Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Talantu spēlē MVP balvu iegūst Maturins, Vembanjama nepārvar pusfinālu

Emils Ozerinskis

Talantu spēlē MVP balvu iegūst Maturins, Vembanjama nepārvar pusfinālu
Talantu spēles MVP balvas ieguvējs Benedikts Maturins. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Zvaigžņu spēles nedēļanogalē Indiānā iesākās ar jauno talantu spēli, kas tika aizvadīta turnīra formātā. NBA pirmgadnieki un otrgadnieki tika sadalīti četrās komandās, izspēlējot pusfinālus un finālu. Par talantu spēles vērtīgāko spēlētāju kļuva Indianas "Pacers" spārns Benedikts Maturins.

Jauno talantu komandas vadīja bijušie basketbolisti Džeilens Rouzs, Detlefs Šremps, Pau Gazols un sieviešu NBA bijusī spēlētāja Tamika Kečingsa. Turnīrs iesākās starp Tamikas komandu, kuras rindās galvenie vārdi bija Paulo Benkero un Skūts Hendersons, un Džeilena vienību, kuras skaļākie vārdi bija Oklahomsitijas "Thunder" duets Čets Holgrems un Džeilens Viljamss. Kamēr Tamikas komandā desmit punktus guva Hendersons un vēl astoņus pievienoja Detroitas aizsargs Džeidens Aivijs, pretī uzvarai ar rezultātu 40:35 Džeilena komandu veda "Pacers" otrgadnieks Benedikts Maturins, kurš sabēra 18 punktus.

Otrā pusfinālā Pau komandā laukumā devās "galvenā atrakcija" Viktors Vembanjama. Franču basketbolists spēlē līdz 40 punktiem sakrāja nedaudz vairāk kā ceturtdaļu no nepieciešamā - 11 punktus. Tomēr nekādu pienesumu Pau komandai punktu gūšanā nedeva Dāvja Bertāna jaunais komandas biedrs Brendons Millers, paliekot ar apaļu nullīti. Savukārt Džabari Smits pievienoja tikai četrus punktus. Rezultātā Pau komanda ar 36:41 piekāpās no G līgas spēlētājiem veidotajai Detlefa vienībai, kurā ar 12 punktiem izcēlās pagājušā gada "Slam-dunk" čempions Maks Maklangs, bet 11 sakrāja Alondess Viljamss.

Finālspēlē starp Detlefa G līgas džekiem un Džeilena NBA talantiem norisinājās līdz 25 gūtiem punktiem. Pelnrušķītes stāsts ar attīstības līgas komandas panākumu izpalika, jo Džeilena vienība aizsteidzās līdz uzvarai ar 26:13. Finālspēlē rezultatīvākais bija Detlefa komandas spēlētājs Oskars Šibe, kurš guva astoņus no komandas 13 punktiem. Uzvarētājiem ar sešiem punktiem rezultātīvākais bija Deriks Laivlijs, bet pa pieciem punktiem guva Džeilens Viljamss un Džordans Houkinss. Pie MVP apbalvojuma tikušais Maturins finālmačā guva četrus punktus.

Izmantotie resursi:
https://www.nba.com/

  +2 [+] [-]

, 2024-02-17 10:11, pirms 4 mēnešiem
Šis formāts ir pilnīgi garām kaut kāda G līgas komanda uzvar Wembiju...
fināls pilnīgi nekāds...
Rising stars sliktākais kāds redzēts, puse no spēlētājiem pilnīgi apmaldījušies neko nedara laukumā, kā Brandons Millers, Čets Holmgrens un citi...

  +1 [+] [-]

, 2024-02-17 10:20, pirms 4 mēnešiem
Yawn.

  -1 [+] [-]

, 2024-02-17 11:19, pirms 4 mēnešiem
Baigi patizls tomēr tas Vembanjama, tāpēc arī salīdzina ar Bolu Bolu.

     [+] [-]

, 2024-02-17 11:40, pirms 4 mēnešiem
Porziņģa random highlights:

https://www.youtube.com/shorts/knij...

     [+] [-]

, 2024-02-17 12:13, pirms 4 mēnešiem
Beidziet vienreiz! Kāds tur "spārns". Futbolā jums ir "spārns", basketbolā "spārns". Visi ir ļoti "spārnoti".

     [+] [-]

, 2024-02-17 15:38, pirms 4 mēnešiem
Holacaust rakstīja: Porziņģa random highlights:

https://www.youtube.com/shorts/knijNtdwv6Y
Izcili. Cik vēl debīlus komentus esi spamojis?

     [+] [-]

, 2024-02-17 15:38, pirms 4 mēnešiem
rudy_Latvija rakstīja: Baigi patizls tomēr tas Vembanjama, tāpēc arī salīdzina ar Bolu Bolu.
Tu esi tizls