Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Suns'' pastiprinās ar trīskārtējo čempionu Makgī, ''Pelicans'' paturēs Hārtu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Suns'' pastiprinās ar trīskārtējo čempionu Makgī, ''Pelicans'' paturēs Hārtu
Džavals Makgī. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Fīniksas ''Suns'' paziņojusi par vienošanās noslēgšanu ar trīskārtējo līgas čempionu centru Džavalu Makgī, kurš iepriekšējā sezonā spēlēja Klīvlendas ''Cavaliers'' un Denveras ''Nuggets'' rindās. Tikmēr Ņūorleānas ''Pelicans'' plāno paturēt Džošu Hārtu, noslēdzot vienošanos uz trim gadiem par 38 miljoniem ASV dolāru.

Nacionālās basketbola asociācijas komandas turpina komplektēt sastāvus gaidāmajai sezonai.

2020./2021. gada fināliste Fīniksas ''Suns'' noslēgusi vienošanos ar centra basketbolistu Džavalu Makgī, kurš ir trīskārtējs NBA čempions. 2017. un 2018. gadā basketbolists titulu izcīnīja ar Goldensteitas ''Warriors'', bet 2020. gadā ar Losandželosas ''Lakers''. Iepriekšējo sezonu Makgī pavadīja Klīvlendas ''Cavaliers'' un Denveras ''Nuggets'' sastāvos. Denverā centrs vidēji laukumā pavadītajās 13.5 minūtēs guva 5.5 punktus un izcīnīja 5.3 atlēkušās bumbas.

2008. gada draftā Džavalu Makgī ar 18. numuru izvēlējās Vašingtonas ''Wizards''. Savas karjeras laikā Makgī bez augstāk minētajām komandām spēlējis arī Filadelfijas ''76ers'' un Dalasas ''Mavericks''. 747 spēlēs spēlētājs vidēji guvis 7.8 punktus un izcīnījis 5.2 atlēkušās bumbas zem groziem. Šajā vasarā Makgī kļuva par olimpisko spēļu čempionu kopā ar ASV basketbola izlasi.

Savukārt Ņūorleānas ''Pelicans'' tuvojas tam, lai paturētu tās sastāvā Džošu Hārtu. ESPN vēsta, ka puses drīzumā noslēgs trīs gadu līgumu par kopējo summu 38 miljoniem ASV dolāru. Basketbolistu 2017. gada draftā ar kopējo 30. numuru izvēlējās Jūtas ''Jazz'', taču šajā komandā spēlētājs neaizvadīja nevienu maču. Hārts divas sezonas pavadīja Losandželosā, vēlāk tiekot aizmainīts uz ''Pelicans''.

Iepriekšējā sezonā Hārts 47 spēlēs vidēji laukumā pavadītajās 28.7 minūtēs izcēlās ar 9.2 punktiem un astoņām atlēkušajām bumbām. Izcīnīto atlēkušo bumbu skaits bija otrs lielākais starp aizsargiem aiz Rasela Vestbruka.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...
https://www.nba.com/suns/#

  +2 [+] [-]

, 2021-08-17 12:30, pirms 3 gadiem
Skat, ka beigās Shaqtinfool MVP karjera nenoslēdzas veiksmīgāk kā daudzām leģendām.

     [+] [-]

, 2021-08-17 12:55, pirms 3 gadiem
Beidzot!!! Suns dabūjuši rezerves centru aiz Eitona. Tas bija jāizdara jau pagājušogad. Citādi kā Eitonam piezīmes, tā nav kas nāk aizvietot un jāspēlē ar mazajiem uzbrucējiem, kas protams nestrādā pārsvarā.Lielisks GM darbs.
Kamēr Pols nav kļuvis pilnīgi nevarīgs un vēl spēlē Bridžes šajā komandā, šogad vēl ir neliela iespēja iegūt titulu.
Neticu, ka Pols nākamajos gados būs spējīgs spēlēt normāli (vai spēlēt vispār), un dēļ viņa anomālā līguma būs jāmaina prom Bridžess.

     [+] [-]

, 2021-08-17 13:18, pirms 3 gadiem
cobham rakstīja: Skat, ka beigās Shaqtinfool MVP karjera nenoslēdzas veiksmīgāk kā daudzām leģendām.
Tak labs centrs !Ko var ņemties par tiem “prikoliem”.Čalim vismaz dzīve jautra ,pats domaju ar vins uztver to veselīgi .