Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Bulls" vismaz divus mēnešus bez Noā

"Bulls" vismaz divus mēnešus bez Noā
Joakims Noā
Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) klubs Čikāgas "Bulls" nākamās astoņas līdz desmit nedēļas būs spiests iztikt bez pamatsastāva centra Joakima Noā, kuram tiks veikta labās rokas operācija.

Vēl trešdienas vakarā Čikāgas "Bulls" ar Joakimu Noā ierindā viesos uzvarēja Toronto "Raptors", kas bija jau septītais panākums pēc kārtas. Tomēr pēc spēles kļuva zināms, ka Noā nepieciešama labās rokas operācija, kur plīsusi viena īkšķa saite, kā arī divas citos pirkstos. Operācija tiks veikta ceturtdien un plānotais atlabšanas laiks ir astoņas līdz desmit nedēļas. Pats basketbolists paudis cerību sastāvā atgriezties martā. Sākotnēji savainojumu Noā guva novembra beigās, bet ilgāk viņam būtu bijis grūtu izturēt spēlēt ar sāpēm.

Šosezon Noā bijis viens no labākajiem "Bulls" sastāvā - 24 spēlēs vidēji guvis 14 punktus un izcīnījis 11,7 atlēkušās bumbas, kā arī atdevis 2,7 rezultatīvas piespēles un bloķējis 1,6 pretinieku metienus.

Līdz ar Noā iziešanu no ierindas lielāka atbildība balstīsies uz pārējiem "Bulls" garajiem un tādā ziņā ir cerīgs spēka uzbrucēja Karlosa Būzera sniegums, kurš izlaida sezonas sākumu rokas lūzuma dēļ. Pagājušajā naktī spēlē Toronto viņš parādīja labāko sniegumu šosezon, gūstot 34 punktus. Tāpat lielāku ieguldījumu "Bulls" treneri sagaidīs no tādiem spēlētājiem kā Tadžs Gibsons, Omers Asiks un Kērts Tomass. "Tāda spēlētāja iztrūkums mums nenāks par labu, mums ir pārliecība par citiem spēlētājiem, kas nāks viņa vietā," Čikāgas komandas saspēles vadītājs sacīja Deriks Rouzs.

Izmantotie resursi:
Chicago Sun-Times

  +3 [+] [-]

, 2010-12-16 15:32, pirms 13 gadiem
Boozers bus vairak darbins zem groziem.

  -3 [+] [-]

, 2010-12-16 15:35, pirms 13 gadiem
Pret Orlando, Lakers, Dalasu, Sanantonio būs ļoti grūti cīnīties.

  +6 [+] [-]

, 2010-12-16 15:41, pirms 13 gadiem
ļoti smags zaudējums Buļļiem - varētu pat teikt, ka Noa bija otrs vērtīgākais spēlētājs komandā aiz Rouza. nebūtu šī trauma, noteikti būtu arī stabils Zvaigžņu spēles dalībnieks. šajā ziņā tiešām liels atspaids ir tas, ka Būzers ir vesels un gatavs palīdzēt komandai!
kas attiecas uz Gibsonu un Asiku, tad jā - no viņiem noteikti gaidīs lielāku pienesumu kā līdz šim(lai gan Gibsons jau atzīstami aizstāja Būzeru sezonas sākumā). bet par Tomasa palīdzību laukumā gan autoram negribētu piekrist - viņš Bulls komanda vairāk pilda trenera, nevis spēlētāja lomu - kā nekā viņš ir unikāls spēlētājs ar to, ka pirms nopietnas NBA spēlētāja karjeras uzsākšanas pastrādāja par treneri... ok, tas bija smagās traumas dēļ, jo bija aizdomas, ka Tomass nekad vairs augstākajā līmenī nevarēs spēlēt basīti, bet nu tomēr.

  -2 [+] [-]

, 2010-12-16 15:47, pirms 13 gadiem
Pašlaik Boozers ir otrs veertiigaakais komandaa...

