Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Mārberijs iejuties Bostonā

Andrejs Siliņš

Mārberijs iejuties Bostonā
Stefons Mārberijs
Foto: AFP

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) čempionvienības Bostonas "Celtics" aizsargs Stefons Mārberijs sarunā ar Ņujorkas medijiem izteicies, ka spēlēšana Bostonas komandā ir lieliskākā pieredze basketbolista karjerā.

"Šī ir lieliskākā pieredze, kāda man jebkad ir bijusi. Es spēlēju ar puišiem, kuriem prātā ir tikai viena lieta - izcīnīt čempiontitulu. Viņiem nerūp it nekas cits. Un visi zina, kāda ir šī izjūta, jo nupat jau ieguvuši čempiontitulu. Es arī vēlos šādu izjūtu. Kad izcīni čempiontitulu, tas kļūst kā narkotikas, tu esi kaifā. Es arī vēlos just šādu kaifu."

"Joprojām esmu arī "Knicks" līdzjutējs. Es mīlu Ņujorku. Es vienkārši darīju tā, kā uzskatīju par pareizu," situāciju savā iepriekšējā darba vietā atceras basketbolists. "Varbūt cilvēki tā nedomāja, bet es darīju labāko,ko spēju, jo vēlējos uzvarēt."

Kopš pievienošanās "Celtics" Mārberijs vidēji laukumā pavadījis 17 minūtes un to laikā guvis 3,6 punktus, kā arī izdarījis trīs rezultatīvas piespēles. Grozam aizsargs uzbrucis ar 33 procentu augstu precizitāti.

Izmantotie resursi:
nypost.com