Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Porziņģis: "Kad spēlēju centra pozīcijā, man ir daudz vieglāk"

Rūdis Mālmeisters
Rūdis Mālmeisters

Porziņģis: "Kad spēlēju centra pozīcijā, man ir daudz vieglāk"
Kristaps Porziņģis. Foto: AFP/Scanpix

Kristapa Porziņģa pārstāvētā Dalasas "Mavericks" viesos ar rezultātu 124:122 izcīnīja uzvaru pret Domanta Saboņa Indianas "Pacers". Latvietis maču noslēdza ar double-double, gūstot 27 punktus un izcīnot 13 bumbas zem groziem.

"Kad spēlēju centra pozīcijā, man ir daudz vieglāk. Luka aizvadīja ļoti labu maču, ikvienam paverot labas iespējas uzbrukumā. Daudzus punktus izdevās gūt no brīvām pozīcijām, līdz ar to atlika tikai trāpīt savus metienus," izteicās komandas rezultatīvākais spēlētājs Kristaps Porziņģis, novērtējot tieši Dončiča lomu uzbrukumā. "Šajā spēlē man nebija daudz iespēju gūt punktus, jo visu laiku tiku cieši nosegts. Tā kā pretinieki vairāk pievērsa uzmanību man, tad atbrīvojās soda laukums, kas pavēra iespējas citiem," izteicās Luka Dončičs, kurš izcēlās ar vēl vienu triple-double šajā sezonā.

"Šī bija svarīga uzvara. Neatceros, ka pagājušajā gadā būtu zaudējuši vairāk kā divas spēles pēc kārtas. Mums bija nepieciešams gūt panākumu pēc trīs zaudējumu sērijas. Porziņģis aizvadīja lielisku maču. Manuprāt, tas ir ļoti pozitīvi, ka spējam Kristapam atbrīvot vietu uzbrukumā, lai viņam ir lielākas iespējas gūt punktus," atzinīgus vārdus veltīja "Mavericks" galvenais treneris Riks Kārlails, uzsverot arī Porziņģa un Koulija-Steina sadarbību.

Porziņģim šis bija sezonas rezultatīvākais mačs, 22 punktus pievienoja Trejs Bērks, savukārt Lukam Dončičam 13 punkti, 12 atlēkušās bumbas un 12 rezultatīvās piespēles. Dalasa ar septiņām uzvarām un tikpat zaudējumiem ieņem devīto vietu Rietumos. Nākamā spēle naktī uz svētdienu pret Sanantonio "Spurs".

Izmantotie resursi:
https://www.mavs.com/mavs-end-skid/

  +1 [+] [-]

, 2021-01-21 12:04, pirms 3 gadiem
Bobans, WCS, Powel kāds jāmaina prom! Klebers, Jonsons par pf var spēlēt! Viens garais un kādu īso var treidot!

  +5 [+] [-]

, 2021-01-21 12:18, pirms 3 gadiem
Loģiski! Tā arī nesaprotu, kāpēc līdz šim treneris lika KP ganīties perimetrā, lai tikai liktu skrīnus Lukam? Šajā mačā saikne KP-LD beidzot sevi parādīja. Tikai baidos, ka LD palika dēļ tā bēdīgs, jo guva tikai 13p. Tipa uz KP rēķina, jo vilka uz sevi 2-3 pretiniekus - tāpēc pašam mest bija sarežģiti, bet KP līdz ar to bija salīdzinoši brīvs. Redzēsim, kā/vai tas strādās uz priekšu. LD ļot nepatīk gūt maz punktus - tas bija redzams mača biegās, kā viņš puļīja no sliktām situācijām - ka tikai uzlabot savu punktu status.

  +1 [+] [-]

, 2021-01-21 12:50, pirms 3 gadiem
berimors rakstīja: Loģiski! Tā arī nesaprotu, kāpēc līdz šim treneris lika KP ganīties perimetrā, lai tikai liktu skrīnus Lukam? Šajā mačā saikne KP-LD beidzot sevi parādīja. Tikai baidos, ka LD palika dēļ tā bēdīgs, jo guva tikai 13p. Tipa uz KP rēķina, jo vilka uz sevi 2-3 pretiniekus - tāpēc pašam mest bija sarežģiti, bet KP līdz ar to bija salīdzinoši brīvs. Redzēsim, kā/vai tas strādās uz priekšu. LD ļot nepatīk gūt maz punktus - tas bija redzams mača biegās, kā viņš puļīja no sliktām situācijām - ka tikai uzlabot savu punktu status.
Luka vēl nav sevi pierādījis kā superzvaigzne, tad lai beidz bēdāties. Viņš grib titulu izcīnīt vai tikai vākt superstatus kā Westbruks un citas zvaigznes, bet beigās ne tituls, ne kas?

  +3 [+] [-]

, 2021-01-21 12:59, pirms 3 gadiem
Kamēr Dončičam vajadzēs 10 piespēles katrā spēlē, KP bez bumbuļa nepaliks! Atliek to tikai iemānīt grozā.

     [+] [-]

, 2021-01-21 13:07, pirms 3 gadiem
Es jau to skandēju kopš Knicks dienām, ka KP ir centrs un mēģinājumi viņu regulāri likt PF pozīcijā ir idiotisma kalngals.

     [+] [-]

, 2021-01-21 14:00, pirms 3 gadiem
GreenUprise rakstīja: Es jau to skandēju kopš Knicks dienām, ka KP ir centrs un mēģinājumi viņu regulāri likt PF pozīcijā ir idiotisma kalngals.
Viņš tak pats bļāva, ka negrib pa C spēlēt. Nācis pie prāta beidzot.

  +2 [+] [-]

, 2021-01-21 14:45, pirms 3 gadiem
GreenUprise rakstīja: Es jau to skandēju kopš Knicks dienām, ka KP ir centrs un mēģinājumi viņu regulāri likt PF pozīcijā ir idiotisma kalngals.
pfff.... Paceriem nebija Turnera. Sabonis ka centrs, parejie vel mazaki. Vareja pat vairak dominet zem groziem. Pret citam komandam kur lielie centri bus daudz grutak zem groziem, vajadzes post up vai 3oikas pulit atkal. Kristaps ir wnk pareizi jaizmanto... tapec vinu ari sauc par Vienradzi. Vins var but visur.

     [+] [-]

, 2021-01-21 14:46, pirms 3 gadiem
Nu ja vēl viens garais ar neesošu trīspunktnieku ganās groza tuvumā...Aizsardzībā ar KP mobilitāti tas darbojas. Bet uzbrukumā KP vairs groza tuvumā nepaliek vieta, jo pretspēlētājas komandas garais jau paspēj pārslēgties uz KP.

     [+] [-]

, 2021-01-21 22:58, pirms 3 gadiem
Bostona grib KP dabut

https://www.inquisitr.com/6455262/c...

     [+] [-]

, 2021-01-21 23:52, pirms 3 gadiem
Man jau liekas ka Kjubans ir Porzingī samīlējies un neatdos ne Bostonai ne kādam citam