Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Dveins Veids kļūs par vienu no Jūtas ''Jazz'' īpašniekiem

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Dveins Veids kļūs par vienu no Jūtas ''Jazz'' īpašniekiem
Dveins Veids. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Trīskārtējais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempions ar Maiami ''Heat'' Dveins Veids iegādājies kapitāldaļas līgas līderē Jūtas ''Jazz'', tādējādi kļūstot par vienu no īpašniekiem. Plānots, ka Veids aktīvi iesaistīšoties kluba dzīvē.

Dveins Veids lielāko daļu savas NBA basketbolista karjeras aizvadīja Maiami ''Heat'', ar kuru kopā izcīnīja trīs čempiontitulus. Vēl Veids spēlējis arī ''Bulls'' un ''Cavaliers'' rindās. Kopš karjeras beigām Veids strādājis TV kanālā TNT.

Šodien kļuvis zināms, ka Veids pievienosies īpašnieku vidū šī brīža līgas līderē Jūtas ''Jazz''. Bijušais basketbolists iegādājies kapitāldaļas, tādējādi pievienojoties kluba īpašniekam Raienam Smitam. Plānots, ka Dveins Veids ieņems aktīvu lomu franšīzes attīstībā. Veids pievienosies tādiem bijušajiem NBA spīdekļiem kā Grantam Hilam un Šakilam O'Nīlam, kuriem pieder kapitāldaļas Atlantas ''Hawks'' un Sakramento ''Kings''. Savukārt Maikls Džordans ir īpašnieks Šarlotes ''Hornets'' komandā.

''Šis ir bijis viens no maniem sapņiem. Esmu redzējis, kā to dara Grants Atlantā, Šakils Sakramento un Maikls Šarlotē. Ja šī sadarbība būs tāda, kādas manas attiecības ar Raienu, tad būšu iesaistīts ļoti daudz jautājumos. Lai veiktu īstas pārmaiņas, jābūt vadītājam. Zinu, ka došu savas zināšanas un pieredzi mūsu kopīgajā sadarbībā,'' izplatītajā paziņojumā medijiem citēts Veids.

Veids pievienosies mazai īpašnieku grupai, kurā strādā Raiens Smits, viņa sieva Ešlija, Raiens Svīnijs, Maiks Kanons un Mileru ģimene. ''Esam diskutējuši jau ilgāku laiku. Tāpat kā tehnoloģiju biznesā, vēlos, lai arī šeit būtu iesaistītie labākie prāti. Esam jaunākā investoru grupa un Dveins ir lielisks papildinājums,'' ESPN teica Raiens Smits.

''Viņu saucu par savu otro versiju. Ja ir kāds spēlētājs līdzīgs man, tad tas ir Donovans Mičels. Viņš ir retais, kurš var man piezvanīt un norunājām vairāk kā stundu. Mums ir lielā un mazā brāļa attiecības,'' par savām attiecībām ar komandas līderi Donovanu Mičelu saka Veids.

Ar 41 uzvaru 55 spēlēs ''Jazz'' ir līgas līdere. Dveins Veids savā 16 gadus ilgajā NBA basketbolista karjerā nopelnījis aptuveni 196 miljonus ASV dolārus.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2021-04-16 22:24, pirms 3 gadiem
Vai tad tiešām ar Arrisonu nevarēja vienoties par kaut kādu līdzdalību, kaut kādām kapitāldaļām?
Nesmuki, ka Veids jāsaista ar kādu citu klubu...