Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Džeimss par Kariju: "Viņš aizvada MVP cienīgu sezonu"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Džeimss par Kariju: "Viņš aizvada MVP cienīgu sezonu"
Stefens Karijs. Foto: AP/Scanpix.ee

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempiones Losandželosas "Lakers" spēlētājs Lebrons Džeimss pēc uzvaras pret Ņūorleānas "Pelicans" izteicās, ka Stefens Karijs, kurš kļuva par līgas rezultatīvāko spēlētāju, ir pelnījis šogad kļūt par līgas vērtīgāko spēlētāju.

Šī brīža NBA čempione Losandželosas "Lakers" regulāro turnīru noslēdza septītajā vietā, tādējādi tai "play-in" pirmajā spēlē būs jātiekas ar Goldensteitas "Warriors". "Lakers" līderis Lebrons Džeimss slavēja "Warriors" līderi Stefenu Kariju, liekot noprast, ka tieši viņam būtu jākļūst par 2020./21. gada NBA sezonas vērtīgāko spēlētāju jeb MVP: "Paskatieties, kādu sezonu viņš [Karijs] aizvadīja. Es nezinu, kādam vēl būtu jābūt spēlētājam, lai iegūtu šo balvu. Ja Karijs nav pelnījis MVP, tad kurš ir? Manuprāt, Karijs aizvadīja labāko sezonu."

Stefens Karijs aizvadīja vienu no labākajām karjeras sezonām, otro reizi karjerā kļūstot par līgas rezultatīvāko spēlētāju. Viņš un Maikls Džordans ir vienīgie spēlētāji līgas vēsturē, kuri kļuvuši par rezultatīvākajiem spēlētājiem, sasniedzot vismaz 33 gadu vecumu. Karijs šosezon laboja daudzus rekordus. Viņš sezonu noslēdza ar vidēji realizētie 5,3 tālmetieniem – iepriekšējais rekords arī piederēja viņam (5,1 tālmetiens vidēji spēlē).

Kariju 2009. gada NBA draftā ar kopējo septīto numuru izvēlējas tieši "Warriors". Karjeras laikā viņš trīs reizes kļuvis par NBA čempionu, divas reizes atzīts par vērtīgāko spēlētāju jeb MVP, septiņas reizes piedalījies Zvaigžņu spēlē un divas reizes kļuvis par rezultatīvāko spēlētāju. Šosezon Karijs aizvadīja rezultatīvāko sezonu karjerā, vidēji spēlē gūstot 32 punktus. Tāpat viņam 5,5 atlēkušās bumbas un 5,8 rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  -1 [+] [-]

, 2021-05-17 14:42, pirms 3 gadiem
Kādam vēl jābūt spēlētājam? Tādam kura komanda ir starp līgas līderēm. Iespējams, ja komandā būtu Klejs, tad Warriors būtu rietumos starp četrām labākajām komandām un Karijs pie tādas statistikas dabūtu MVP, bet šinī situācijā tur nav ko diskutēt. Balva jādod ir Krisam Polam! Viņš to ir pelnījis.

     [+] [-]

, 2021-05-17 14:50, pirms 3 gadiem
GSW MVP pilnīgi noteikti, ar viņu uz soliņa GSW vispār nav izredžu, spēle apstājas, nekas nenotiek...
Bet komanda pat vēl nav play-off...
Ja godīgi šogad kaut kā galīgi neviens neiezīmējas un savā ziņā neliekas pelnījis... Itkā Jokičs varbūt... Točna ne Dončicš vai Embīds...
Whatever... Nav kam dodt, iedod Krisam Polam

  -1 [+] [-]

, 2021-05-17 15:13, pirms 3 gadiem
Runāt var daudz ko, bet nu jau ir diezgan droši prognozējams, ka MVP būs Jokičs.

     [+] [-]

, 2021-05-17 15:46, pirms 3 gadiem
Karijs nākošo sezonu uz Lakers?!
Vakar domāju, abiem veterāniem vajadzētu apvienoties!

     [+] [-]

, 2021-05-17 16:15, pirms 3 gadiem
Jokič ieies vēsturē kā garlaicīgākais MVP balvas saņēmējs.

     [+] [-]

, 2021-05-17 17:24, pirms 3 gadiem
MVP - Nikola Jokic!
26,4 punkti, 10,8 bumbas, 8,3 piespēles!
Čalis ar 2,11m un 130kg to spēj paveikt un pie tam kur .. NBA! Plus vēl arī tas, ka Denvera ir 3.vieta Rietumos
Jau pagājušajā gadā viņam bija 19,9pts.+ 9,7reb.+ 7ast., bet nu šogad viņš vienkārši ir labākais! 😉✌️