Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Beverlijs: "Katru sezonu esmu "play-off", nedomāju, ka tas mainīsies"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Beverlijs: "Katru sezonu esmu "play-off", nedomāju, ka tas mainīsies"
Patriks Beverlijs. Foto: AP/Scanpix

Minesotas "Timberwolves" preses konferencē uz vairākiem žurnālistu jautājumiem atbildēja komandas jaunpienācējs Patriks Beverlijs, kurš starpsezonā iesaistīts divos maiņas darījumos un tagad nonācis Minesotā. Aizsargs bija motivēts un atzina, ka mērķis ir spēlēšana izslēgšanas turnīrā.

"Ņemot vērā komandas sastāvu un spēles manieri, iekļaušanās komandā nebūs problēma," iesāka Patriks Beverlijs. "Svarīgi ir noturēt uzmanību visas sezonas laikā, lai varētu nodrošināt vietu izslēgšanas turnīrā. Komandai varu palīdzēt ar savu uzvarētāju mentalitāti. Esmu bijis komandās, kas ir izslēgšanas turnīrā, kas ir bijušas titula pretendentes. Mums ir pietiekami laba komanda, lai varētu cīnīties par uzvarām."

Uz jautājuma, kādu lomu Beverlijs vēlētos iegūt – starta sastāva spēlētāja vai rezervista, aizsargs atbildēja: "Domāju, ka tas ir atkarīgs no galvenā trenera. Man nav svarīgi, kā iesaistīties spēlē, ja vajadzēs, varu spēlēt pamatsastāvā." Tāpat Beverlijs pāris vārdos ieskicēja savu nākotni: "Es vienmēr cenšos uzvarēt. Esot šajā līgā, katru gadu esmu spēlējis izslēgšanas turnīrā – nedomāju, ka jaunajā sezonā kaut kas mainīsies."

Izmantotie resursi:
https://www.youtube.com/watch?v=vN2...

     [+] [-]

, 2021-09-16 13:56, pirms 3 gadiem


Jā, un katru gadu tieši pateicoties tev. Un tieši tāpēc ofsezonā tevi 2x aizmainīja.

  -1 [+] [-]

, 2021-09-16 14:10, pirms 3 gadiem
klauns

  +1 [+] [-]

, 2021-09-16 14:18, pirms 3 gadiem
Rediks ar to pašu teica pēc pievienošanās Pelikāniem.
Zinam kā tas beidzās

     [+] [-]

, 2021-09-16 14:54, pirms 3 gadiem
Tas Beverlijs tāds banāns

     [+] [-]

, 2021-09-16 15:11, pirms 3 gadiem
Nu sastāvs jau ir mazliet labāks. Bet nedomāju, ka ar to pietiks. Pietrūkst viena laba uzbrucēja rezervē. Nu apmēram tāda, kā T.Yangs. MCdaniels par jaunu, Okogi, nezinu vai ir gatavs lieliem mačiem, vēl pietrūkst nopietnas pieredzes. Princs ir tāds stabils it kā. Ļoti daudz kas būs atkarīgs kā progresēs Edvards. Ja katru 3. maču metīs ar 40 % precizitāti, tad diez kas nebūs. mana prognoze: 7% ka tiks play-off.

     [+] [-]

, 2021-09-16 15:14, pirms 3 gadiem
Kāpēc nav raksts, ka Kazinss grib doties peļņā uz Ķīnu un atkal kļūt par zvaigzni? tikai jautājums uz cik mačiem, zinot viņa raksturu - ātri vien būs kāda nesavaldība/lieka izrunāšanās un deportācija atpakaļ uz ASV.