Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Vēl viena treneru vakance - "Pelicans" pēc tikai viena gada šķiras no Van Gandija

Emils Ozerinskis

Vēl viena treneru vakance - "Pelicans" pēc tikai viena gada šķiras no Van Gandija
Stens Van Gandijs un "Pelicans" zvaigzne Brendons Ingrams. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Ņūorleānas "Pelicans" pārtaukusi sadarbību ar komandas galveno treneri Stenu Van Gandiju, kurš amatā tika iecelts vien pērnā gada oktobrī.

Stena Van Gandija vadībā aizvadītajā sezonā "Pelicans" tika pie 31 uzvaras un piedzīvoja 41 neveiksmi, Rietumu konferences tabulā paliekot 11. pozīcijā uzreiz aiz "play-in" turnīra robežas. Tikai pēc vienas sezonas kopdarba "Pelicans" vienība nolēmusi, ka Van Gandijs nebūs īstais komandas treneris ilgtermiņam, nolemjot šķirties no pieredzes bagātā speciālista.

61 gadu vecais speciālists bijis galvenais treneris tādās NBA komandās kā Maiami "Heat", Orlando "Magic" un Detroitas "Pistons", bet starplaikos starp galvenā trenera amata ieņemšanu Van Gandijs strādājis kā basketbola analītiķi ietekmīgākajā amerikāņu sporta medijā ESPN.

Šajā starpsezonā no galvenajiem treneriem šķīrušās vairākas komandas. Šobrīd brīvas vakances galvenā trenera amatos ir Bostonas "Celtics", Portlendas "Trail Blazers", Indianas "Pacers", Orlando "Magic", Vašingtonas "Wizards" un nu arī Ņūorleānas "Pelicans" vienībās.

     [+] [-]

, 2021-06-16 19:21, pirms 3 gadiem
Jāatgriežas pie komentēšanas.
Aizsardzības treneris nespēja komandai iemācīt spēlēt aizsardzībā

     [+] [-]

, 2021-06-16 20:00, pirms 3 gadiem
Skatoties Pelicans spēles, ievēroju, ka trenerim iespējams ir Parkinsona slimība, vismaz pēc izskata. To var izteikti ievērot kad viņu intervēja. Iespējams arī ar to ir saistīts, jo nu slimību ar tādu slodzi kā NBA nevar savienot.

     [+] [-]

, 2021-06-16 21:01, pirms 3 gadiem
jokeman rakstīja: Skatoties Pelicans spēles, ievēroju, ka trenerim iespējams ir Parkinsona slimība, vismaz pēc izskata. To var izteikti ievērot kad viņu intervēja. Iespējams arī ar to ir saistīts, jo nu slimību ar tādu slodzi kā NBA nevar savienot.
vins jau gadiem ta raustas, bet apstiprinajumu, ka tas ir parkinsons neesmu dzirdejis.