Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Dončičs varētu atgriezties laukumā trešajā vai ceturtajā sērijas spēlē pret ''Jazz''

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Dončičs varētu atgriezties laukumā trešajā vai ceturtajā sērijas spēlē pret ''Jazz''
Luka Dončičs. Foto: USA Sports Today/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Dalasas ''Mavericks'' uzsāka izslēgšanas spēles bez vienības līdera Luka Dončiča. Slovēņu basketbolists laukumā varētu atgriezties sērijas trešajā vai ceturtajā mačā pret Jūtas ''Jazz'', vēsta ''The Athletic'' apskatnieks Šams Čaranija.

Sporta žurnālists informē, ka Dončiča savainojums ir praktiski sadziedēts. Nākamo divu dienu laikā tiks aizvadīti intensīvāki treniņi, kuri noteiks vai sportists varēs doties laukumā vai nē.

Dončičs regulārajā sezonā devās laukumā 65 mačos, vidēji katrā izceļoties ar 28.4 gūtiem punktiem, 9.1 atlēkušo bumbu, 8.7 rezultatīvām piespēlēm, 1.2 pārtvertām bumbām un 0.6 bloķētiem metieniem.

Sērijā līdz četrām uzvarām rezultāts ir 1:1. Naktī uz sestdienu ''Mavericks'' zaudēja ''Jazz'' ar 93:99, bet trīs dienas vēlāk revanšējās, uzvarot ar 110:104. Komandas panākumu ar 41 punktu un astoņām atlēkušajām bumbām kaldināja Džalens Bransons.

Trešā spēle tiks aizvadīta jau naktī uz piektdienu, kad laukuma saimnieces statusu uzņemsies Jūtas ''Jazz''. Spēles sākums plkst. 4:00 pēc Latvijas laika. Ceturtais mačs tikmēr paredzēts sestdienas vakarā, plkst. 23:30.