Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Lonzo Bols: "Es vēlētos palikt "Pelicans" komandā"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Lonzo Bols: "Es vēlētos palikt "Pelicans" komandā"
Pols Džordžs un Lonzo Bols. Foto: USA Sports Today/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) basketbolists Lonzo Bols, kurš aizvadītajā sezonā pārstāvēja Ņūorleānas "Pelicans" komandu, šovasar kļūs par ierobežotu brīvo aģentu. 2017. gada NBA drafta otrais numurs atzinis, ka labprāt atgrieztos "Pelicans" rindās.

Lonzo Bols karjeru iesāka Losandželosas "Lakers", bet 2019. gadā kopā ar vairākiem citiem "Lakers" spēlētājiem tika aizmainīts uz Ņūorleānas "Pelicans". Šovasar Bolam priekšā jauna līguma parakstīšana, un interesi par saspēles vadītāju izrāda vairākas NBA komandas.

"Ar aģentu pārrunāsim manu nākotni," teica Lonzo Bols. "Es gribētu atgriezties ["Pelicans" rindās]. Esmu Ņūorleānā iejuties, man ir labas attiecības ar treneriem un komandas biedriem. Viennozīmīgi es nebūtu pret atgriešanos "Pelicans" sastāvā."

Arī 2019. gada NBA drafta pirmais numurs Zaions Viljamsons atzina, ka būtu priecīgs, ja Bols paliktu "Pelicans" sastāvā: "Tas būtu lieliski. Man, Brendonam [Ingremam] un Lonzo ir lieliskas attiecības. Viņš zina, ka es ļoti vēlos, lai viņš paliek "Pelicans" sastāvā. Protams, ka Lonzo ir pieaudzis cilvēks, un viņš izvēlēsies to komandu, kura viņam šķitīs īstā priekš viņa. Vienīgais, ko es varu pateikt – ļoti ceru, ka viņš paliks pie mums."

Bols aizvadītajā sezonā uzstādīja karjeras rekordu gūtajos punktos, gūstot 14,6 punktus, uzlaboja tālmetienu procentu (37,8%) un krasi uzlaboja savu soda metienu. 2019./20. gada sezonā viņš soda metienus izpildīja ar 56,6% precizitāti, bet 2020./21. gada sezonā viņš soda metienus realizēja ar 78,1%.

Bols uzsvēra, ka aizvadītajā sezonā mainījās viņa loma komandā: "Domāju, ka mans metiens krietni uzlabojās. Tas bija galvenais uzdevums šosezon. Mana loma bija citādāka. Es biju vairāk tendēts uz tālmetieniem un spēli aizsardzībā. Domāju, ka šis spēles stils man piestāv. Kopumā uzskatu, ka sezona man bija izdevusies."

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  +1 [+] [-]

, 2021-05-18 13:00, pirms 3 gadiem
Nu visādi te var gadīties. Ir komandas kas ļoti vēlās viņu dabūt. Piemēram, ja ir tā, ka NYK grib viņu dabūt ar SaT, tad viņiem ir ko piedāvāt Pels. Gan jaunie spēlētāji, gan drafta izvēles. Tā pat arī Bulls var mierīgi viņu iemainīt, pietiek asseti. Vai nu pret Markanenu vai Aminu+Waits.

     [+] [-]

, 2021-05-18 20:34, pirms 3 gadiem
Domāju, ka NOR būs loši, ja viņu nepagarinās. Iederās ar savu lomu komandā.