Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bledso tiek aizmainīts vēlreiz – saspēles vadītājs nonāk "Clippers" rindās

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Bledso tiek aizmainīts vēlreiz – saspēles vadītājs nonāk "Clippers" rindās
Eriks Bledso NBA komandas "Pelicans" rindās. Foto: AFP/Scanpix

Otro reizi šajā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) starpsezonā aizmainīts Eriks Bledso. Jūlija beigās viņš tika iesaistīts Jona Valančūna maiņas darījumā, bet, kā ziņo NBA apskatnieks Eidriens Vodžnorovskis, Bledso aizvadītajā naktī aizmainīts uz Losandželosas "Clippers". Pretējā virzienā uz Ņūorleānu dosies Patriks Beverlijs, Ražons Rondo un Daniels Oturu.

Jau ziņojām, ka jūlijā tika panākts maiņas darījums, kura rezultātā lietuvietis Jons Valančūns nonāca Ņūorleānas "Pelicans" rindās, savukārt pretējā virzienā devās centra spēlētājs Stīvens Adamss un aizsargs Ēriks Bledso. Maiņā tika iesaistīti arī vairākas drafta izvēles.

Līgas apskatnieks un ESPN žurnālists Eidriens Vodžnorovskis ziņo, ka Eriks Bledso šajā starpsezonā aizmainīts vēlreiz – viņš nākamo sezonu pavadīs Losandželosas "Clippers" rindās. Maiņas darījumā "Clippers" iesaistījusi Patriku Beverliju, Ražonu Rondo un Danielu Oturu. Šie spēlētāji nonāks Memfisas "Grizzlies" komandā.

Interesanti, ka Bledso 2010. gadā NBA jauno spēlētāju draftā izvēlējās tieši "Clippers". Viņš tika izvēlēts ar kopējo 18. numuru. Losandželosā viņš nospēlēja pirmās trīs karjeras sezonas, bet vēlāk nonāca Fīniksas "Suns" rindās, kur arī visievērojamāk progresēja. Tad sekoja trīs sezonas Milvoki "Bucks" komandā, bet no 2020. gada līdz 2021. gadam viņš pārstāvēja "Pelicans". Rezultatīvākā viņam bija 2016./17. gada sezona, kurā viņš vidēji guva 21,1 punktu, atdeva 6,3 rezultatīvas piespēles un izcīnīja 4,8 atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  +2 [+] [-]

, 2021-08-16 09:58, pirms 3 gadiem
Grizzliji iet OKC ceļu patreiz. Ne tik spilgti, bet nu tomēr. Domāju, ka viņi tiešām mainīs projām jebkuru no šiem 3 pret drafta izvēlēm. Oturu jau labs, bet nu sastāvā par daudz centru. Priekšā jau ir Adams, Tilmans un Tillijs. Kādu noteikti pie laba piedāvājuma mainīs projām. Bet nu Var jau arī paturēt un skatīties, kurš vairāk progresē. Rondo un PB noteikti mainīs projām tiklīdz kāds paplivinās 2.k drafta izvēli vai jauno spēlētāju. Kgan Rondo būtu labs mentors Morantam, bet nu ar viņu nekad neko nevar zināt - pateiks, ka nepatīk Memfisa un grib prom.
Par LAC skaidrs - ietaupīs naudiņu ar šo darījumu. Luksusa nodoklis būs par 30 milj. mazāks.

  +1 [+] [-]

, 2021-08-16 11:40, pirms 3 gadiem
Charly Skymaker rakstīja: Grizzliji iet OKC ceļu patreiz. Ne tik spilgti, bet nu tomēr. Domāju, ka viņi tiešām mainīs projām jebkuru no šiem 3 pret drafta izvēlēm. Oturu jau labs, bet nu sastāvā par daudz centru. Priekšā jau ir Adams, Tilmans un Tillijs. Kādu noteikti pie laba piedāvājuma mainīs projām. Bet nu Var jau arī paturēt un skatīties, kurš vairāk progresē. Rondo un PB noteikti mainīs projām tiklīdz kāds paplivinās 2.k drafta izvēli vai jauno spēlētāju. Kgan Rondo būtu labs mentors Morantam, bet nu ar viņu nekad neko nevar zināt - pateiks, ka nepatīk Memfisa un grib prom.
Par LAC skaidrs - ietaupīs naudiņu ar šo darījumu. Luksusa nodoklis būs par 30 milj. mazāks.
ja jau tankojas, tad neredzu jēgu no Adamsa - domāju, ka to pirmo mainīs... Oturu ir jauns? nezinu tādu.

