Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Wolves'' saplosīs ''Suns''?

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

''Wolves'' saplosīs ''Suns''?
Els Horfords
Foto: AP

Piedāvajam ieskatu atlikušajās šodienas NBA spēlēs, ietverot arī Goldensteitas ''Warriors'' cīņu, kā arī daudza citas spēlēs, kurās intriga netrūks.

Ar iepriekšējām prognozēm varat iepazīties ŠEIT

3:00 Memfisas ''Grizzlies''(11) - Jūtas ''Jazz''(8)
Abas komandas nāk no rietumu konferences, tāpēc atrašanās vieta tabulā objektīvi atspoguļo spēku samērus šajā spēlē. Komandas šosezon ir aizvadījušas vien vienu savstarpējo spēli. Arī toreiz šī spēle norisinājās Memfisā un virsroku ņēma viesi no Jūtas, pieveicot ''Grizzlies'' ar 103:94. Varbūt tieši šī iemesla dēļ par šī mača favorītiem, pie tam pārliecinošiem, var uzskatīt viesus. Pēdējās spēles ''Jazz'' bija aizvadījuši veiksmīgi, gūstot četras uzvaras pēc kārtas, bet pēdējā spēlē, naktī uz 15.janvāri ''Jazz'' izbaraukumā piekāpās līgas pastarīšiem ''Thunder'', kas gan savu spēli ir uzlabojuši, gūstot sev neraksturīgi daudz uzvaru, it īpaši pēdējās spēlēs. Memfisieši pēdējās četras spēles pabeiguši ar nokārtām galvām un saviem skatītājiem vēlētos pierādīt, ka tās ir bijušas pārejošas nelaimes, kas nepaliek uz ilgiem laikiem. ''Grizzlies'' atrodas vietu augstāk kā mūs visvairāk interesējošā komanda NBA, ar vienādu uzvaru skaitu, bet ''Grizzlies'' nospēlējuši par divām spēlēm mazāk, kas viņiem dod nelielas, bet priekšrocības. Memfisas bilance mājās ir stipri līdzīga ar ''Jazz'' izbraukuma bilanci, tamdēļ spēli var izšķirt vairāki svarīgi faktori, kas var būt īpaši nozīmīgi. Arī komandu vadošie spēlētāji.

Komandu līderu statistikas rādītāji

RādītājsO.Dž. MajoMemets Okurs
Vidēji spēlē gūtie punkti19.317.8
Vidēji spēlē izcīnītās atlēkušās bumbas4.18.4
Vidēji spēlē rezultatīvās piespēles2.91.8

4:00 Fīniksas ''Suns''(6) - Minesotas ''Timberwolves''(10)
Šī ir abu komandu otrā savstarpējā spēle. Pirmā tika aizvadīta tik ļoti tālajā 27.novembrī, kad uzvaru viesos izcīnīja ''Suns'' basketbolisti, ar 110:102 uzveicot mājinieku komandu. Šīs spēles rezultatīvākais spēlētājs bija Els Džefersons, kura apturēšanai šonakt ''Suns'' basketbolistiem, it īpaši Šakilam O'Nīlam un Amare Stademairam, pie tam Stademairs nav no tiem naskākajiem spēlētājiem aizsardzībā, kas var būt liels pluss ''Timberwolves'' basketbolistiem un arī izšķirošs faktors spēles iznākumam, lai gan par stabiliem favorītiem varam uzskatīt ''Suns'' basketbolistus, ko tie pierādīja arī pirmajā savstarpējā spēlē, lai gan uzvara nebūt nenāca viegli. Tieši abu komandu garā gala spēlētāji ir komandu līderi, lai gan veiksmīgāk, neapšaubāmi, spēlē Els Džefersons, kurš pat ir ticis atzīts par nedēļas vērtīgāko spēlētāju savā konferencē, un tam ir bijis pamats. Abas komandas pēdējo spēli ir zaudējušas, tiesa, diezgan cienījamiem pretiniekiem. ''Timberwolves'' piekāpās Maiami ''Heat'' vienībai, bet ''Suns'' nācās atzīt Denveras ''Nuggets'' pārsvaru.

