Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Jokičs par savu dalību Parīzes OS: ''Nezinu, redzēsim. Man jāapdomājas''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Jokičs par savu dalību Parīzes OS: ''Nezinu, redzēsim. Man jāapdomājas''
Nikola Jokičs. Foto: AP/Scanpix

Aizvadītajā naktī Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) čempionu pilnvaras nolika Denveras ''Nuggets'', kas izšķirošajā septītajā spēlē ar 90:98 zaudēja Minesotas ''Timberwolves''. Denveriešu līderis Nikola Jokičs pēc mača izteicās, ka vēl esot neziņā par savu dalību vasarā gaidāmajā Parīzes olimpisko spēļu basketbola turnīrā.

''Nespējām izcīnīt otro čempiontitulu pēc kārtas, tāpēc nevaru neko teikt. Visi ir kļuvuši labāki un vēlas mūs uzveikt,'' par ''Nuggets'' izslēgšanas spēļu skrējienu pēc zaudējuma septītajā spēlē teica Nikola Jokičs.

''Mums bija daudz brīvu metienu, taču vienkārši nespējām tos realizēt. Ne velti viņiem [''Timberwolves''] ir labākā aizsardzība NBA. Viņi uzvarēja un bija labāki. Ar to arī apsveicu. Dažas komandas nekad netiek pie vēl viena čempiontitula. Maikls Konlijs ir nenovērtētākais spēlētājs šajā līgā,'' serbu milzis turpināja.

''Centīsimies kļūt labāki un gudrāki – no treneriem līdz spēlētājiem. NBA ir tik daudz talanta, ka nav tādas lietas kā viegls pretinieks. Es nerealizēju astoņus trīspunktniekus, Džamals Marejs arī astoņus, Maikls Porters. Tu nevari uzvarēt spēli, ja netrāpi metienus. Ja vēlies uzvarēt, viss ir vienkārši – jātrāpa grozā,'' teica Jokičs.

Noslēgumā trīskārtējais NBA vērtīgākais spēlētājs savus vasaras plānus iezīmēja kā miglā tītus. ''Es nezinu, mans draugs, redzēsim. Man jāapdomājas,'' atbildot uz jautājumu par potenciālu dalību Serbijas izlases rindās Parīzes olimpiskajās spēlēs sacīja Jokičs.

Parīzes olimpisko spēļu basketbola turnīrs norisināsies no 27. jūlija līdz 11. augustam. Pasaules kausa vicečempione Serbija grupu turnīra C apakšgrupā spēlēs pret ASV, Dienvidsudānu un Puertoriko kvalifikācijas turnīra uzvarētāju.

Izmantotie resursi:
https://sportando.basketball/en/nik...

  +1 [+] [-]

, 2024-05-20 12:56, pirms mēneša
Piespiedīs, ja pats negribēs

  -2 [+] [-]

, 2024-05-20 13:17, pirms mēneša
Mīkstais!

  +3 [+] [-]

, 2024-05-20 13:22, pirms mēneša
Cik aprobežotam jābūt, prasīt par izlasi vai jebkādiem nākotnes plāniem, pēc zaudētas 7. spēles... Ko viņi tur grib dzirdēt, visa preses konference palielam ir - atšujaties, es gribu iet pasēdēt stūrī!!

  +2 [+] [-]

, 2024-05-20 14:01, pirms mēneša
rudy_Latvija rakstīja: Mīkstais!
Tu esi paškritisks

     [+] [-]

, 2024-05-20 14:05, pirms mēneša
''Mums bija daudz brīvu metienu, taču vienkārši nespējām tos realizēt. Ne velti viņiem [''Timberwolves''] ir labākā aizsardzība NBA.
Izklausās pretruna. Ja būtu labākā aizsardzība tad nebūtu daudz brīvu metienu.

     [+] [-]

, 2024-05-20 15:48, pirms mēneša
kokodžambo rakstīja: Tu esi paškritisks
reālists

  +1 [+] [-]

, 2024-05-20 19:00, pirms mēneša
Tas jāprasa viņa zirgiem.

     [+] [-]

, 2024-05-26 15:48, pirms mēneša
Ir nu gan dažiem par ko cepties - kur spēlēs vai nespēlēs Jočiks. Es vēl saprastu, ja serbi vārītos un ceptos par Jočika spēlēšanu SRB izlasē Parīzes olimpiādē, bet kāpēc te Latvijā dažiem piemetusies caureja šajā sakarā?