Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Bobcats" trenēs Danlaps

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Bobcats" trenēs Danlaps
Maiks Danlaps
Foto: AFP/Scanpix

Maikls Džordans beidzot atradis treneri savai komandai. Šarlotes "Bobcats" galvenā trenera amatā iecēlis Maiku Danlapu, kurš līdz šim strādāja studentu basketbolā, vadot Sentdžounsas "Red Storm".

Pagājušajā nedēļā "Bobcats" savu galvenā trenera amata kandidātu sarakstu saīsināja no 10 līdz trim vārdiem – Džerijs Slouns, Braeins Šo un Kvins Snaiders. Bijušais "Jazz" treneris Slouns pats atsauca savu kandidatūru, bet sarunas ar pārējiem diviem kandidātiem uz Džordanu neatstāja pietiekami labu iespaidu, kas lika meklēt citu treneri.

54 gadus vecais Danlaps trenera karjeras laikā pārsvarā strādājis ar skolu komandām, bet Nacionālajā Basketbola asociācijā viņam vienīgā pieredze ir asistēšana Džordžam Kārlam Denveras "Nuggets" vienībā laika posmā no 2006. līdz 2008. gadam.

"Nuggets" Danlapa atrašanās laikā Denverā sasniedza 95-69 bilanci, divreiz iekļūstot izslēgšanas spēlēs. 2007./2008. gada sezonā Denverai izdevās izcīnīt 50 uzvaras, kas komandai bija pa spēkam pirmo reizi 23 sezonās.

Pagājušajā sezonā Pola Sailasa vadībā "Bobcats" uzvarēja tikai septiņas no 66 spēlēm, sezonu pabeidzot ar sliktāko bilanci līgā. Sailasa pēctecis Danlaps ir ātra tempa spēles piekritējs. Oficiāli Danlapa apstiprināšana notiks trešdien preses konferencē Šarlotē.

Izmantotie resursi:
ESPN

  -3 [+] [-]

, 2012-06-19 09:10, pirms 12 gadiem
nekas labs nebūs

  -2 [+] [-]

, 2012-06-19 09:11, pirms 12 gadiem
nebus nekā sakarīga tur atkal! Garantēta vieta, sliktako top 3 komandu skaitā!

  -1 [+] [-]

, 2012-06-19 10:23, pirms 12 gadiem
Nūū, MJ turpina šaut pa savam - ar minimāliem līdzekļiem, gūt maksimālo rezultātu.
Drošvien cer uz OKC variantu, kad komanda izaug par grandu, nevis tiek nopirkta.. Bet nu manuprāt diezgan naivi cerēt, jo KD ,iespējams, ir/būs viens no šīs demitgades spēlētājiem un tādi drafti ir reti
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2012-06-19 11:14, pirms 12 gadiem
little_boo rakstīja: Nūū, MJ turpina šaut pa savam - ar minimāliem līdzekļiem, gūt maksimālo rezultātu.
Drošvien cer uz OKC variantu, kad komanda izaug par grandu, nevis tiek nopirkta.. Bet nu manuprāt diezgan naivi cerēt, jo KD ,iespējams, ir/būs viens no šīs demitgades spēlētājiem un tādi drafti ir reti
Tādi drafti nav reti, paskaties spēlētājus, no jaunajiem - Rubio un Irvings, abi ir potenciāli līgas līderi.
Viņam jau nevajag Durantu, pietiks ar Geju vai tādu kā Rojs, lai vīrs strādā. Turklāt koledžas treneri bieži vien ir lielākas autoritātes spēlētājiem, pat vecā kaluma, nekā līgas ilggadnieki.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-06-19 12:13, pirms 12 gadiem
Lai gādā kādus studentiņus komandai, pagaidām tāpat nevar cerēt uz augstiem sasniegumiem.