Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Lebrons cer karjeru noslēgt "Lakers" sastāvā un gatavojas olimpiskajām spēlēm

Lebrons cer karjeru noslēgt "Lakers" sastāvā un gatavojas olimpiskajām spēlēm
Lebrons Džeimss. Foto: USA TODAY Sports via Reuters Connect/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) 39 gadus vecā superzvaigzne Lebrons Džeimss norādīja, ka nav izdomājis konkrētu plānu karjeras beigām, taču vēlas savu pēdējo spēli aizvadīt Losandželosas "Lakers" kreklā.

"Esmu ļoti laimīgs, ka pēdējos sešus gadus varu būt daļa no "Lakers", un cerams, ka tā arī paliks. Man nav atbildes, cik ilgi vēl spēlēšu un kurā komandā beigšu karjeru. Cerams, ka tas notiks kopā ar "Lakers". Tā ir lieliska organizācija, kuru pārstāvējuši leģendāri basketbolisti. Taču – to mēs vēl redzēsim," stāstīja Lebrons Džeimss.

39 gadus vecais Lebrons kreisās potītes savainojuma dēļ izlaida "Lakers" pēdējo spēli pirms Zvaigžņu spēles pārtraukuma, bet svētdien ieradās Indianapolisā. Aizvadot 14 minūtes un iemetot astoņus punktus, Džeimss piedalījās karjeras 20. Zvaigžņu spēlē, un tas ir NBA rekords.

"Cenšos panākt, lai potīte būtu pēc iespējas stiprāka – lai es justos pārliecināts, ka varu aizvadīt sezonas atlikušo trešdaļu," par procedūrām pirms Zvaigžņu spēles teica Džeimss. "Varu iziet un mazliet paskriet kopā ar jaunajiem. Un tad dot atpūtu savam ķermenim un potītei."

"Lakers" uzvarējusi sešās no pēdējām septiņām spēlēm, Rietumu konferencē ieņemot devīto vietu. Tikšana izslēgšanas cīņās ir Džeimsa tuvākais mērķis, kamēr vasarā viņš gaida olimpiskās spēles.

"Pirms sezonas piekritu būt daļa no olimpiskās komandas, bet sev pateicu, ka visu diktēs veselība. Šobrīd esmu gana vesels, lai būtu komandā un lai rādītu tādu sniegumu, uz kādu esmu spējīgs," pauda Lebrons.

"50 pret 50," par to, vai pirms savas pēdējās sezonas par to paziņot visiem un rēķināties ar atvadu tūri, Džeimss vēl nebija izlēmis. "Citreiz domāju – mani fani to ir pelnījuši. Viņi man sekojuši vairāk kā 20 gadus. Dot iespēju atnākt uz spēli savā pilsētā – tas liekas forši. No otras puses, man vienmēr bijušas problēmas ar uzslavu saņemšanu. Tā man ir dīvaina sajūta. Nezinu, kā viss beigsies, bet beigas tuvojas."

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...


, 2024-02-19 11:04, pirms 3 mēnešiem
bet forši...
treneris vēl nebija zinām, kad šis jau vāra komandu OS...

vēl varētu pateikt ar kādām komandām būs jāspēlē un ar kādu rezultātu jāuzvar ASV izlasei

Princesei vieta būtu bijusi vieta ALL STARS spēlē, nevis Olimpiādē...
, 2024-02-19 14:02, pirms 3 mēnešiem
Tātad zinām, kas draftēs Broniju, jo pirms laika teica, ka sapnis ir spēlēt 1 komandā NBA ar dēlu.
, 2024-02-19 14:08, pirms 3 mēnešiem
Gatis rakstīja: bet forši...
treneris vēl nebija zinām, kad šis jau vāra komandu OS...

vēl varētu pateikt ar kādām komandām būs jāspēlē un ar kādu rezultātu jāuzvar ASV izlasei

