Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Nuggets" viceprezidents turpmāk strādās "Kings"

"Nuggets" viceprezidents turpmāk strādās "Kings"
Pīts D'Alesandro
Foto: USA Today Sports

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Sakramento "Kings" paziņojis, ka par tā jauno ģenerālmenedžeri kļūs bijušais Denveras "Nuggets" viceprezidents basketbola operāciju jautājumos Pīts D'Alesandro.

Šīs nav vienīgās izmaiņas "Kings" vadībā pēc aizvadītās sezonas – par komandas jauno galveno treneri apstiprināts Maiks Melouns. Tikmēr D'Alesandro ģenerālmenedžera amatā nomainīs Džefu Petriju, kurš "Kings" komandā šo posteni ieņēma kopš 1994.gada.

Arī Denveras "Nuggets" ir piedzīvojusi jūtamas izmaiņas pēc aizvadītās sezonas. Denveras kluba rindās vairs nebūs aizvadītās sezonas labākais ģenerālmenedžeris Masai Udžiri, kurš turpmākās piecas sezonas darbosies Toronto "Raptors" sistēmā, bet drīz pēc tam "Nuggets" atlaida galveno treneri Džordžu Karlu. Šīs pārmaiņas notika, neskatoties uz kluba rekordu regulārās sezonas uzvaru ziņā (57) un trešo vietu konferencē. Denveras klubam sezona beidzās jau izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā, kur "Nuggets" atzina latviešu centra Andra Biedriņa pārstāvētā Goldensteitas "Warriors" pārākumu.

Tikmēr "Kings" aizvadīto sezonu nevar nosaukt par veiksmīgu. Ar 28 uzvarām 82 spēlēs Sakramento vienība jau septīto sezonu pēc kārtas nespēj uzvarēt vairāk kā pusi spēļu.

Izmantotais avots:
NBA.com

  +3 [+] [-]

, 2013-06-17 12:04, pirms 11 gadiem
Nagetiem kads pie vadibas lidz sezonas sakumam vel vispar bus palicis? Japiesakas uz vakancem