Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Nešs: ''Ērvings atgriezīsies tuvākajās dienās''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Nešs: ''Ērvings atgriezīsies tuvākajās dienās''
Kairijs Ērvings. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Bruklinas ''Nets'' galvenais treneris Stīvs Nešs intervijā pēc uzvaras pār Orlando ''Magic'' ar 122:115 medijiem pauda, ka Kairijs Ērvings, kurš nav spēlējis kopš sestā janvāra, tuvākajās dienās atgriezīsies vienības sastāvā. Precīzu datumu trenera debijas sezonu piedzīvojušais speciālists neminēja.

Šosezon ar savām ārpus basketbola lēmumiem izcēlies Bruklinas ''Nets'' saspēles vadītajs Kairijs Ērvings, kurš bez pamatojuma nav piedalījies jau vairākās spēlēs. Kopumā Ērvings nav spēlējis kopš sestā janvāra. Konkrēti iemesli viņa prombūtnei netika atklāti, tomēr sociālajos medijos parādījās video, kurā spēlētājs atradies privātā ballītē. Tieši šī iemesla dēļ NBA nolēma sodīt Ērvingu 50 000 dolāru apmērā, jo drošības un veselības protokola vadlīnijas aizliedz spēlētājiem sezonas laikā apmeklēt klubus un bārus, kā arī liedz piedalīties privātās ballītēs ar vairāk nekā 15 cilvēku līdzdalību. Turklāt Kairijam piešķirts vēl 800 000 dolāru sods par vismaz divām izlaistām spēlēm.

Pēc uzvaras pār Orlando Magic ar 122:115 galvenais treneris Stīvs Nešs pauda, ka nav noteikts laiks, kad talantīgais basketbolists varētu atgriezties ierindā: ''Ceru, ka esam tuvu, taču nezinu, kurā spēlē tas būs. Mēs to izvērtēsim laika gaitā un pieņemsim lēmumu. Vēlamies būt droši par viņa fizisko formu un nepiedzīvot situāciju, kurā Ērvings atgriežas par ātru un gūst savainojumu. Gribam viņu pasargāt no tāda riska. Esam gan noteikuši, ka atgriešanās būs tuvākajā laikā.''

''Mēs šobrīd netrenējamies. Kairijs savu darbu pašlaik veic individuāli un, iespējams, svētdien trenēsies ar basketbolistu grupu, kam vienmēr jābūt gataviem. Vēlamies dot viņam pāris dienas treniņiem,'' paturpināja Nešs, kam šī ir debijas sezona kā kādas NBA komandas galvenajam trenerim.

Bruklinas ''Nets'' Austrumu konferencē ar astoņām uzvarām 14 mačos ieņem piekto vietu.

Izmantotie resursi:
https://nypost.com/2021/01/17/kyrie...