Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA apstiprina Zvaigžņu spēles rīkošanu pēc divām nedēļām

Rolands Eliņš

NBA apstiprina Zvaigžņu spēles rīkošanu pēc divām nedēļām
Foto: AP/Scanpix

Nacionālā basketbola asociācija apstiprinājusi, ka astotajā martā Atlantā rīkos Zvaigžņu spēli. Šie plāni iepriekš bija izpelnījušies vairāku vadošo NBA spēlētāju kritiku, atzīmējot pandēmijas apstākļus, kas jau tā pamatīgi ierobežo spēļu organizēšanas iespējas.

NBA Zvaigžņu spēle tiks aizvadīta naktī uz astoto martu, un reizē ar to tiks aizvadīti arī vairāki ierastie Zvaigžņu spēles pasākumi. Parasti tie tiek aizvadīti visas nedēļas nogales garumā, bet šoreiz notiks vienā dienā. Zvaigžņu spēles diena sāksies ar prasmju sacensībām, turpināsies ar tālmetienu konkursu, kam sekos pati Zvaigžņu spēle, kuras puslaika pārtraukumā notiks danku konkurss.

Līdzīgi kā iepriekšējā gadā, Zvaigžņu spēle tiks aizvadīta pēc jaunā formāta, proti, komandas cīnīsies par uzvaru katrā atsevišķā ceturtdaļā, bet pēdējā ceturtdaļā spēlēs līdz noteiktam punktu skaitam. Pirms gada šis formāts tika atzīmēts kā papildu intrigu radošs, kas arī sarūpēja interesantu basketbolu NBA zvaigžņu izpildījumā.

Taču šo spēli klātienē varēja vērot skatītāji, kamēr šī NBA sezona tiek aizvadīta Covid-19 apstākļos, un NBA norādījusi, ka šoreiz Zvaigžņu spēles dalībniekiem citi publiskie pasākumi nav paredzēti.

Līgas vadība arī pavēstījusi, ka Zvaigžņu spēles ietvaros ziedos vairāk nekā 2.5 miljonus dolāru universitātēm, kas vēsturiski atbalstījušas minoritāšu izglītību, un Covid-19 ierobežošanas pasākumiem.

Zvaigžņu spēles dalībnieki Atlantā apmetīsies vienā viesnīcā, izveidojot nosacītu miniburbuli. Jāatgādina gan, ka vairākas NBA zvaigznes paudušas neapmierinātību ar Zvaigžņu spēles rīkošanu šajos apstākļos, kad papildus visam arī jāsatraucas par inficēšanos ar Covid-19. Galu galā, Zvaigžņu spēle nekādu iespaidu uz sezonas sportisko pusi neatstāj.

Zvaigžņu spēles sākumsastāva spēlētāji, pa pieciem no katras konferences, tiks noteikti līdzjutēju, mediju un pašu spēlētāju balsojumā, kura rezultāti tiks paziņoti šonakt.

Izmantotie resursi:
https://pr.nba.com/nba-all-star-202...

     [+] [-]

, 2021-02-19 13:12, pirms 4 gadiem
Nepatīk, kad spēlētāji visu laiku sūdzas, bet šoreiz saprotu. Zvaigžņu spēle jau tā ir bezjēdzīga un savu laiku nokalpojusi, bet tagad vēl šajā laikā vispār liekas absurds. Kaut kādus konkursus vēl var pavērot, bet pati spēle un danku konkurss būtu vispār jāklapē ciet