Komandu līderu statistikas rādītāji

RādītājsAmare StademairsEls Džefersons
Vidēji spēlē gūtie punkti21.622.2
Vidēji spēlē izcīnītās atlēkušās bumbas8.410.4
Vidēji spēlē rezultatīvās piespēles2.21.6

5:00 Sakramento ''Kings''(13) - Milvoki ''Bucks''(9)
Varbūt ar ''Warriors'' palīdzību ''Kings'' būs noskrējuši no sēkļa? Tieši tā var raksturot ''Kings'' spēli. Nekas spīdošs, par ko liecina vien 13.vieta rietumos, pie tam ''karaļiem'' aiz muguras atrodas vien īstenas līgas pastarītes- ''Clippers'' ar savu 12 zaudējumu sēriju un ''Thunder''. Milvoki, kā jau pierasts, pieturas austrumu vidienē, norādot neko iespaidīgu, vien klusi lasot uzvaras un nevienam nemanot apsteigs kādu komandu, un iekļūs izslēgšanas turnīrā. Varbūt šāds scenārijs snauž ''Bucks'' spēlētāju un treneru galvās, un kas zin! Varbūt arī piepildīsies. Pārliecinošs ''Bucks'' līderis ir Maikls Reds, stabili aizvadot vai ik vienu spēli. Un lielākoties tieši viņš ir galvenais uzvaras kaldinātājs ''Bucks''. ''Karaļu'' rindās šādu līderi atrast ir grūti, bet tomēr par to jāatzīst vēl sezonas sākuma rezervistu soliņa deldētājs Kevins Mārtins, kurš iznākot spēlē no rezervistu soliņa vēl nesen guva vairāk kā 50 punktus, kas nevienam spēlētājam nebija izdevies labi sen. Starp citu, šī ir abu komandu pirmā savstarpējā spēle šosezon.

Komandu līderu statistikas rādītāji

RādītājsKevins MārtinsMaikls Reds
Vidēji spēlē gūtie punkti24.420.9
Vidēji spēlē izcīnītās atlēkušās bumbas3.13.3
Vidēji spēlē rezultatīvās piespēles2.82.7

5:30 Goldensteitas ''Warriors''(12) - Atlantas ''Hawks''(4)
Šīs spēles aprakstu varat meklēt ŠEIT, kā arī neizstrūkstošajā Jāņa Līgata topikā jeb ŠEIT. Piedāvāju vien ieskatu tabulā.

Komandu līderu statistikas rādītāji

RādītājsStīvens DžeksonsDžo Džonsons
Vidēji spēlē gūtie punkti19.021.9
Vidēji spēlē izcīnītās atlēkušās bumbas4.54.5
Vidēji spēlē rezultatīvās piespēles6.06.1

Izmantotie resursi:
nba.com

     [+] [-]

, 2009-01-17 00:15, pirms 16 gadiem
Ir vērts palikt sonakt augšā, spēles ir pietiekami intriģējošas.
Turklāt nevar izslegt iespēju ka warriors pret hawks speles skaisti (uzvara jau butu liels parsteigums)
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-01-17 01:53, pirms 16 gadiem
viss baigi labi tikai nepatiik kaa tiek tulkoti abi Ali ...... Als Horfords un Als Džefersons kaukaadu mistiksu apsveerumui dēļ te tiek devēti par Eliem..

Sorry, ja pashi amerikaanji Džefersonu sauc par Big Al' tad kur te Els ???

liidziigi bija ar seriaalu Glabējzvans, kur Zaks pie mums tika saukts par Zeku jo redz angļu A pie mums saka E ......

a davaij tagad Zaku Randolfu sauksim par Zeku? ??

ok es te bik sacepos 5d graadu iespaidaa, bet nu ruupiigaak next time

apraksts un analiizes man patika.
°Paldies autoram.

  -1 [+] [-]

, 2009-01-17 01:58, pirms 16 gadiem
ouw....... ko es veel ieraudziiju - liideru statistiku pirms speeles GSW/ATL......... S.Jack nepiedalaas shajaa speele znacit vinju var ari nemineet ..... plus veel tam - peedeejaas 5 speelees Crawford guust videeji ap 27p..... un ari videeji statistiski vinjam ir vairaak par S.Jack - 20p un pac galvenais -> vinjs ir healthy un var aizvadiit gaidaamo speeli..... taa kaa luudzu sniegt preciizaaku info .....

paldies

  -1 [+] [-]

, 2009-01-17 02:00, pirms 16 gadiem
gabagris rakstīja: ouw....... ko es veel ieraudziiju - liideru statistiku pirms speeles GSW/ATL......... S.Jack nepiedalaas shajaa speele znacit vinju var ari nemineet ..... plus veel tam - peedeejaas 5 speelees Crawford guust videeji ap 27p..... un ari videeji statistiski vinjam ir vairaak par S.Jack - 20p un pac galvenais -> vinjs ir healthy un var aizvadiit gaidaamo speeli..... taa kaa luudzu sniegt preciizaaku info .....

paldies
http://esports.lv/basketbols/nba/16012009-warriors_uznems_atlantas_hawks
aiz expekt.com reklāmas

  +1 [+] [-]

, 2009-01-17 09:23, pirms 16 gadiem
Kopš kura laiku vārdu ''Al'' latviski izrunā ''Els''? Kāpēc Al Jefersons un Al Horford izrunā ''Els'', bet Al Harington ''Als''?