Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Hawks" uzbrucējs Sefološa: "Manā traumā ir vainojama policija"

"Hawks" uzbrucējs Sefološa: "Manā traumā ir vainojama policija"
Tābo Sefološa (pa labi)
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Atlantas "Hawks" uzbrucējs Tābo Sefološa atklāja, ka savainojums, kura dēļ basketbolistam ir beigusies sezona, ir radies policijas darba rezultātā.

Agrā 8. aprīļa rītā pie kāda naktskluba Ņujorkā tika sadurts Indiānas "Pacers" uzbrucējs Kriss Kouplends. Notikuma vietā bija arī divi Atlantas "Hawks" basketbolisti – Pero Antičs un Tābo Sefološa, kuri tika aizturēti par traucēšanu policijas darbam. Drīzumā abi sportisti tika atbrīvoti, taču Sefološam šī sezona ir beigusies, jo "Hawks" uzbrucējs ir iedzīvojies nopietnā savainojumā.

"Ceru, ka sapratīsiet, bet pēc advokāta ieteikuma nevaru pārrunāt lietas apstākļus. Uz šiem jautājumiem atbildes tiks sniegtas tiesā. Var atklāt, ka šobrīd man ir nopietns savainojums un lielas sāpes. Savainojums ir radies policijas dēļ," sacīja Sefološa, kurš šosezon vidēji 52 spēlēs izcēlās ar 5,3 punktiem un 4,3 atlēkušajām bumbām.

"Hawks" uzbrucējs atklāja, ka drīzumā viņam tiks veikta operācija. Sefološam ir lauzts viens no labās kājas kauliem, tāpat uzbrucējam ir arī saišu savainojums. Neoficiāla informācija liecina, ka kāds no policistiem esot iesitis "Hawks" basketbolistam pa kāju, līdz ar to radot smago savainojumu. Jāpiebilst, ka pie situācijas izpētes turpina strādāt NBA un tās spēlētāju asociācija, tāpat izmeklēšana sāka Ņujorkas policijas iekšējo lietu departaments.

Izmantotie resursi:
NBA.com

  +3 [+] [-]

, 2015-04-15 18:55, pirms 9 gadiem

  +1 [+] [-]

, 2015-04-15 19:09, pirms 9 gadiem
Jopanie Menti ....

  +1 [+] [-]

, 2015-04-15 19:10, pirms 9 gadiem
Nu neko iekrita ments, bet Tabo dabuja ko pelnijis.
Ja reiz kāds vicinās un bakstās ar nazi skaidrs ka katru kurš netā pakustēsies izlīmēs pret zemi un profilaksei iekrāmēs pa kājām lai neceļas...

  -1 [+] [-]

, 2015-04-15 19:55, pirms 9 gadiem
NU ko ments malacis....Gul uz zemes,kad virsu ir 4 vai vairak un purni,un sit ar steku.....

  +2 [+] [-]

, 2015-04-15 20:16, pirms 9 gadiem
Bostonietis rakstīja: NU ko ments malacis....Gul uz zemes,kad virsu ir 4 vai vairak un purni,un sit ar steku.....
Man jau izskatījās ka viņš nevis iesita viņam ar steku, bet vienkārši salocīto steku (tas nebija kaučuka steks) izvelkot no jostas ar asu kustību uz leju iztaisnoja to un pēc kustības daudzi saka un apgalvo ka izskatījās tā ka viņš sistu kādam, bet nekā tāda tur nebija, nebija sitiens!

Var tak dzirdēt ka brīdī ka viņš iztaisno steku bija tāda kā šķindoņa fonā un tā nāca no steka kuru policists tikai iztaisnoja izvelkot no jostas!

  +1 [+] [-]

, 2015-04-15 20:19, pirms 9 gadiem
NBA spēlētāji darīs visu lai izskatītos tā it kā viņš būtu nevainīgs, jo zin ka ja pierādīs ka tā ir paša Sefeloša vaina viņam būs ļooti bargas sankcijas no Hawks un no NBA vadības!