     [+] [-]

, 2010-12-16 17:30, pirms 13 gadiem
Emilio rakstīja: ļoti smags zaudējums Buļļiem - varētu pat teikt, ka Noa bija otrs vērtīgākais spēlētājs komandā aiz Rouza. nebūtu šī trauma, noteikti būtu arī stabils Zvaigžņu spēles dalībnieks. šajā ziņā tiešām liels atspaids ir tas, ka Būzers ir vesels un gatavs palīdzēt komandai!
kas attiecas uz Gibsonu un Asiku, tad jā - no viņiem noteikti gaidīs lielāku pienesumu kā līdz šim(lai gan Gibsons jau atzīstami aizstāja Būzeru sezonas sākumā). bet par Tomasa palīdzību laukumā gan autoram negribētu piekrist - viņš Bulls komanda vairāk pilda trenera, nevis spēlētāja lomu - kā nekā viņš ir unikāls spēlētājs ar to, ka pirms nopietnas NBA spēlētāja karjeras uzsākšanas pastrādāja par treneri... ok, tas bija smagās traumas dēļ, jo bija aizdomas, ka Tomass nekad vairs augstākajā līmenī nevarēs spēlēt basīti, bet nu tomēr.
Zvaigžņu spēles nu tu dod Šitas āksts lai priecājas ka spēlē starting 5 vispār NBA! Tad jau Varežao arī All Star game tiks jo spēlē viņi ļoti līdzīgi un izskatās arī

  +3 [+] [-]

, 2010-12-16 17:45, pirms 13 gadiem
S.T.A.T. rakstīja: Zvaigžņu spēles nu tu dod Šitas āksts lai priecājas ka spēlē starting 5 vispār NBA! Tad jau Varežao arī All Star game tiks jo spēlē viņi ļoti līdzīgi un izskatās arī
āksts viņš ir, piekrītu! bet spēles kvalitāte un tempi ar kādu viņš no sezonas uz sezonu progresē ir acīmredzams! ļoti talantīgs basketbolists, kurš pēc gadiem varētu būt stabils NBA top centrs! ļoti aktīvs un meistarīgs cīņā zem groziem, vienlīdz labi gan pārtver, gan bloķē metienus, labi spēlē aizsardzībā postā un labi var tikt līdzi kājās aizsardzībā arī uz perimetra! un nav daudz tādu centru, kuri ar driblu no viena laukuma gala līdz otram var aizskriet aizsarga ātrumā!

  -3 [+] [-]

, 2010-12-16 18:17, pirms 13 gadiem
Emilio rakstīja: āksts viņš ir, piekrītu! bet spēles kvalitāte un tempi ar kādu viņš no sezonas uz sezonu progresē ir acīmredzams! ļoti talantīgs basketbolists, kurš pēc gadiem varētu būt stabils NBA top centrs! ļoti aktīvs un meistarīgs cīņā zem groziem, vienlīdz labi gan pārtver, gan bloķē metienus, labi spēlē aizsardzībā postā un labi var tikt līdzi kājās aizsardzībā arī uz perimetra! un nav daudz tādu centru, kuri ar driblu no viena laukuma gala līdz otram var aizskriet aizsarga ātrumā!
aktīvs viņš būs līdz 25 gadiem... ne jau visu laiku viņš tā varēs skraidīt, un tas ka var nostāvēt kājās un paskriet nenozīmē ka viņš ir zvaigžņu spēles cienīgs, uzbrukums ta čalim ir pilnīgi nekāds, tāds pats kā Andrim diemžļ, šis tik kaut cik sodus var iemest.

  +2 [+] [-]

, 2010-12-16 18:27, pirms 13 gadiem
Un Chicago tieši tagad sāka iespēlēties.....

  +3 [+] [-]

, 2010-12-16 19:07, pirms 13 gadiem
S.T.A.T. rakstīja: aktīvs viņš būs līdz 25 gadiem... ne jau visu laiku viņš tā varēs skraidīt, un tas ka var nostāvēt kājās un paskriet nenozīmē ka viņš ir zvaigžņu spēles cienīgs, uzbrukums ta čalim ir pilnīgi nekāds, tāds pats kā Andrim diemžļ, šis tik kaut cik sodus var iemest.
Uzbrukums nekāds? Nu gan tu auzās iebrauci. nē nu ok nav nekāds šaks jaunībā bet savus 15 punktus vidēji spēlē labi samet, un neko vairāk jau no viņa arī neprasa. Bet toties aizsardzībā viens no labākajiem līgā. Pirms sezonas pat vairāki apskatnieki uzskatīja ka viņš varētu paņemt Defensive player of the year balvu.

  +2 [+] [-]

, 2010-12-16 19:46, pirms 13 gadiem
Straka rakstīja: Pret Orlando, Lakers, Dalasu, Sanantonio būs ļoti grūti cīnīties.
Bostonu ar nevajadzētu aizmirst!!