Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Ērvings pirms atgriešanās spēles Bostonā veic īpašu dūmu rituālu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Ērvings pirms atgriešanās spēles Bostonā veic īpašu dūmu rituālu
Kairijs Ērvings. Foto: AFP/Scanpix

19.dec . 03:00

Celtics - Nets

Nacionālās basketbola asociācijas klubs Bruklinas “Nets” pārbaudes spēlē tika galā ar Bostonas “Celtics” (113:89), kas bija Kairija Ērvinga iepriekšējā komanda pirms spēku apvienošanas ar Kevinu Durentu. Ērvings pirms dueļa ar dūmiem centās attīrīt Bostonas arēnas auru un norādīja, ka to plāno darīt arī sezonas turpinājumā.

Kairijs Ērvings pirms mača apstaigāja Bostonas basketbola laukumu un veica īpašu dūmu rituālu. Saspēles vadītājs norādīja, ka tā viņš godinājis savu izcelsmi, kas saistīta ar Amerikas pirmiedzīvotājiem.

“Rituāls nāk no vairākām ciltīm. Izdūmošana un enerģijas attīrīšana ļauj būtu drošam, ka viss ir līdzsvarā. Šodien nedarīju neko tādu, ko neesmu veicis mājas arēnā. Rituāls bija arī pirms iepriekšējās spēles, un plānoju to darīt arī pirms katras nākamās spēles, ja vien pretinieki dos atļauju,” stāstīja Ērvings. Viņš Bostonā aizvadīja divas sezonas, kas spēlētājam nebija individuāli veiksmīgas.

“Tā ir saikne un drošības sajūta no mūsu senčiem, kas palīdz justies labāk. Negrasos ieviest citus rituālus, bet šī ir daļa no manas kultūras,” norādīja Ērvings. Viņš Bostonu pameta pagājušā gada vasarā, kā brīvais aģents apvienojot spēkus ar Kevinu Durentu un pievienojoties Bruklinas “Nets”.

“Tas ir viņa rituāls. Man šķiet, ka Kairijs dūmu rituālu veic pat pirms 2K basketbola mača,” ironizēja Durents. “Viņš to dara arī ģērbtuvēs, un tas mums dod labu enerģiju. Mēs to respektējam. Tā ir viņa metode, un pēc tam viņš iziet laukumā un atdod visu.”

Ērvings izcēlās ar 17 punktiem, septiņām atlēkušajām bumbām un piecām piespēlēm, laukumā pavadot 28 minūtes. Durents 27 minūšu laikā paguva iemest 25 punktus. Komandu nākamā tikšanās Bostonā paredzēta Ziemassvētku spēļu kalendāra ietvaros.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  +2 [+] [-]

, 2020-12-19 09:51, pirms 4 gadiem
Tas ir debils, ar šito kadru būs tikai problēmas un KD titulu neredzēt vairs nekad 😄

  +2 [+] [-]

, 2020-12-19 10:48, pirms 4 gadiem
Tas arī ļauj laukumu padarīt plakanu kādam tas ir jābūt, nevis ar kaut kādu liekumu.

  +2 [+] [-]

, 2020-12-19 11:32, pirms 4 gadiem
KaraLis rakstīja: Tas ir debils, ar šito kadru būs tikai problēmas un KD titulu neredzēt vairs nekad 😄
Lai cik Kairijs būtu jocīgs cilvēks,bet te nav nekāda sakara ar debīlismu.
Šis ir saistīts ar indiāņu rituāliem,jo Kyrie māte liekas bija 50% indiāniete.

  +2 [+] [-]

, 2020-12-19 12:48, pirms 4 gadiem
Viņš jau to ir darījis iepriekš, neko debilu tur neredzu. Viņam māte ir indianiete no turienes ari daudzas tādas tradīcijas. Fils Džeksons arī dedzināja salviju Lakers arēnā.

  +1 [+] [-]

, 2020-12-19 14:18, pirms 4 gadiem
budamank rakstīja: Viņš jau to ir darījis iepriekš, neko debilu tur neredzu. Viņam māte ir indianiete no turienes ari daudzas tādas tradīcijas. Fils Džeksons arī dedzināja salviju Lakers arēnā.
Labi. ka nepiipeeja, jo tie, kas zina, kas ir salvija.... nu uzmaniigi

Nu lai tak izsveepee shitento zaaliiti, ja grib, kameer nenostraadaa trauksmiite uz uguni, tak lai kuupina, tak kam traucee.

     [+] [-]

, 2020-12-19 14:34, pirms 4 gadiem
Ko par to saka īsti šamaņi?

"Parunāju ar senčiem. Lai iekļūtu pleiofos, ar šito kūpināšanu varētu pat pietikt. Ja grib kļūt par čempionu, būs vajadzīgs cilvēka upuris!"

     [+] [-]

, 2020-12-20 10:47, pirms 4 gadiem
Tas čalis aizvien vairāk liekàs ka draudzējās ar putniem