  +1 [+] [-]

, 2021-08-16 11:45, pirms 3 gadiem
No Clippers viedokļa laba maiņa - ietaupīs piķi + dabūja diezgan jēdzīgu aizsargu, kurš māk ne tikai spēlēt aizsardzībā, bet ar bumbu kaut ko izveidot. Ņemot vērā to, ka Clippers jau tā pagājušajā sezonā nebija no līgas ātrākajām komandām, tad lēnīgais Bledso tur varēs mierīgi mīcīties pa laukumu.
Grizzlies gan... nu nezinu - domājams, ka Rondo un Oturu viņiem nav vajadzīgi. Gan jau treidos prom vai laidīs vaļā. Vismaz Rondo noteikti. Beverlijs - nu, tāds širmaviks jau saimniecībā noderēs. Laidīs laukumā, lai kristu uz nerviem pretiniekam. Ņemot vērā, ka komandā vēl ir Adamss, tad pretinieks var rēķināties ar visai rupju un žostkiju spēli, kad šitie abi frukti būs laukumā.

     [+] [-]

, 2021-08-16 12:55, pirms 3 gadiem
Ivijis rakstīja: ja jau tankojas, tad neredzu jēgu no Adamsa - domāju, ka to pirmo mainīs... Oturu ir jauns? nezinu tādu.
Nu mainīs Adamsu projām, tikai ja būs pieprasījums. Jo tomēr centrs, kuram nav metiens pa 17. milj/sez. ir pārmaksāts - nedomāju, ka kādam baigi vajadzīgs. Tā kā visdrīzāk nekur neaizmainīs. Bet nu viņš atbilst MEM stilam, lai jau spēlē, ja nu reiz tur nonācis. Ne jau MEM viņu baigi gribēja, bet tos drafta pikus, kas nāca ar viņu.
Oturu vnk nebija pietiekošs spēles laiks LAC, jo nu tur priekšā bija, kas spēlē, tāpēc nav pamanīts īpaši. Nav īstā komanda jaunajiem. 33.piks pagājušā gada draftā.

     [+] [-]

, 2021-08-16 13:09, pirms 3 gadiem
Charly Skymaker rakstīja: Nu mainīs Adamsu projām, tikai ja būs pieprasījums. Jo tomēr centrs, kuram nav metiens pa 17. milj/sez. ir pārmaksāts - nedomāju, ka kādam baigi vajadzīgs. Tā kā visdrīzāk nekur neaizmainīs. Bet nu viņš atbilst MEM stilam, lai jau spēlē, ja nu reiz tur nonācis. Ne jau MEM viņu baigi gribēja, bet tos drafta pikus, kas nāca ar viņu.
Oturu vnk nebija pietiekošs spēles laiks LAC, jo nu tur priekšā bija, kas spēlē, tāpēc nav pamanīts īpaši. Nav īstā komanda jaunajiem. 33.piks pagājušā gada draftā.
Nez, man jau šķiet, ka nekas dižs no tā Oturu nesanāks. Garajā galā tā konkurence Clipps nemaz nebija tik liela. Tad jau tas otrs jaunais čalis izskatās daudz perspektīvāks... Kabengele vai kā viņu tur.
Nav tik traki, redz, Manns izsitās un sezonas beigās un PO jau atsevišķos mačos bija viens no vilcējiem.

     [+] [-]

, 2021-08-16 14:25, pirms 3 gadiem
Nu jā, ne pa velti Oturu tikai 33. piks. Galvenokārt tāpēc, ka ļoti īss 203 cm, visi noteikti baidījās ņemt ātrāk, jo tad var sanākt, ka viņš būs tāds kā Harrels, tikai pat sliktāka versija varbūt. Tādi spēlētāji, nav diezko pieprasīti.
Kabengele jau sen ir aizmainīts. Man liekās uz Cavs.