Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''76ers'' vadība pret Hārdenu vēlas līdzvērtīgu spēlētāju: ''Tāpat vien maiņu neveiksim''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''76ers'' vadība pret Hārdenu vēlas līdzvērtīgu spēlētāju: ''Tāpat vien maiņu neveiksim''
Džeimss Hārdens un Džoels Embīds. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Filadelfijas ''76ers'' ģenerālmenedžeris Derils Morejs radiostacijai ''97.5 The Fanatic'' atzinis, ka Džeimss Hārdens vēlas tikt aizmainīts, taču klubs par katru cenu šo soli neveiks, jo pretī vēlas saņemt meistarības ziņā līdzvērtīgu spēlētāju.

Šī gada jūnija izskaņā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Filadelfijas ''76ers'' spēlētājs Džeimss Hārdens izvēlējās pieņemt esošā līguma pēdējo gadu, kura laikā viņš nākamās sezonas laikā pelnītu 35.64 miljonus dolāru. Netika gan slēpts, ka šīs vasaras laikā Hārdens labprāt nonāktu citā komandā, par savu prioritāti izvirzot Losandželosas ''Clippers''.

Radiostacijai ''97.5 The Fanatic'' ''76ers'' ģenerālmenedžeris Derils Morejs atklāja, ka Hārdens tik tiešām labprāt nākamo sezonu sagaidītu citā komandā, taču klubs maiņu tāpat vien neveiks. ''Ja mēs pret viņu neiegūsim labu spēlētāju vai tādu, kuru varam padarīt par labu spēlētāju, tad šādu darījumu neveiksim. Ja Džeimss pārdomātu, mēs visi klubā būtu ļoti priecīgi. Jau dzirdējāt Embīda komentāru šajā sakarā. Pagaidām viņš labprāt tiktu aizmainīts un mēs cenšamies to cienīt.''

Morejs interviju radiostacijai sniedza dienu pēc tam, kad atklātībā nonāca Embīda paustais, ka viņš vēlas izcīnīt NBA titulu un nav nozīmīgi, kur viņš to paveic. "Es gribu izcīnīt titulu. Lai ko tas prasītu. Nezinu, kur tas būs – Filadelfijā vai jebkur citur. Gribu iespēju piepildīt savu mērķi. Gribu sajust un saprast, ko nozīmē izcīnīt pirmo, un tad vari domāt par nākamo,'' pirms pāris dienām teica ''76ers'' līderis.

''Mums Embīdam, kurš ir viens no planētas labākajiem basketbolistiem, jānodrošina elites komandas biedri. Zinām, ka mums nepieciešams vairāk talanta - vai nu Hārdens, vai kāds, kuru iegūsim maiņas darījumā pret viņu,'' plānus turpināja klāstīt kluba ģenerālmenedžeris.

2022./2023. gada sezonā Hārdens 58 regulārās sezonas spēlēs vidēji guva 21 punktu un atdeva 10.7 rezultatīvās piespēles, kas ir viņa karjeras rekords. Izslēgšanas 11 mačos basketbolists kluba labā vidēji iemeta 20.3 un atdeva 8.3 rezultatīvās piespēles.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2023-07-19 18:45, pirms gada
trust the process, saucas.

  +1 [+] [-]

, 2023-07-19 20:40, pirms gada
Ja tā padomā tad vajadzēs STARTA saspēles vadītāju,bet ko lai dabūn, Hārdens pret Dindiviju būtu labi, bet atkal NETS? Nē! Hardens pret Westbr... Neticas! Hārdens pret ko?

  +1 [+] [-]

, 2023-07-19 21:01, pirms gada
Embids ir pilnigs cirvis-sākumā izlūdzās mvp un tagad tik pretīgi saviem faniem patekt..

     [+] [-]

, 2023-07-20 09:55, pirms gada
Galvenā problēma - trust the process pasākums ievilkās un aizgāja nepareizajā virzienā. Attiecīgi - kaut kādā brīdī tam burbulim vajadzēja plīst un, izskatās, ka tagad tas neizbēgami tuvojas.
Kurš pie tā vainojams? Gan Embīds ar savu lielo muti un vēlmi komandai piesaistīt zvaigznes, kas beidzās ne ar ko t.i. beidzās ar to, ka sajāja attiecības un psihi Simonsam, gan kluba vadība, kas parakstīja lielo līgumu ar Harisu, bet nepaturēja, piemēram, Batleru, pārlieku uzticējās Riversam utt. Sixers, līdzīgi kā Nets, no ļoti perspektīvas nākotnes franšīzes uztaisīja mēslu, kas jūk pa visām vīlēm un beigās tāpat tiek pārbūvēts.
Var jau būt, ka Morijs izvilks komandu vai, vismaz, pagarinās rebuildu par pāris gadiem. Taču māc šaubas, ka Sixers būs reāli titula pretendenti.

     [+] [-]

, 2023-07-20 11:10, pirms gada
Hārdens esot apstiprinājis, ka viņš spēlēs 76ers, ja viņu neaizmainīs.

Kāda neticama ziņa. Spēlētājs paziņo, ka spēlēs klubā, kurš viņam maksā 36M.