Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Vai Braients Šarlotē tiks pie pirmās uzvaras šosezon?

Vai Braients Šarlotē tiks pie pirmās uzvaras šosezon?
Kobe Braients un Pau Gazols
Foto: AP/Scanpix

Šonakt Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) laukumos tiks aizvadītas astoņas spēles. Viena no tām norisināsies Šarlotē, kur vietējā "Bobcats" vienība mērosies spēkiem ar Kobe Braienta pārstāvēto Losandželosas "Lakers". Mača sākums plkst. 2.00 pēc Latvijas laika.

Savainojumi pamudinājuši "Lakers" (bilance 10-12, 13.vieta Rietumu konferencē) galveno treneri Maiku D'Antoni uzticēt saspēles vadīšanu pieckārtējam NBA čempionam Kobe Braientam. Jau ilgāku laiku D'Antoni rīcība nav savainoto saspēles vadītāju Stīva Neša un Džordana Fārmara, bet nu atklājies, ka Stīva Bleika 26.novembrī pret Vašingtonas "Wizards" gūtais labā elkoņa savainojums ir ārkārtīgi nopietns, tādēļ Bleikam nāksies izlaist nākamās sešas nedēļas. Par spīti savainojumiem, Losandželosas klubs šonakt darīs visu, lai pieveiktu "Bobcats" (10-13, 6.v. Austrumu konferencē) un pārtrauktu triju zaudējumu sēriju.

"Lakers" zaudējusi visos trijos mačos kopš Braienta atgriešanās laukumā pēc kreisās kājas Ahileja cīpslas savainojuma sadziedēšanas.

Kobe aizvadītās nakts spēlē pret Oklahomsitijas "Thunder" izdalīja 13 rezultatīvas piespēles [Braienta personiskais rekords ir 15 - E.O.] un guva četrus punktus (metieni no spēles - 2/6), tomēr ar to bija par maz, un "Lakers" ar 97:122 cieta trešo neveiksmi pēc kārtas. Braients, kurš otrdienas zaudējumā (108:114) pret "Suns" guva 20 punktus, neizgāja laukumā ceturtajā ceturtdaļā pret "Thunder". Pret "OKC" divi rezultatīvākie Losandželosas kluba spēlētāji bija rezervisti Niks Jangs (17 gūti punkti) un Ksavjers Henrijs (15). Tikmēr Pau Gazola kontā bija 14 punkti (6/10) un septiņas atlēkušās bumbas.

D'Antoni pēc zaudējuma pret "Thunder" bija skarbs savos izteikumos: "Visiem [spēlētājiem] ir viena un tā pati ziņa: vienkārši spēlējiet, atdodot visus spēkus, un mēs izdomāsim [kā spēlēt]. Ja nespēlē, atdodot visus spēkus, ir grūti izdomāt, kas [no spēles plāna] izdodas un kas neizdodas." Gazols, kuram D'Antoni joprojām neuztic līdera lomu uzbrukumā, neizspēlējot uzbrukuma kombinācijas caur viņu, šosezon no spēles vidēji realizē tikai 42,3% no izmestajiem metieniem. Tomēr pēdējos divos mačos realizējis 12 no 21 izmestā metiena (57,1%).

Šarlotes "Bobcats" vienība aizvadītās nakts spēlē pret NBA līdervienību vēl četras minūtes un 19 sekundes pirms ceturtās ceturtdaļas noslēguma bija vadībā ar vienu punktu, taču atlikušajā laikā guva tikai četrus punktus, ciešot neveiksmi pret Indiānas "Pacers" ar 94:99.

"Bobcats" centrs Als Džefersons, kurš "Pacers" grozā sameta 21 punktu, atzina, ka komandai bija labas izredzes uzvarēt mačā, tomēr basketbolisti nespējuši tās izmantot.

Pēdējā abu vienību savstarpējā mačā, kas 8.februārī norisinājās Šarlotē, "Bobcats" cieta neveiksmi ar 93:100. Braients tajā spēlē guva 20 punktus, savukārt karjeras laikā viņš 16 mačos pret Maiklam Džordanam piederošo komandu vidēji guvis 28,7 punktus, kas ir viņa labākais rādītajs cīņās pret NBA komandām. Tādēļ iespējams paredzēt, ka Braients arī šonakt centīsies demonstrēt rezultatīvu sniegumu.

Izmantotie resursi:
NBA.com

Kura vienība izcīnīs uzvaru gaidāmajā mačā?

  • 49

  • 20


  -1 [+] [-]

, 2013-12-14 21:15, pirms 11 gadiem
Komandai reali jaspele bez saspeles vaditaja,tapec Kobem bija tas 14 piespeles, Zel,ka Kobes pedejie gadi aiziet sada komanda, kas reali nevar cinities par titulu nekadi!