Princesei vieta būtu bijusi vieta ALL STARS spēlē, nevis Olimpiādē...
Kāda tur starpība kāds treneris,ja Lebrons vāc sastāvu tas sastāvs visus pa 20 vismaz paņems. Tur daudziem arī būs last dance izlases sastāvā Curry Durant pašam lebronam.
, 2024-02-19 15:06, pirms 3 mēnešiem
Geralt of Rivia rakstīja: Tātad zinām, kas draftēs Broniju, jo pirms laika teica, ka sapnis ir spēlēt 1 komandā NBA ar dēlu.
Nop, Viņš vienkārši saprata, ka Broniju visticamāk nedraftēs
, 2024-02-19 15:41, pirms 3 mēnešiem
shmopsis rakstīja: Kāda tur starpība kāds treneris,ja Lebrons vāc sastāvu tas sastāvs visus pa 20 vismaz paņems. Tur daudziem arī būs last dance izlases sastāvā Curry Durant pašam lebronam.
figuški... LeBrona vēlme - lai viņa krekls karātos blakām īsto basketbolistu krekliem...
, 2024-02-20 08:59, pirms 3 mēnešiem
andzis rakstīja: Nop, Viņš vienkārši saprata, ka Broniju visticamāk nedraftēs
Nodraftēs, nodraftēs, ja ne viņa kā spēlētāja dēļ, tad tīri vārda un biznesa nolūku dēļ. It īpaši tagad, kad viņam prognozē labi ja otrajā raundā, tad tie paši LAL var easy draftā uztreidoties uz kādu agro 2. kārtas piku un šamējo arī paņemt.
, 2024-02-20 09:08, pirms 3 mēnešiem
Gatis rakstīja: figuški... LeBrona vēlme - lai viņa krekls karātos blakām īsto basketbolistu krekliem...
Vins krekls tur vienkàrsi neiederas. Tad jau Dereks Fishers krekls driizaak tur iedereetos👍😀
, 2024-02-20 10:03, pirms 3 mēnešiem
Jocīgi iedomāties,ka viņš nebūs vairs līgā drīz. Tomēr 20 gadu laikā neviens pat tuvumā nav bijis draftēts viņa kalibrā, lai kādu haipu par katru saceļ. Šādas zvaigznes nāk reti. Gribētos viņam atvadu tūri, bet vēl vairāk sezonu,kur pacīnās par titulu vēl pēdējo reizi. Ja Broniju drafatētu Cavs- tas tomēr liekas vislabāk, jo neticas,ka LAL spēs sakomplektēt uzvarošu komandu vairs
Kristaps Porziņģis. Foto: AFP/Scanpix
12

Porziņģis vēl netrenējas kopā ar ''Celtics'' un nespēlēs pirmajā konferences finālmačā

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Bostonas ''Celtics'' oficiāli apstiprinājusi, ka naktī uz trešdienu pirmajā Austrumu konferences finālspēlē pret Indiānas ''Pacers'' nav sagaidāma Kristapa Porziņģa atgriešanās laukumā. Kluba galvenais treneris Džo Mazula pauda, ka latvietis vēl netrenējoties kopā ar komandu.
Džeilens Bransons. Foto. AP/Scanpix
3

''Knicks'' līderis Bransons septītajā spēlē pret ''Pacers'' iedzīvojies plaukstas lūzumā

Vēlā svētdienas vakarā Ņujorkas ''Knicks'' piedzīvoja zaudējumu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences otrās izslēgšanas spēļu kārtas septītajā mačā, ar 109:130 atzīstot Indiānas ''Pacers'' pārākumu. Mačs priekšlaicīgi noslēdzās ņujorkiešu līderim Džeilenam Bransonam, kurš iedzīvojās kreisās plaukstas lūzumā.
Entonijs Edvardss. Foto: AP/Scanpix
28

"Timberwolves" atspēlējas no -20, čempione "Nuggets" tiek gāzta no troņa

Par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Rietumu konferences finālisti kļuvusi Minesotas "Timberwolves", kas sērijas septītajā spēlē ar 98:90 pārspēja aizvadītās sezonas čempioni Denveras "Nuggets". Spēles laikā Minesotas basketbolisti atspēlēja 20 punktu deficītu.