Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Makolums: ''Ņūorleānas jaunie spēlētāji ir parādījuši milzīgu izaugsmi''

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Makolums: ''Ņūorleānas jaunie spēlētāji ir parādījuši milzīgu izaugsmi''
Sīdžejs Makolums. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēļu ietvaros šonakt cīņu aizvadīja Ņūorleānas ''Pelicans''. Komanda viesojās Fīniksā un negaidīti ar 125:114 pieveica līgas līderi ''Suns''. Sērijā līdz četriem panākumiem rezultāts 1:1.

Vienības panākumu ar 23 punktiem, deviņām rezultatīvām piespēlēm, astoņām atlēkušajām bumbām un bloķētu metienu kaldināja 30 gadus vecais aizsargs Sīdžejs Makolums. Sportists bija ļoti priecīgs par jauno basketbolistu atdevi sērijas otrajā mačā.

''Ņūorleānas jaunie spēlētāji ir parādījuši milzīgu izaugsmi. Nav runa tikai par pārspēlēm un pēdējām sezonas spēlēm. Runa ir par visu sezonu - kopš brīža, kad komandai bija viena uzvara 13 spēlēs. Tam nepieciešama drosmīga komanda ar varenu treneri, kurš dara visu nepieciešamo, lai no saviem spēlētājiem iegūtu labāko,'' sacīja Sīdžejs.

Makolums aizvadīja astoņas pilnas sezonas Portlendas ''Trail Blazers'' rindās. Arī šo sezonu viņš iesāka Portlendā, taču tika aizmainīts uz Ņūorleānu. Regulārajā sezonā viņš aizvadīja 26 spēles pelikānu rindās, izceļoties vidēji katrā no tām ar 24.3 punktiem, 4.5 atlēkušajām bumbām, 5.8 rezultatīvām piespēlēm un 1.3 pārtvertām bumbām.

''Ieguldīts smags darbs, lai tiktu pie panākumiem. Mēs izcīnījām uzvaru ar Hosē trāpītajiem metieniem, Džonsa lielisko aizsardzību un Mērfija fantastisko precizitāti. Tie bija puiši, kas vēl pavisam nesen spēlēja NBA G līgā,'' turpināja Sīdžejs.

Sērijas trešā spēle tiks aizvadīta naktī uz sestdienu, kad mājinieces statusu uzņemsies ''Pelicans''. Spēles sākums plkst. 4:30 pēc Latvijas laika. Mačs pāragri noslēdzās ''Suns'' zvaigznei Devinam Bukeram, kurš iedzīvojās augšstilba muskuļa savainojumā. Pagaidām, vēl nav zināms vai sportists dosies laukumā nākamajā spēlē.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/cj-mccollu...