  -1 [+] [-]

, 2013-12-14 21:17, pirms 11 gadiem
LAL jāsāk aktīvi darboties tirgū. Toronto esot izrādījuši aktivitāti tikt vaļā no Lourija. Tas būtu kā reize iederīgs LAL ātrajā spēlē. Nelielas nesaprašanās ir Gazolam ar D'Antoni, un ļoti pieļauju, ka drīzumā arī Pau varētu tikt aizmainīts, par ko arī ļoti ceru. Nešs varētu kārt botes uz nagliņas un pateikt, ka viss .... un kļūt par tādu kā treneri LAL saspēlniekiem. Savādāk Kobe par PG šobrīd neder, kā arī Ksavjērs un Mīks kuri sadala backup PG laiku arī nekam neder. Ir jārīkojas ātri, kamēr vēl nav to zaudējumu daudz vairāk kā uzvaru.

  +1 [+] [-]

, 2013-12-14 21:35, pirms 11 gadiem
Atbilde uz abiem komentāriem- nākošgad Šogad nedarīs neko, pa vasaru parakstīs 9-10 jaunus spēlētājus (līgumi ir tikai Kobem, Nešam, Sakrem).

One Man Show- es labāk būtu ar mieru ka Gazols paliek uz nākamo sezonu par mazliet pieticigāku algu(garie kokos neaug), bet D'Antoni gan aizsūtītu prom

  -1 [+] [-]

, 2013-12-14 21:43, pirms 11 gadiem
Skuju-Janis rakstīja: Komandai reali jaspele bez saspeles vaditaja,tapec Kobem bija tas 14 piespeles, Zel,ka Kobes pedejie gadi aiziet sada komanda, kas reali nevar cinities par titulu nekadi!
jaa, zheel, ka Kobem ir jaaspeelee ar taadu sastaavu, kaadu Lakers var atljauties, maksaajot kobem 48mil 2 sezonaas. tik tieshaam zheel kobiites!! Gazola zheel visvairaak. paaareejie visi ir aiztinushies.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-12-14 21:50, pirms 11 gadiem
sysonpyh Nr.2 rakstīja: jaa, zheel, ka Kobem ir jaaspeelee ar taadu sastaavu, kaadu Lakers var atljauties, maksaajot kobem 48mil 2 sezonaas. tik tieshaam zheel kobiites!! Gazola zheel visvairaak. paaareejie visi ir aiztinushies.
kobe vareeja panemt mazaaku liigumu un cereet uz sesto naakam gad,vins to neizdariija un taa bija vina lielaka kluda

  +1 [+] [-]

, 2013-12-14 21:52, pirms 11 gadiem
jocker rakstīja: Atbilde uz abiem komentāriem- nākošgad Šogad nedarīs neko, pa vasaru parakstīs 9-10 jaunus spēlētājus (līgumi ir tikai Kobem, Nešam, Sakrem).

One Man Show- es labāk būtu ar mieru ka Gazols paliek uz nākamo sezonu par mazliet pieticigāku algu(garie kokos neaug), bet D'Antoni gan aizsūtītu prom
Tur jau tā lieta, ka arī Gazols ir pateicis, ka netaisās parakstīt līgumu par baigi mazāku summu. LAL jau savu izvēli izdarīja uz Kobi atdodot gan Gazola naud Kobem. Un, lai iegūtu kādu vērtību, ir jāmaina prom viņš. Par cik Gazolam beidzas līgums un nākamais FA ir gana labs, tad manuprāt daudzas komandas gribētu savā komandā Pau

Par D'Antoni ir kā ir, bet tur neko mainīt nevar. Ja netiks PO, tad skaidrs, ka nākamvasar LAL laidīs vaļā šo. Katrā ziņā, lai LAL tiktu pie vēl vienas konkurētspējīgas zvaigznes, tad ir jāveic maiņu, un pārejos līdzekļus atstājot ieroču pienesējiem.

  +3 [+] [-]

, 2013-12-14 21:57, pirms 11 gadiem
biedza22 rakstīja: kobe vareeja panemt mazaaku liigumu un cereet uz sesto naakam gad,vins to neizdariija un taa bija vina lielaka kluda
tieshi taapeec es nesaprotu, kaa var zheelot KOBI situaacijaa, kuru vinjsh pats sev izkaartojis. ... Biznesa zinjaa labs dariijums abaam puseem. Basketbola zinjaa - ne tik.

     [+] [-]

, 2013-12-14 22:03, pirms 11 gadiem
BŪS!

