Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Vēl viens traumētais ''Lakers''

Vēl viens traumētais ''Lakers''
Trevors Ariza

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) vienības Losandželosas ''Lakers sastāvam iecirsts vēl viens pamatīgs robs - nopietnu savainojumu guvis uzbrucējs Trevors Ariza.

Ariza, kurš ''Lakers'' pārstāv tikai kopš pērnā gada 20. novembra, kad pārcēlās uz Losandželosu no patlaban vienas no spēcīgākajām līgas komandām Orlando ''Magic'', svētdienas treniņa laikā salauza kaulu labajā kājā, un tas viņam liegs spēlēt apmēram astoņas nedēļas.

Ariza šosezon aizvadītajos 35 mačos sākumsastāvā spēli sācis tikai trijos. ''Lakers'' uzbrucējam laukumā vidēji spēlē pavadītas 15.7 minūtes, kuru laikā viņš spēja gūt 5.5 punktus, izcīnīt 3.1 atlēkušo bumbu un 1.3 reizes rezultatīvi asistēt partneriem.

Paredzams, ka šīsnakts mačā pret Denveras ''Nuggets'' ''Lakers'' galvenais treneris Fils Džeksons sūtīs laukumā Kvami Braunu, lai tas pacenšas tikt galā ar vienu no labākajiem līgas aizsardzības spēlētājiem Markusu Kembiju. Pavisam nesen kreisās kājas ceļgala savainojumu guva arī losandželosiešu centrs Endrjū Bainums. Par basketbolu Bainumam nāksies aizmirst uz vismaz astoņām nedēļām.

Izmantotie resursi:
www.espn.com

     [+] [-]

, 2008-01-21 22:25, pirms 16 gadiem
Mjā..
Ariza bija labs papildinājums Lakers vienībā.
Bez Bainuma un Arizas būs pavisam grūti.

  +1 [+] [-]

, 2008-01-22 02:02, pirms 16 gadiem
par šito jau es uzrakstīju,un tu te neko vairāk labāku nepateici.Nafig divreiz vajag likt?

  +1 [+] [-]

, 2008-01-22 12:34, pirms 16 gadiem
un stkal stulbs raksts,viss špikots no mana raksta ! nafig,tev labāk paliek,ka tu ieliec `savu` kopiju arī?