Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Marejs pārliecināts par Denveru: ''Mums nerūp, kas spēlē ''Suns'' un ''Lakers'' rindās''

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Marejs pārliecināts par Denveru: ''Mums nerūp, kas spēlē ''Suns'' un ''Lakers'' rindās''
Džamals Marejs. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Denveras ''Nuggets'' spēlētājs Džamals Marejs izteicis savu viedokli par vienības potenciālu un iespējām, ja komandas biedrus un viņu pašu nevajātu traumas.

''Mums ir lieliska komanda. Visi zina, ko esam spējīgi paveikt brīdī, kad spēlētāji ir pilnībā veseli. Kopā mēs esam spēks. Mums nerūp, kas spēlē ''Suns'' un ''Lakers'' rindās. Mēs tikai vēlamies dzīvot bez savainojumiem, lai varam pierādīt uz ko esam spējīgi,'' sacīja Marejs.

Kanādiešu saspēles vadītājs plīsušas priekšējās krusteniskās saites dēļ izlaida visu pagājušo sezonu. 2020./2021. gada sezonā viņš devās laukumā 48 mačos, kuros izcēlās ar vidēji 21.2 punktiem, 4.8 rezultatīvām piespēlēm, četrām atlēkušajām bumbām, 1.3 pārtvertām bumbām un 0.3 bloķētiem metieniem. Tā bija individuāli sekmīgākā sezona Mareja karjerā.

Marejs Denveras rindās ir pavadījis piecas pilnas sezonas. Tieši ''Nuggets'' viņu 2016. gadā draftēja ar augsto un kopējo septīto drafta izvēli. Visus šos gadus viņš bijis lojāls Denveras klubam.

Marejs ir noskaņots jaunajā sezonā atgriezties laukumā un palīdzēt savai vienībai cīņā par titulu. Viņš sevi ir pierādījis kā ļoti svarīgu atslēgu ''Nuggets'' panākumu tapšanā.

Izmantotie resursi:
https://sportando.basketball/en/jam...

     [+] [-]

, 2022-08-20 05:14, pirms 2 gadiem
Gandrīz katrs jau ir pārliecināts par savu klubu, ja neskaita Durentu