Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Dončičs norādījis uz vajadzību pastiprināt ''Mavericks'' sastāvu, Kjūbans to noliedz

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Dončičs norādījis uz vajadzību pastiprināt ''Mavericks'' sastāvu, Kjūbans to noliedz
Luka Dončičs un Dāvis Bertāns. Foto: USA Today Sports/Scanpix

ESPN vēsta, ka Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Dalasas ''Mavericks'' līderis Luka Dončičs norādījis klubam uz nepieciešamību pastiprināt sastāvu līdz maiņu darījumu beigām jeb 9. februāra plkst. 22:00.

9. februārī gaidāma Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) maiņu darījumu laika pēdējā diena. Līdz 9. februāra plkst. 22:00 pēc Latvijas laika komandām ir iespēja veikt izmaiņas sastāvā.

Sezonas ievadā Dāvja Bertāna pārstāvētajā Dalasas ''Mavericks'' līdera nastu nesis Luka Dončičs, kurš līdz šim vidēji spēlē guvis 33.8 punktus, izcīnījis deviņas atlēkušās bumbas zem groziem un atdevis 8.8 rezultatīvās piespēles. Dalasas spēlētais stils gan bieži kritizēts, jo bumba pārsvarā atrodas Dončiča rokās. Tas gan nav liedzis tai izcīnīt 24 uzvaras 45 mačos, kas ļauj atrasties labāko sešiniekā Rietumu konferencē.

ESPN gan vēsta, ka Dončičs vēlas uzlabojumus ''Mavericks'' sastāvā līdz maiņu darījumu laika beigām. Komandas iekšienē slovēnis stingri norādījis, ka gribētu redzēt sastāva pastiprinājumus līdz 9. februāra vakaram. To gan nebūs nemaz tik viegli paveikt, jo ''Mavericks'' joprojām ir parādā Ņujorkas ''Knicks'' vienu drafta izvēli no maiņas darījuma, kurā uz Dalasu pārcēlās Kristaps Porziņģis.

Tikai daži spēlētāji uzskatāmi par tādiem, kuriem ir vērtība. Tādi ir Spensers Dinvidijs, Dorians Finnijs-Smits un Redžijs Buloks. Tikmēr Kristians Vuds, Dvaits Pauels, Teo Pinsons un Frenks Ntilikina pēc šīs sezonas var kļūt par brīvajiem aģentiem. Iepriekš jau vēstīts, ka klubam nav vēl izdevies panākt vienošanos ar Vudu, kuram klubs pagaidām nevēlas piešķirt četru gadu līguma pagarinājumu par 77 miljoniem ASV dolāru.

ESPN rakstīto noliedzis kluba īpašnieks Marks Kjūbans, sakot, ka Luka Dončičs nekad nav ieteicis, lūdzis, pieprasījis vai apspriedis sastāva iespējamās izmaiņas ar komandu.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  +2 [+] [-]

, 2023-01-18 22:14, pirms 2 gadiem
Es īsti nezinu, vai bieži ir tā, ka kādas komandas spēlētājs norāda sevis pārstāvētajam klubam, kas turpmāk jādara. Tjip mājiens kluba īpašniekam?

     [+] [-]

, 2023-01-18 22:19, pirms 2 gadiem
Cerams, ka 9.februārī Dāvis vairs nebūs šī kluba īpašumā

     [+] [-]

, 2023-01-18 22:46, pirms 2 gadiem
jo ''Mavericks'' joprojām ir parādā Ņujorkas ''Knicks'' vienu drafta izvēli no maiņas darījuma, kurā uz Dalasu pārcēlās Kristaps Porziņģis.

Nu c`mon.... ja rakstiet rakstu, tad uzrakstiet visu līdz galam. Komandas var mainīt pikus tur cik 5+ vai pat vairāku gadu garumā. Tad kāpēc aprobežotiets ar šādu "raskladu".

  -1 [+] [-]

, 2023-01-18 22:46, pirms 2 gadiem
Petrus rakstīja: Es īsti nezinu, vai bieži ir tā, ka kādas komandas spēlētājs norāda sevis pārstāvētajam klubam, kas turpmāk jādara. Tjip mājiens kluba īpašniekam?
Jā, ja spēlētājs ir tik labs kā Lebrons vai Luka, tad var norādīt.

     [+] [-]

, 2023-01-18 22:47, pirms 2 gadiem
cobham rakstīja: Cerams, ka 9.februārī Dāvis vairs nebūs šī kluba īpašumā
Cerams, ka tu izdzēsīsies no SC!

     [+] [-]

, 2023-01-18 23:28, pirms 2 gadiem
cobham rakstīja: Cerams, ka 9.februārī Dāvis vairs nebūs šī kluba īpašumā
domājams ka viņi arī uz to cer, jo ir baigi ieberzušies.

     [+] [-]

, 2023-01-19 07:06, pirms 2 gadiem
izskatās, ka Dončičs noklausījies "Ģenerāļa un Bukmeikera" spriedelējumu...

     [+] [-]

, 2023-01-19 08:51, pirms 2 gadiem
Heiteris parastais rakstīja: Jā, ja spēlētājs ir tik labs kā Lebrons vai Luka, tad var norādīt.
Nu un ko Lebrons ar to ir dabūjis? Ok kad bija Miami un spēlēja ar vēl diviem All star tad bija tituli, tad aizgāja uz Klīvlendu, uzmetās par GM un vienīgais tituls ko viņš ir dabūjis izdevās tikai tāpēc ka pats baigi labi nospēlēja un tiesneši vilka viņus ārā nereāli. Spēlētāji bik par daudz ir iedomājušies.

     [+] [-]

, 2023-01-19 08:51, pirms 2 gadiem
GM Donārs prasa savu, pajols