Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Durents par ''Celtics'' fanu neapmierinātību: ''Bija brīdis, kad viņi Kairiju mīlēja''

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Durents par ''Celtics'' fanu neapmierinātību: ''Bija brīdis, kad viņi Kairiju mīlēja''
Kevins Durents un Kairijs Ērvings. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Bruklinas ''Nets'' naktī uz pirmdienu aizvadīja pirmo cīņu izslēgšanas spēļu ietvaros. Klubs līdz ar sirēnu ielaida izšķirošo grozu un zaudēja Bostonas ''Celtics'' basketbolistiem ar rezultātu 114:115.

Bruklinas klubu spēlē ilgi turēja bijušais ķeltu līderis Kairijs Ērvings. Basketbolists ''Nets'' labā guva 39 punktus, 18 no tiem gūstot izšķirošajā ceturksnī. Mača izskaņā uzvara jau bija praktiski rokā, taču līdz ar sirēnu uzvaru Bostonai atnesa Džeisons Teitums.

Ērvingam gan šī spēle nebija viegla. Sportistam nācās sadzīvot ar Bostonas līdzjutēju dusmām un neapmierinātību. Fani joprojām nebija aizmirsuši kā Ērvings apsolīja palikt Bostonā, taču beigās to pameta. Atmiņā palicis arī fragments kā sportists speciāli pēc mača 2021. gada izslēgšanas spēlēs sāka mīdīt ''Celtics'' logotipu Bostonas arēnā.

Ērvings atbildi gan parādā nepalika. Viņš vairākkārt līdzjutējiem slepeni rādīja vidējo pirkstu, kā arī aizvadīja ļoti spilgtu preses konferenci. Basketbolistam gan NBA pēcāk piesprieda soda naudu 50 tūkstošu ASV dolāru apmērā.

30 gadus vecā saspēles vadītāja pusē gan bija ''Nets'' līderis un Kairija komandas biedrs Kevins Durents. Viņš uzskatīja, ka Bostonas fani joprojām ir sarūgtināti par to, ka Ērvings vairs nespēlē ''Celtics''.

''Bija brīdis, kad viņi Kairiju mīlēja. Viņiem bija dzīvi mainoša pieredze, kuru ieguva skatoties spēles, kurās Kairijs bija viņu komandas kreklā. Brīdī, kad tas viņiem tika atņemts, viņi jutās tā it kā viņiem būtu izrauts gabals no sevis,'' sacīja Durents.

Sērijā līdz četriem panākumiem ''Celtics'' atrodas vadībā ar 1:0. Sērijas otrais mačs tiks aizvadīts jau naktī uz ceturtdienu, kad ''Nets'' vēlreiz viesosies Bostonā. Spēles sākums plkst. 2:00 pēc Latvijas laika.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/kevin-dura...

     [+] [-]

, 2022-04-20 08:53, pirms 2 gadiem
Jo ilgāk KD ir kopā ar Kairiju, jo lielāks kosmonauts viņš paliek