Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Geinss paliek Jūtā vēl vismaz uz desmit dienām

Geinss paliek Jūtā vēl vismaz uz desmit dienām
Sandiata Geinss komandas biedru ielenkumā pēc uzvaras metiena
Foto: AP

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) klubs Jūtas "Jazz" pagarinājis saspēles vadītajā Sandiata Geinsa līgumu uz vēl desmit dienām. Aizvadītajā naktī Geinss izcēlās ar uzvaru nesošo trīspunktnieku.

Aizvadītas nakts spēle starp Jūtas "Jazz" un Klīvlendas "Cavaliers" izšķīrās pašā mača galotnē, kad pateicoties Sandiata Geinsa trīspunktniekam pēdējā sekundē uzvaru ar 97:96 guva mājinieki "Jazz" basketbolisti. Interesanti, ka vēl pagājušajā nedēļā Geinss bija NBA Attīstības jeb D-Līgas spēlētājs, līdz "Jazz" ar viņu parakstīja desmit dienu līgumu. Tas tagad tuvojas beigām un "Jazz" izlēmuši līgumu ar Geinsu pagarināt vēl uz desmit dienām.

NBA noteikumi paredz, ka pēc diviem desmit dienu līgumiem komandai ir jāizlemj, vai paturēt sastāvā spēlētāju. Šajā gadījumā visticamāk Geinss paliks Jūtas komandas sastāvā, jo viņš atstājis paliekošas pēdas ar savu uzvaru nesošo trīspunktnieku. Visā spēlē 23 gadus vecais Geinss nospēlēja nepilnas desmit minūtes, gūstot deviņus punktus. "Mēs jau smējāmies un jokojām - tā tu dabū otro desmit dienu līgumu. Tā tu paliec komandā," sacīja "Jazz" aizsargs Ronijs Brūvers.

Sandiata Geinss aizvadījis piecas spēles "Jazz" sastāvā, vidēji gūstot 4,2 punktus un atdodot 1,4 rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
deseretnews.com

     [+] [-]

, 2010-01-16 00:45, pirms 14 gadiem
Nu pēc tādiem metieniem nevar nepaturēt

  +3 [+] [-]

, 2010-01-16 08:51, pirms 14 gadiem
šis laikam ir pirmais čalis bez līguma kurš izvelk spēli