Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA soda ''Nets'' organizāciju par veselības un drošības protokola neievērošanu

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

NBA soda ''Nets'' organizāciju par veselības un drošības protokola neievērošanu
Kairijs Ērvings. Foto: EPA/Scanpix

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) ir lēmusi piešķirt Bruklinas ''Nets'' komandai sodu 50 000 ASV dolāru apmērā, informē ESPN žurnālists Eidriens Vodžnarovskis. Soda iemesls ir veselības un drošības protokola pārkāpums mačā pret ''Knicks''.

Svētdienas vakarā Bruklinas ''Nets'' savā laukumā pieveica Ņujorkas ''Knicks'' vienību. Arēnā pirmo reizi šosezon varēja atrasties arī Kairijs Ērvings, kurš nedrīkst piedalīties mājas spēlēs jau kopš sezonas sākuma. Ņujorkā tika pieņemts lēmums, ka visiem sportistiem ir obligāti jābūt vakcinētiem pret Covid-19, taču Ērvings prasību joprojām nav izpildījis.

Ērvings arēnā drīkstēja atrasties tikai kā līdzjutējs. Viņam ir atļauts apmeklēt savas komandas spēles, taču viņš nedrīkst iejaukties darba vietas vidē. Ērvings gan esot atradies komandas ģērbtuvēs, kas skaitās daļa no darba vietas vides un NBA pieņēma lēmumu piešķirt sodu 50 000 ASV dolāru apmērā. NBA šo sodu gan ir piešķīrusi nevis pašam sportistam, bet tieši ''Nets'' organizācijai.

Iepriekš jau informējām, ka ''Nets'' zvaigzne Kevins Durents aicināja Ņujorkas mēru mainīt Covid-19 noteikumus, lai Ērvings varētu spēlēt Bruklinā. Lēmums šajā ziņā gan vēl nav mainīts.

Kairijs Ērvings šajā sezonā laukumā devies 18 spēlēs, kurās vidēji guvis 25.9 punktus, atdevis 5.4 rezultatīvās piespēles un izcīnījis 4.6 atlēkušās bumbas. Bruklinas ''Nets'' ar 35 panākumiem 68 mačos ierindojas Austrumu konferences astotajā pozīcijā un cīnās par vietu izslēgšanas spēlēs.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/wojespn/status/...

  -1 [+] [-]

, 2022-03-15 07:58, pirms 3 gadiem
Viņiem pašiem tas vairs neliekas vismaz smieklīgi? Zālē 1773 skatītāji drīkst būt nepotēti, bet spēlētājiem jābūt savu obligāto dozu saņēmušiem? Varbūt viņi aiz stikla vai plēvēm spēlē?

  -1 [+] [-]

, 2022-03-15 08:07, pirms 3 gadiem
Parasts Futbola līdzjutējs rakstīja: Viņiem pašiem tas vairs neliekas vismaz smieklīgi? Zālē 1773 skatītāji drīkst būt nepotēti, bet spēlētājiem jābūt savu obligāto dozu saņēmušiem? Varbūt viņi aiz stikla vai plēvēm spēlē?
Pazvani NY mēram un paprasi

  -1 [+] [-]

, 2022-03-15 12:16, pirms 3 gadiem
Vēl joprojām nav pārvarējis bailes no potēm

     [+] [-]

, 2022-03-15 17:50, pirms 3 gadiem
Dinamo'1988 rakstīja: Vēl joprojām nav pārvarējis bailes no potēm
Neesi apdolbījies. Kādas bailies. Tu pastāsti, kāds no viņām labums. Vai Irvingam ir kas noticis, jo viņš nepotējās?