Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Par vardarbību pret sievu NBA diskvalificē Mailzu Bridžesu uz 30 spēlēm

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Par vardarbību pret sievu NBA diskvalificē Mailzu Bridžesu uz 30 spēlēm
Mailzs Bridžess. Foto: AP/Scanpix

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) piektdien paziņojusi, ka uz 30 spēlēm diskvalificējusi bijušo Šarlotes ''Hornets'' basketbolistu Mailzu Bridžesu, kuru pagājušā gada vasarā aizturēja par vardarbību pret sievu. Ja viņš vēl nonāks NBA apritē, jāizlaiž viņam gan būs tikai desmit spēles.

Pirms 2022./2023. gada sezonas sākuma tobrīd Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Šarlotes ''Hornets'' spēlētājs Mailzs Bridžess tika apsūdzēts no savas sievas puses vardarbībā. Viņa savā ''Instagram'' profilā publicēja dažāda rakstura fotogrāfijas, kurās bija redzami pietūkusi lūpa, pietūkusi plaukstas locītava, sasitumi auss, rokas un muguras rajonā, kā arī bija mainījusies plaukstas krāsa. Redzami bija arī griezumi kājā. 2022. gada 27. jūnijā Bridžess tika arestēts un vardarbībā pret sievu viņam tika uzrādītas apsūdzības.

Pēc šīm apsūdzībām basketbola laukumā Bridžess 2022./2023. gada sezonā neatgriezās. Nacionālā basketbola asociācija (NBA) piektdien paziņoja, ka par šiem pārkāpumiem ārpus basketbola laukuma tā ir diskvalificējusi sportistu uz 30 spēlēm. Savā paziņojumā NBA min, ka tā organizējusi savu izmeklēšanu, kurā aicinājusi sniegt liecības vairākas personas, kā arī līga konsultējusies ar speciālistiem jautājumā par vardarbību ģimenē. Līga paziņojumā minējusi, ka tā kā Bridžess šajā sezonā nevienā NBA komandā nespēlēja, tad no viņa diskvalifikācijas tiek dzēstas 20 spēles. Ja viņš atgriezīsies līgā, tad viņam nāksies izlaist desmit no šo 30 piemēroto spēļu soda.

Mailzs Bridžess visu karjeru bija aizvadījis Šarlotes ''Hornets'' sastāvā. 2018. gada draftā Bridžesu pirmajā kārtā ar 12. numuru izvēlējās Losandželosas ''Clippers'', bet šīs vienības rindās viņš neuzspēlēja. Tieši pēdējā, 2021./2022. gada sezona, Bridžesam bija produktīvākā karjerā, vidēji gūstot 20.2 punktus, izcīnot septiņas bumbas zem groziem un atdodot 3.8 piespēles.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/NBAPR

     [+] [-]

, 2023-04-15 10:32, pirms gada
Gan jau līdzjutēji šo nokanselēs uz visu karjeru.

     [+] [-]

, 2023-04-15 12:37, pirms gada
tika apsūdzēts no savas sievas puses vardarbībā.(C)
============================
Traki tai sievas pusei!