Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Durents aicina Ņujorkas mēru mainīt Covid-19 noteikumus un ļaut Ērvingam spēlēt Bruklinā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Durents aicina Ņujorkas mēru mainīt Covid-19 noteikumus un ļaut Ērvingam spēlēt Bruklinā
Kevins Durents un Kairijs Ērvings. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Brukinas ''Nets'' līderis Kevins Durents pēc uzvaras pār Ņujorkas ''Knicks'' vērsās pie pilsētas mēra ar lūgumu atcelt esošos Covid-19 ierobežojumus, kas tādējādi ļautu Kairijam Ērvingam spēlēt arī mājas arēnā.

Svētdienas vakarā pēc Latvijas laika Bruklinas ''Nets'' Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) savā laukumā ar 110:107 apspēlēja Ņujorkas ''Knicks'', līderim Kevinam Durentam gūstot 53 punktus. Jau no sezonas sākuma mājas spēles piedalīties nevar Kairijs Ērvings, kurš nav vakcinējies pret Covid-19, bet Ņujorkā lēma, ka arī sportistiem jābūt obligāti vakcinētiem.

Vakar Ērvings pirmo reizi šajā sezonā varēja būt ''Barclays Center'', taču tikai kā līdzjutējs, jo pēc esošo noteikumu mīkstināšanas Ērvings var atrasties arēnā, taču ne spēlēt. Pēc mača viņa komandas biedrs Durents vairākas reizes vērsās pie Ņujorkas mēra Ērika Adamsa, lai viņš mīkstinātu esošos ierobežojumus, kas tādējādi ļautu Ērvingam būt pilntiesīgam ''Nets'' basketbolistam.

''Tas ir dīvaini un es šo prasību vispār nesaprotu. Šodien arēnā bija pāris cilvēki, kuri nav vakcinēti, pareizi? Viņi atcēla ierobežojumus arēnai, pareizi? Tāpēc nesaprotu. Visi, ieskaitot mēru, šajā jautājumā vēlas sev piesaistīt papildus uzmanību,'' par esošo kārtību izteicās Durents, piebilstot, ka komandā valda apjukums. ''Viņi baidās no mūsu drošības? Es to nesaprotu. Sezonas sākumā neviens nesaprata, kas notiek, bet tagad šis no malas izskatās nepareizi. Ērik, ceru, ka atrisināsi šo jautājumu.''

Kairijs Ērvings šajā sezonā laukumā devies 18 spēlēs, kurās vidēji guvis 25.9 punktus, atdevis 5.4 rezultatīvās piespēles un izcīnījis 4.6 atlēkušās bumbas. Bruklinas ''Nets'' ar 35 uzvarām 68 spēlēs šobrīd ieņem astoto vietu Austrumu konferencē, taču tā uzvarējusi pēdējās trijās spēlēs pēc kārtas.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  +1 [+] [-]

, 2022-03-14 11:50, pirms 3 gadiem
Malacis. Vakar S.Smith un pārējie tv āksti kritizēja Kyrie, bet patiesībā Kyrie ir malacis, žēl, ka tik maz citu iestājas pret šo netaisnību.

     [+] [-]

, 2022-03-14 11:58, pirms 3 gadiem
Liberastu mēram tiešām vajadzētu beigt dzīt to mainstream sviestu. Pirmo reizi mūžā piekrītu Kairijam. Durantam kā NY uzņēmējam tiešām jāņem lietas savās rokās. Šie abi vispār piestāv Bruklinai. Labs duets.