Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bukeram 58 punkti ''Suns'' uzvarā, Morantu izraida no spēles ''Grizzlies'' neveiksmē

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Bukeram 58 punkti ''Suns'' uzvarā, Morantu izraida no spēles ''Grizzlies'' neveiksmē
Deimions Lī "atvēsina" Devinu Bukeru. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) Devina Bukera 58 gūtie punkti kaldināja ''Suns'' atspēlēšanos no 24 punktu deficīta un uzvaru pār ''Pelicans'', bet Memfisas ''Grizzlies'', mača gaitā izraidītam tiekot Dža Morantam, pārtrauca uzvaru sēriju un zaudēja ''Thunder'' basketbolistiem.

• Rietumu konferences pirmā četrinieka komandu duelī Fīniksas ''Suns'' savā laukumā ar 118:114 pārspēja Ņuorleānas ''Pelicans'', tiekot pie 18. panākuma šajā sezonā.

• Trešajā ceturtdaļā viesu pārsvars uz brīdi sasniedza pat 24 punktus, tomēr ''Suns'' prata atspēlēties un galotnē pārņēma iniciatīvu, kas ļāva svinēt uzvaru.

• Fīniksas komandas uzvaru ar otro vismaz 50 gūto punktu spēli šajā sezonā kaldināja Devins Bukers, kurš maču noslēdza ar 58 punktiem, trāpīdams 21 no 35 metieniem no spēles, sešām atlēkušajām bumbām un piecām piespēlēm.

• Kriss Pols uzvarētāju rindās pievienoja 18 punktus un astoņas piespēles, bet viesu rindās Zaions Viljamsons sameta 30 punktus un atdeva deviņas piespēles. Sīdžejam Makkolumam 27 punkti, bet lietuviešu tornim Valančūnam 12+8.

• Memfisas ''Grizzlies'' izbraukumā pārtrauca septiņu uzvarētu spēļu sēriju, zaudējot Oklahomsitijas ''Thunder'' – 109:115.

• Pirmā puslaika izskaņā no spēles izraidīts tika ''Grizzlies'' līderis Dža Morants. Viņš maču noslēdza ar sešiem punktiem un piecām atlēkušajām bumbām.

• Līdera palikšana ģērbtuvē otrajā puslaikā palīdzēja ''Grizzlies'', kas sadeldēja deficītu, tomēr līdz galam atspēlēties nespēja un zaudēja izbraukumā.

• ''Thunder'' rindās produktīvākais ar 24 punktiem bija Lū Dorts, bet par punktu mazāk sakrāja Aizeja Džo. Viesiem Dilons Brukss izcēlās ar 32 punktiem.

NBA spēles

SpēleRezultāts
Clippers – Wizards102:93
Spurs – Heat101:111
Cavaliers – Mavericks100:99 OT
Rockets – Trail Blazers95:107
Bucks – Jazz123:97
Thunder – Grizzlies115:109
Suns – Pelicans118:114