Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Grizzlies" nepatur Beverliju sastāvā un aizmaina viņu uz "Timberwolves"

Rolands Eliņš

"Grizzlies" nepatur Beverliju sastāvā un aizmaina viņu uz "Timberwolves"
Patriks Beverlijs. Foto: AP/Scanpix

NBA klubi Minesotas "Timberwolves" un Memfisas "Grizzlies" vienojušies par maiņas darījumu, kurā Patriks Beverlijs pārcelsies uz Minesotu, kamēr pretējā virzienā dosies Džarets Kalvers un Huančo Ernangomess, ziņo ESPN.

Patriks Beverlijs "Clippers" sastāvā spēlēja kopš 2017. gada, bet pirms pāris dienām tika aizmainīts uz Memfisas "Grizzlies". Memfisas komanda viņu izmantojusi nākamajā maiņas darījumā, un Beverlijs tagad nonācis Minesotas "Timberwolves" rīcībā.

33 gadus vecajam ASV aizsargam ir līgums uz vēl vienu sezonu par 14.3 miljoniem dolāru, pēc tam viņš kļūs par brīvo aģentu.

Beverlijs NBA aizvadījis 48 spēles un vidēji guvis 8.8 punktus, kā arī veicis 3.4 rezultatīvas piespēles. Basketbolā viņš pazīstams ar savu aso raksturu un nepiekāpīgo spēli aizsardzībā. Beverlijs trīsreiz iekļauts NBA sezonas simboliskajā aizsardzības izlasē.

Pret Beverliju Memfisas komanda ieguvusi divus spēlētājus – Džaretu Kalveru un Huančo Ernangomesu.

25 gadus vecais spāņu uzbrucējs Ernangomess NBA iepriekš vairākas sezonas aizvadīja Denveras "Nuggets" rindās. Iepriekšējā sezonā viņš piedalījās 52 spēlēs, kurās 17.3 vidēji nospēlētās minūtēs guva 7.2 punktus un savāca 3.9 atlēkušās bumbas.

Savukārt 22 gadus vecais Kalvers NBA aizvadījis divas sezonas, pagaidām tiekot pie 7.8 punktiem vidēji spēlē.

  +1 [+] [-]

, 2021-08-17 18:46, pirms 3 gadiem
"Beverlijs NBA aizvadījis 48 spēles"

Nu, nu...

Bet nu nolaida džeku pa reni Clipers, nevienam vairs tāds "klauns" nav vajadzīgs.

     [+] [-]

, 2021-08-17 19:06, pirms 3 gadiem
Redz, ka ir vajadzīgs. Viņš var spēlēt savu lomu noteiktās komandās un blakus Rasselim šitāds kapātājs noderēs, jo problēmas ar šāda tipa spēlētāju neesamību MIN ir ilgstošas. Nav kas tur kapājās aizsardzība vispār.

     [+] [-]

, 2021-08-17 21:07, pirms 3 gadiem
Te nu tiešām pa ilgiem laikiem jāpiekrīt Raitim - pēdējās 2 sezonās vai nu pats, vai klubs viņu ir nolaidis līdz klauna līmenim.
Labākais, kas no viņa atlicis - līgums

     [+] [-]

, 2021-08-17 21:24, pirms 3 gadiem
Charly Skymaker rakstīja: Redz, ka ir vajadzīgs. Viņš var spēlēt savu lomu noteiktās komandās un blakus Rasselim šitāds kapātājs noderēs, jo problēmas ar šāda tipa spēlētāju neesamību MIN ir ilgstošas. Nav kas tur kapājās aizsardzība vispār.

Vajadzīgs kam? Vienai no sliktākajām NBA franšīzēm?

     [+] [-]

, 2021-08-17 21:50, pirms 3 gadiem
Charly Skymaker rakstīja: Redz, ka ir vajadzīgs. Viņš var spēlēt savu lomu noteiktās komandās un blakus Rasselim šitāds kapātājs noderēs, jo problēmas ar šāda tipa spēlētāju neesamību MIN ir ilgstošas. Nav kas tur kapājās aizsardzība vispār.
Beverlija aizsardzība ir krietni pārvērtēta, tas pats Okogie ir daudz labāks otrā laukuma galā..
Komanda ir viena no jaunākajām visā līgā, tāds veterāns, darba zirgs un enerģijas tipa spēlētājs kā Beverlijs, kurš arī var sapurināt komandu ģērbtuvē ir ļoti nepieciešams, jo kā zināms, ne Taunsam, ne D-Lo nekādas lielās autoritātes tam nav un viņu personības tādiem nolūkiem arī neatbilst. Gan Džonsons sezonu iepriekš, gan Eds Deiviss šogad tādu mentora lomu komandā pildīja

     [+] [-]

, 2021-08-18 00:21, pirms 3 gadiem
iemainīt vecu un ne pārāk spēlējamu Beverliju pret diviem vēl pīķa spējas nesasniegušiem spēlētājiem ir gandrīz vai zādzība. Grizliji malači

     [+] [-]

, 2021-08-18 11:00, pirms 3 gadiem
Kalvers ir ļoti talantīgs spēlētājs, kurš gan uzbrukumā, gan defā var spēlēt vairākās pozīcijās, taču Minesotā viņš nekādi nespēja atvērties un parādīt savu potenciālu. Tādā ziņā Memfisā viņam noteikti būs labākas iespējas sevi pierādīt. Huančo... nu nezinu - spēlētājs, kurš neasociējas pilnīgi ne ar ko - garais, kurš var iemest troiku un pacīnīties zem groza - nekas īpašs.
Beverlijs - piekrītu tam, ka Minesotā pietrūka veterāns, kurš būtu aizsardzības līderis un emociju uzkurinātājs.