Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Hārdens dodas uz Hjūstonu un izlaiž ''76ers'' pirmssezonas treniņus

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Hārdens dodas uz Hjūstonu un izlaiž ''76ers'' pirmssezonas treniņus
Džeimss Hārdens. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Filadelfijas ''76ers'' basketbolists Džeimss Hārdens turpina testēt komandu, lai tā veiktu maiņu un aizmainītu viņu uz citu komandu. Pēdējās dienas, ieskaitot trešdien, Hārdens nav trenējies kopā ar to, bet gan atradies Hjūstonā. Par viņa sodu vēl tiks lemts.

Filadelfijas ''76ers'' šajā starpsezonā ieguva problēmu Džeimsa Hārdena personā, kurš pēc tam, kad viņam basketbola operāciju prezidents Derils Morejs nepiešķīra maksimālo ilgtermiņa līgumu, paziņoja par vēlmi tikt aizmainītam. Uz brīdi viņš pievienojās komandai treniņnometnē Kolorādo, taču pēdējos treniņos atkal ar to kopā nav bijis.

Bija plānots, ka Hārdens piedalīsies komandas treniņā trešdien, taču tā nenotika. Viņš publiski bija atklājis, ka varētu piedalīties pēdējā pirmssezonas pārbaudes spelē pret Atlantas ''Hawks''. ''Ja viņš būs, spēlēsim ar viņu, ja nē, tad nē. Joprojām ticu tam, ko viņš teica pēdējā sarunā, ka piektdien plāno spēlēt. Tad jau redzēsim, kas notiks,'' medijiem pēc treniņa teica galvenais treneris Niks Nērss.

Pēdējās dienas Hārdens pavadījis Hjūstonā. ESPN ziņo, ka ''76ers'' sagaida no Hārdena paskaidrojumu par savu prombūtni pirms lemj par veidu, kā viņu sodīt par disciplīnas pārkāpumu. Pēc tam, kad viņš paziņoja par vēlmi tikt aizmainītam, kā galamērķi basketbolists noteica Losandželosas ''Clippers''. Pēdējās dienās abas vienības pārrunājušas iespējamo maiņu, taču līdz maiņas darījumam vēl ir patālu, vēsta ESPN.

Karjeras laikā Džeimss Hārdens pārstāvējis arī tādas komandas kā Oklahomsitijas ''Thunder'', Hjūstonas ''Rockets'' un Bruklinas ''Nets''. No pēdējām divām komandām viņš ticis aizmainīts pēc tam, kad pats izteicis vēlmi šadam scenārijam. Šī kļuvusi par trešo komandu, no kuras spēlētājs pats vēlas tikt prom.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2023-10-19 09:42, pirms gada
Pincesīte. Ja nebūtu pincīša būtu princesīte

     [+] [-]

, 2023-10-19 09:56, pirms gada
Algas astranomiskas... lielbudžeta drāma.

  +1 [+] [-]

, 2023-10-19 09:59, pirms gada
Kas viņš tāds ir, lai kačātu tādas pravas?
Nesaprotu arī tās komandas, kuras ņem tādus spēlētājus kā Hārdens, Īrvings utt., kuri uzreiz kā kaut kas nepatīk, uzmet lūpu un prasa maiņu.

  +1 [+] [-]

, 2023-10-19 10:22, pirms gada
Pretīgs purns, vajadzētu kādus 100 ļamus sodu uzlikt lai rodas saprāts kaut kāds

  +1 [+] [-]

, 2023-10-19 12:54, pirms gada
ne nu neviens jau ar varu uz darbu nedzen, bet cerams, ka alga pie sadiem izgajieniem vinam garanteta tomer nebus.

     [+] [-]

, 2023-10-19 14:04, pirms gada
Bo Mamba rakstīja: ne nu neviens jau ar varu uz darbu nedzen, bet cerams, ka alga pie sadiem izgajieniem vinam garanteta tomer nebus.
itkā tusēties patīk, bet diezvai visu kapeiku notusējis jau būtu. takā pietiek tauku rezerves uz kurām sēdēt.