Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Aiversons mēģinās atgriezties NBA caur Venecuēlu

Andrejs Siliņš

Aiversons mēģinās atgriezties NBA caur Venecuēlu
Alens Aiversons
Foto: Reuters/Scanpix

Bijusī Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) superzvaigzne Alens Aiversons piekritis Venecuēlas kluba "Guaros de Lara" piedāvājumam cerībā ar savu sniegumu pierādīt klubu skautiem, ka ir vērts ar aizsargu rēķināties arī NBA līmenī.

36 gadus vecais Aiversons pēc neveiksmīga pirmā mēģinājuma basketbolā ārpus NBA turku "Bešiktaš" rindās vairs nav spēlējis groza bumbu oficiālās sacensībās. Veiksmīgi iztērējis vairāk nekā 150 karjerā nopelnītos miljonus, Aiversons nonācis finansiālās problēmās, un nu ir apņēmības pilns atjaunot savu basketbolista karjeru. Aiversona mērķis ir tikai viens - spēlēt NBA.

Sapratis, ka uzreiz neviens viņu nepaņems savā komandā (žurnālists Stīvens A.Smits pat atklāja, ka kāda kluba ģenerālmenedžeris norādījis, ka Aiversonu nepiesaistītu pat, "ja komanda būtu nonākusi ellē"), Aiversons sāka meklēt citus veidus, kā atgriezties pasaules basketa Mekā. Izskanēja informācija,ka Losandželosas "Lakers" piedāvāja aizsargam vispirms parādīt sevi Attīstības līgā "D-Fenders" rindās, taču Aiversons no šādas opcijas atteicies.

Vēlāk gan izskanēja citas runas - proti, Aiversons būtu gatavs cīnīties par vietu NBA pat caur Attīstības līgu. Tomēr interesi par basketbolista pakalpojumiem izrādīja vairākas Latīņamerikas un arī Āzijas valstu organizācijas. Piedāvājumi bijusi kā Irānā un Filipīnās, tā Puertoriko un Venecuēlā.

Tieši Venecuēla tad arī kļuvusi par liktenīgo vietu, no kuras Aiversons mēģinās uzsākt atgriešanos NBA. "Guaros de Lara" vienība piedāvājusi aizsargam līgumu, un tuvākajā laikā tas tiks noslēgts oficiāli, vēsta Venecuēlas mediji. "Guaros de Lara" šobrīd atrodas sestajā vietā desmit komandu konkurencē vietējā čempionātā.

Izmantotie resursi:
Sportando Basket News

 +18 [+] [-]

, 2012-02-18 13:06, pirms 13 gadiem
Vienalga cik viņam gadi, vienalga kāda viņam uzvedība un raksturs, AI ir tiešām izcils spēlētājs un tāds arī paliks. Viņam NBA vēl ir pa spēkam.

 +22 [+] [-]

, 2012-02-18 13:17, pirms 13 gadiem
labi dzīvojis laikam, ja 150 miljoni jau cauri
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +13 [+] [-]

, 2012-02-18 13:33, pirms 13 gadiem
lai pamēģina caur VEF iekļūt NBA
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-02-18 14:44, pirms 13 gadiem
totāli pārkurījis smadzenes cirvis!

  +3 [+] [-]

, 2012-02-18 15:00, pirms 13 gadiem
Ir tiešām jābūt īpaši talantīgam lai spētu iztērēt 150 miljonus! Pieļauju ka džeks tagad vienkārši nemācēs izdzīvot r tiem pārsimts tūkstošiem, ko viņam samaksās Venecuēlā...

  +6 [+] [-]

, 2012-02-18 15:30, pirms 13 gadiem
Harington rakstīja: Vienalga cik viņam gadi, vienalga kāda viņam uzvedība un raksturs, AI ir tiešām izcils spēlētājs un tāds arī paliks. Viņam NBA vēl ir pa spēkam.
beidz dzīvot pagātnē. AI NBA nav ko darīt šobrīd. Ja viņs tiešām gribēt spēlēt NBA, tad spēlētu tajā D līgā, nevis 1000 km tālāk no skautiem un aģentiem.

  +4 [+] [-]

, 2012-02-18 15:32, pirms 13 gadiem
Visu cieņu par to ko viņš darīja pirms 5 gadiem, bet nu būtu tā kā jāaiziet ar godu, nevis te 36 gadīgs Buks , kaut ko vēl pierādīt grib!
Vienīgi tā naudas problēma, bet nu tas ir raksturīgs daudziem šāda rakstura spēlētājiem, it īpaši afroamerikāņiem , kuri nu beidzot dabūja lielo kāpostu, un aiziet! Aizmirst, ka tas viss var tik pat ātri izčibēt!

     [+] [-]

, 2012-02-18 16:52, pirms 13 gadiem
Zobgrauzis rakstīja: beidz dzīvot pagātnē. AI NBA nav ko darīt šobrīd. Ja viņs tiešām gribēt spēlēt NBA, tad spēlētu tajā D līgā, nevis 1000 km tālāk no skautiem un aģentiem.
Viņam nav ko darīt NBA?!? Tā noteikti nav. Tas ka viņš nemestu vairs 30 punktus bet 10 punktus, ar to viņš arī var palīdzēt jebkurai komandai!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja