Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Wizards" no nākamās sezonas vadīs Sonderss

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Wizards" no nākamās sezonas vadīs Sonderss
Flips Sonderss
Foto: AFP

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) klubs Vašingtonas ''Wizards'' panācis vienošanos ar pieredzējušo treneri Flipu Sondersu. Paredzams, ka bijušais Detroitas ''Pistons'' treneris Vašingtonas komandu vadīs turpmākos četrus gadus.

"Wizards'' ir pārliecinoši vājākā komanda NBA austrumu konferencē - 19 uzvaras 81 spēlē. Visā līgā sliktāka bilance ir tikai Sakramento ''Kings'' - 16 uzvaras. Decembrī Vašingtonas klubā no galvenā trenera amata tika atlaists Edijs Džordans, bet viņa pienākumus kopš tā laika izpilda Eds Tapskots. Paredzams, ka pēc Sondersa apstiprināšanas Tapskotam tiks piedāvāts darbs klubā kādā citā amatā.

Sonders līdz šim 13 sezonās NBA vadījis Minesotas ''Timberwolves'' un Detroitas ''Pistons''. Ar Detroitas komandu viņam trīs reizes pēc kārtas izdevās tikt līdz austrumu konferences finālam. Pēc pagājušās sezonas viņš tika atlaists. ''Washington Post '' ziņo, ka Sonders par savu palīgu ņemšot pašreizējo Bostonas ''Celtics'' veterānu Semu Kaselu.

Izmantotie resursi:
sports.yahoo.com

  +2 [+] [-]

, 2009-04-14 11:54, pirms 15 gadiem
Visu cienju Ja Agent Zero buus uz striipas tad par vienu speeciigu komandu Austrumos vairaak

  +1 [+] [-]

, 2009-04-14 18:52, pirms 15 gadiem
domāju ka burvji būs liels spēks nākamgad!

     [+] [-]

, 2009-04-14 19:07, pirms 15 gadiem
donijs rakstīja: domāju ka burvji būs liels spēks nākamgad!
buus,buus!