  +1 [+] [-]

, 2013-12-14 22:05, pirms 11 gadiem
One Man Show! rakstīja: Tur jau tā lieta, ka arī Gazols ir pateicis, ka netaisās parakstīt līgumu par baigi mazāku summu. LAL jau savu izvēli izdarīja uz Kobi atdodot gan Gazola naud Kobem. Un, lai iegūtu kādu vērtību, ir jāmaina prom viņš. Par cik Gazolam beidzas līgums un nākamais FA ir gana labs, tad manuprāt daudzas komandas gribētu savā komandā Pau

Par D'Antoni ir kā ir, bet tur neko mainīt nevar. Ja netiks PO, tad skaidrs, ka nākamvasar LAL laidīs vaļā šo. Katrā ziņā, lai LAL tiktu pie vēl vienas konkurētspējīgas zvaigznes, tad ir jāveic maiņu, un pārejos līdzekļus atstājot ieroču pienesējiem.
Es tikai lūdzos lai tas nebūtu Karmelo... Nu nopietni negribu, lai viņš vēl Leikerus izčakarē

  +1 [+] [-]

, 2013-12-14 22:11, pirms 11 gadiem
jocker rakstīja: Es tikai lūdzos lai tas nebūtu Karmelo... Nu nopietni negribu, lai viņš vēl Leikerus izčakarē
Es arī ceru, jo viņam vnk nav uzvarētāja harizmas. Un viņam vienkārši nav tāds sacensību gara raksturs kā Kobem, viņš grib un var iemest, bet ne rauties tikpat kaislīgi aizsardzībā. Kobem vienkārši gūt punktus ir tikpat svarīgi, kā būt labākam par pretspēlētāju arī aizsardzībā esot. Karamele tāds nav, un tāds arī neder LAL.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-12-14 22:33, pirms 11 gadiem
chr1sT rakstīja: Domāju, ka Fila atgriešanās visvairāk palīdzētu Leikeriem. Saliktu visu pa vietām.
Bija iespēja dabūt viņu pag gad kad Dvaits atnāca, bet redz domāja ka vālēs visus un visskaistāk to būs darīt ar Antonu... tagad Fils toč nenāks atpakaļ.

  -2 [+] [-]

, 2013-12-14 22:56, pirms 11 gadiem
Izskataas ka shonakt Heat paarbrauks paari Cavs ar monstruaalu speeku. Es pat neskatiishos, nelabi metaas no tiem luuzeriem Cavs.
Kobe galiigi vaajsh palicis, nesaprotu ko Lakers ar vinju aukleejaas - iemainiet pret veertiigiem draft pickiem un taisiet paarbuuvi, ar kobi nekaa nebuus. Nosists laiks. GO HEAT!

  +1 [+] [-]

, 2013-12-14 23:42, pirms 11 gadiem
One Man Show! rakstīja: LAL jāsāk aktīvi darboties tirgū. Toronto esot izrādījuši aktivitāti tikt vaļā no Lourija. Tas būtu kā reize iederīgs LAL ātrajā spēlē. Nelielas nesaprašanās ir Gazolam ar D'Antoni, un ļoti pieļauju, ka drīzumā arī Pau varētu tikt aizmainīts, par ko arī ļoti ceru. Nešs varētu kārt botes uz nagliņas un pateikt, ka viss .... un kļūt par tādu kā treneri LAL saspēlniekiem. Savādāk Kobe par PG šobrīd neder, kā arī Ksavjērs un Mīks kuri sadala backup PG laiku arī nekam neder. Ir jārīkojas ātri, kamēr vēl nav to zaudējumu daudz vairāk kā uzvaru.
Pasaki kaut vienu variantu, kam vajag Pau pa 19M. Un pasaki kaut vienu variantu, kā tādu maiņu var dabūt cauri līgas ofisam. 19M

  -1 [+] [-]

, 2013-12-14 23:44, pirms 11 gadiem
biedza22 rakstīja: kobe vareeja panemt mazaaku liigumu un cereet uz sesto naakam gad,vins to neizdariija un taa bija vina lielaka kluda
uz ko 6o? lai pamēģina tikt IND, MIA tikt klāt tuvumā... nemaz nerunājot par rietumiem.....

  -2 [+] [-]

, 2013-12-14 23:54, pirms 11 gadiem
chr1sT rakstīja: Domāju, ka Fila atgriešanās visvairāk palīdzētu Leikeriem. Saliktu visu pa vietām.
1. lieta ko Fils izdariitu - aizmainiitu Kobi

  +1 [+] [-]

, 2013-12-15 14:25, pirms 11 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Pasaki kaut vienu variantu, kam vajag Pau pa 19M. Un pasaki kaut vienu variantu, kā tādu maiņu var dabūt cauri līgas ofisam. 19M
Vai vajag Pau, īsti nezinu. Spēlēt jau viņš var ļoti labi vēl, bet ne iekš LAL. Bet šeit jau vairāk ir stāsts arī manuprāt par tieši šo līgumu 19M kā pēdejo gadu.

  +1 [+] [-]

, 2013-12-15 15:07, pirms 11 gadiem
One Man Show! rakstīja: Vai vajag Pau, īsti nezinu. Spēlēt jau viņš var ļoti labi vēl, bet ne iekš LAL. Bet šeit jau vairāk ir stāsts arī manuprāt par tieši šo līgumu 19M kā pēdejo gadu.
Nu bet lai samainītu 19M džeku ir jādod pretī 19M(ar smukiem potenciāliem džekiem). Kas to var iedod?