Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Teitums pēc sakāves finālā: ''Ir sāpīgi, bet nākamgad būsim atpakaļ un vēl spēcīgāki''

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Teitums pēc sakāves finālā: ''Ir sāpīgi, bet nākamgad būsim atpakaļ un vēl spēcīgāki''
Džeisons Teitums
Foto: AP/Scanpix

Naktī uz piektdienu par jauno Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempioni tika kronēta Goldensteitas ''Warriors''. Klubs viesos ar 103:90 apspēlēja Bostonas ''Celtics'' basketbolistus, triumfējot sērijā ar 4:2 un izcīnot jau ceturto titulu astoņās sezonās. Kamēr ''Warriors'' pārstāvjiem tie bija lieli svētki, ķelti centās rast pozitīvo sāpīgajā sakāvē.

''Ir sāpīgi. Sajūta, ka varēju daudz lietas darīt krietni labāk. Nākamgad būsim atpakaļ un vēl spēcīgāki,'' pozitīvs centās būt Džeisons Teitums.

Regulārās sezonas ievadā Bostona atradās 11. pozīcijā Austrumu konferencē. Reti kurš ticēja, ka klubs iekļūs izslēgšanas spēlēs. Regulāro sezonu vienība gan noslēdza augstajā otrajā vietā Austrumos, iekrājot 51 panākumu 82 mačos. Tik pat uzvaras izcīnīja arī Milvoki ''Bucks'' un Filadelfijas ''76ers'', taču taibreika rezultātā ''Celtics'' bija augstāk turnīra tabulā.

''Mēs bijām komanda, kurai bija vairāk zaudējumu nekā uzvaru. Pēc tam bijām viduvēja vienība, kas turpināja progresēt. Vēlos, lai visi pamana, cik ļoti šogad progresēja Džeisons Teitums un Džeilens Brauns. Viņu rokās bija ļoti liela atbildība. Viņi progresēja, veica izmaiņas un auga kā spēlētāji. Kā jau mēs redzējām, mums gan visiem joprojām ir, kur augt. ''Warriors'' ir cita līmeņa komanda. Mums tas ir jāpieņem un smagi jāstrādā, lai to mainītu,'' sacīja komandas veterāns Als Horfords.

''Celtics'' iesāka izslēgšanas spēles ļoti veiksmīgi. Komanda pirmajā kārtā ar 4:0 pieveica Bruklinas ''Nets''. Tā bija vienīgā sērija, kura šī gada ''play-off'' noslēdzās četros mačos. Vienība septiņos mačos pieveica arī pērnās sezonas čempioni Milvoki ''Bucks'' un spēcīgo Maiami ''Heat''.

Arī finālsērija iesākās cerīgi - tika uzvarēta pirmā un trešā spēle, esot nelielu soli priekšā Goldensteitai. ''Warriors'' lielā pieredze gan šoreiz ņēma virsroku un tika izcīnīts tik ļoti principiālais septītais tituls komandas pastāvēšanas vēsturē.

NBA līdzjutējiem gan nāksies paciesties un padzīvot bez tik ļoti ikdienišķā basketbola. Jaunās sezonas drafts tiks aizvadīts 23. jūnijā, bet jaunā sezona sāksies vien oktobrī.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/well-be-ba...

     [+] [-]

, 2022-06-19 13:05, pirms 2 gadiem
Gadu no gada tās banālās pieklājības frāzes lai neteiktu lai at*isās...Vairs nav tādas bulls , leikers vai spurs vai kaut wariors desmitgades. Katru gadu cits čempions būs

     [+] [-]

, 2022-06-19 19:08, pirms 2 gadiem
Nebūsiet gan!!