Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Rockets" ģenerālmenedžeris: "Ir vismaz trīs komandas, kas labākas par mums"

"Rockets" ģenerālmenedžeris: "Ir vismaz trīs komandas, kas labākas par mums"
"Rockets" ģenerālmenedžeris Derils Morijs un Džeimss Hārdens
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Hjūstonas "Rockets" šovasar pastiprināja sastāvu ar vienu no līgas labākajiem centra spēlētājiem Dvaitu Hovardu, tādēļ pašlaik "uz papīra" ir viena no līgas labākajām vienībām. Tā uzskata arī komandas ģenerālmenedžeris Derils Morijs, kurš izteicies, ka NBA pašreiz "ir vismaz trīs komandas, kas labākas par mums".

Sarunā ar Hjūstonas vietējo radiostaciju "MaD Radio" "Rockets" kluba ģenerālmenedžeris nenoliedza, ka saista lielas cerības ar to, ka "raķetes" jaunajā sezonā būs starp labākajām līgas vienībām un cīnīsies par čempionu titulu. "Es domāju, ka ir vismaz trīs komandas, kas labākas par mums, ja ne vairāk," izteicās Morijs. Ģenerālmenedžeris ir piesardzīgs un uzskata, ka ar skaļiem izteikumiem pirms jaunās sezonas nevajag mētāties, jo komanda vēl "īsti neko nav sasniegusi".

Uz "MaD Radio" žurnālista jautājumu, vai šīs trīs komandas, kas pašlaik ir labākas par "Rockets", ir Maiami "Heat", Oklahomsitijas "Thunder" un Sanantonio "Spurs", Morijs atbildēja apstiprinoši. "Es domāju, ka tās šīs trīs komandas. Es pat esmu pārliecināts, ka tās ir labākas par mums, un tās to noteikti ir pierādījušas [ka ir labākas par mums]," izteicās Hjūstonas komandas ģenerālmenedžeris. "Es domāju, ka "Bulls" un "Pacers" arī šogad ir ļoti labas [komandas]."

Morijs uzskata, ka "Rockets" vienības rindās ir divi no pašreiz desmit labākajiem līgas spēlētājiem - Dvaits Hovards un Džeimss Hārdens. "Rockets" ģenerālmenedžeris arī piebilda, ka Hjūstonas komandai ir labas iespējas attīsties un kļūt labākai un ka "laiks rādīs", cik laba šī komanda var būt.

Izmantotie resursi:
CBS Houston

  +1 [+] [-]

, 2013-09-20 11:10, pirms 11 gadiem
Es redzu vismaz septinjas,kuras ir labaakas par Rockets!

     [+] [-]

, 2013-09-20 11:19, pirms 11 gadiem
Thunder.. Bez Duranta un W-brooka tur neka nav. Warriors pat izskatas labak !

  +5 [+] [-]

, 2013-09-20 11:24, pirms 11 gadiem
k.b. rakstīja: Thunder.. Bez Duranta un W-brooka tur neka nav. Warriors pat izskatas labak !
sakars...?
Heat bez James un Wade ar naw nekas

  +3 [+] [-]

, 2013-09-20 11:30, pirms 11 gadiem
Protams, no vienas puses visu cieņu GM, ka neceļ komandu debesīs, taču no otras es šito nesaprotu...
Kā var teikt, cik komandas ir labākas par Hjūstonu, ja Hovards tur nav spēlējis nevienu minūti! Var jau, protams, izteikt minējumus, kāda un cik aptuveni stipra būs Hjūstona, taču tikpat labi arī LAL pagājušogad gribēja jau dot gredzenus pirms sezona vispār bija sākusies.
Un arī nākamsezon, kamēr Rockets nebūs vēl kārtīgi iespēlējušies un kamēr nebūs visi pie sistēmas un viens pie otra pieraduši, tikmēr par viņiem ne tikai vien šīs trīs komandas būs labākas.

  -3 [+] [-]

, 2013-09-20 11:51, pirms 11 gadiem
Heat, Thunder, Spurs, Barcelona, Olympiakos, Francijas izlase. man sanāca vismaz sešas, nezinu, kur šis trīs izrāvis.

  +3 [+] [-]

, 2013-09-20 12:00, pirms 11 gadiem
Domāju, ka Nets, Pacers un arī Bulls noteikti nav vājākas (ja ne pat stiprākas). Tad vēl redzēs, kā gsw, clippers būs (ja tieši konferenci skatās).

Rockets būs laba playoff komanda, bet vai viņi reāli varēs pacīnīties par čempiona titulu - to rādīs sezona un playoffi. Jo rietumi ir tiešām spēcīgi un vieglas sērijas tur var būt būs tikai kādai komandai pirmajā kārtā (piemēram, 1-8 un 2-7). Domāju, ka tikt viņiem līdz konferences finālam jau būs grūti ar smagām sērijām, ja tos vispār varēs sasniegt.

     [+] [-]

, 2013-09-20 12:05, pirms 11 gadiem
premium rakstīja: Heat, Thunder, Spurs, Barcelona, Olympiakos, Francijas izlase. man sanāca vismaz sešas, nezinu, kur šis trīs izrāvis.
meh.. vismaz nenozīmē, ka tikai 3

  -1 [+] [-]

, 2013-09-20 14:02, pirms 11 gadiem
Hovards un Hārdens ir 2 no 10 labākajiem? Strīdīgs jautājums, bet lai jau veicas..

  +2 [+] [-]

, 2013-09-20 21:39, pirms 11 gadiem
Bruklina piesmies šitos,taka mazos

  +2 [+] [-]

, 2013-09-21 13:38, pirms 11 gadiem
premium rakstīja: Heat, Thunder, Spurs, Barcelona, Olympiakos, Francijas izlase. man sanāca vismaz sešas, nezinu, kur šis trīs izrāvis.
Barcelona vai Olympiakos nekad nebūs tik stipri kā Bobcats šogad