajadzīgi arī nākošajā sezonā
Ja godīgi, man šķiet, ka Biedriņa traumas varētu būt arī spekulācija. Protams, iespējams es kļūdos, bet tāda sajūta man rodas. Kaut kā dīvaini, kad Biedriņš vesels, tad pēkšņi traumas uzrodas Elisam.

  +2 [+] [-]

, 2009-03-21 10:19, pirms 16 gadiem
Feno rakstīja: Ja godīgi, man šķiet, ka Biedriņa traumas varētu būt arī spekulācija. Protams, iespējams es kļūdos, bet tāda sajūta man rodas. Kaut kā dīvaini, kad Biedriņš vesels, tad pēkšņi traumas uzrodas Elisam.
Nu šaubos vai Nelsons vai paši spēlētāji kko tik stulbu darītu. Nedomāju, ka tur ir kādas spekulācijas. Tikai tie "ģimenes apstākļu dēļ" vienu brīdi bija jocīgi. Bet viens ir skaidrs - Biedriņš nākošsezon būs citur!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2009-03-21 10:23, pirms 16 gadiem
Celtics2009 rakstīja: VV ir ļoti jocīgs, nepiekrīti viņam nekad. Man viņš vnk besī. Pārgudro tēlo..
Tici man VV ir 100x lielāka sajēga par Ab nekā tev

  +2 [+] [-]

, 2009-03-21 10:25, pirms 16 gadiem
M.Ellis rakstīja: Tici man VV ir 100x lielāka sajēga par Ab nekā tev
Tieši tā! Pats tak ar Otersonu viņu audzināja!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-03-21 10:28, pirms 16 gadiem
niknais rakstīja: Nu šaubos vai Nelsons vai paši spēlētāji kko tik stulbu darītu. Nedomāju, ka tur ir kādas spekulācijas. Tikai tie "ģimenes apstākļu dēļ" vienu brīdi bija jocīgi. Bet viens ir skaidrs - Biedriņš nākošsezon būs citur!
Bet stulbas sakritības ir nepārtraukti. Tieši tāpēc saku, ka man rodas sajūta, ka ir spekulācijas. Es tikai izsaku savu viedokli. Var piekrist, var nepiekrist, katra paša darīšana. Savu viedokli netaisos uzspiest. Vienreiz mēģināju un tas beidzās ar neko.

  +1 [+] [-]

, 2009-03-21 10:31, pirms 16 gadiem
Feno rakstīja: Bet stulbas sakritības ir nepārtraukti. Tieši tāpēc saku, ka man rodas sajūta, ka ir spekulācijas. Es tikai izsaku savu viedokli. Var piekrist, var nepiekrist, katra paša darīšana. Savu viedokli netaisos uzspiest. Vienreiz mēģināju un tas beidzās ar neko.
Tik bieži jau ar nav, bet nu daļa taisnības varbūt Tev ir! Visvairāk šajā sakarā gribas domāt par to, ka GSW vairs Biedru nevajag un grib lielo līgumu pataisīt mazāku...

  +1 [+] [-]

, 2009-03-21 10:31, pirms 16 gadiem
Celtics2009 rakstīja: VV ir ļoti jocīgs, nepiekrīti viņam nekad. Man viņš vnk besī. Pārgudro tēlo..
Piekrītu, ir jau mazliet pārgudrs, bet nu uzskatu, ka daļa taisnības ir pinīgi visos VV izteikumos. Saki ko gribi, bet bez Valtera iniciatīvām mūsu basis šodien atrastos B grupā. Esmu par to došs. Praktiski visi tagadējie izlases spēlētāji ir izgājuši caur Valtera skolu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-03-21 10:33, pirms 16 gadiem
niknais rakstīja: Tik bieži jau ar nav, bet nu daļa taisnības varbūt Tev ir! Visvairāk šajā sakarā gribas domāt par to, ka GSW vairs Biedru nevajag un grib lielo līgumu pataisīt mazāku...
Es arī tā domāju, ka grib pataisīt lielo līgumu mazāku. Un ne tikai Biedriņam vien.

  -1 [+] [-]

, 2009-03-21 10:33, pirms 16 gadiem
Celtics2009 rakstīja: Nu varbūt, bet kā lai izskaidro to ka biedriņš nespēlē, tad komanda uzvar? Bet kad spēlē tad zaudē???
Celtiks suukaa bibi ponijam!

  +2 [+] [-]

, 2009-03-21 10:36, pirms 16 gadiem
LuissH1 rakstīja: un desmit vv basketbola klubu megaprojektiem
Viss beidzas pie naudas trūkuma, jākli! Domā tik viegli tādus projektus realizēt? Idejas un iniciatīva VV ir, bet domā no zila gaisa to var realizēt? Ja būtu iespējas kaut daļu no viņa idejām realizēt, tad tas LV basketbolam nāktu tikai par labu!
1 2 3 4 106 komentāri