Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Nuggets'' līderis Jokičs ievietots NBA veselības un drošības protokolā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Nuggets'' līderis Jokičs ievietots NBA veselības un drošības protokolā
Nikola Jokičs. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) pēdējo divu sezonu vērtīgākais basketbolists Nikola Jokičs ievietots līgas veselības un drošības protokolā, kas tādējādi liks viņam izlaist vairākas spēles.

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Denveras ''Nuggets'' uz kādu laiku būs jāspēlē bez sava līdera Nikola Jokiča, kurš ievietots NBA veselības un drošības protokolā. Zināms, ka naktī uz ceturtdienu viņš nepiedalīsies spēlē pret Ņujorkas ''Knicks''.

Iekļaušana veselības un drošības protokolā uzreiz nenozīmē, ka spēlētājs inficējies ar plaši zināmo vīrusu. Sezonas laikā spēlētājiem vairs nav regulāri jāveic Covid-19 analīzes, taču tās var tikt pieprasītas ik pa laikam, kā, piemēram, gadījumos, ja tiek novēroti slimības simptomi vai kāds no basketbolista ģimenes locekļiem ir inficējies ar Covid-19.

Jokičs kļuvis par desmito spēlētāju šajā sezonā, kurš ievietots līgas veselības un drošības protokolā. Līdz šim viņš vidēji spēlē metis 20.8 punktus, savācis 9.5 atlēkušās bumbas un atdevis 8.9 rezultatīvās piespēles. ''Nuggets'' no pēdējām sešām spēlēm uzvarējusi piecās un ar bilanci 9-4 tā šobrīd ieņem otro vietu Rietumu konferencē.

Bez spēles pret ''Knicks'' tai nākamajos četros mačos jāspēkojas pret Dalasas ''Mavericks'', Detroitas ''Pistons'' un Oklahomsitijas ''Thunder''.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2022-11-16 17:59, pirms gada
nočakarējos nedēļu ar nenormāli pretīgi klepu, ne temperatūra, ne iesnas, degunu ar izpuļķēja un nekā.