Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Hārdens uzskata, ka nav iespējams atjaunot attiecības ar "76ers" prezidentu Moreju

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Hārdens uzskata, ka nav iespējams atjaunot attiecības ar "76ers" prezidentu Moreju
Džeimss Hārdens. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Filadelfijas "76ers" zvaigzne Džeimss Hārdens pagājušajā nedēļā pievienojās treniņiem, bet piektdien pirmo reizi aprunājies ar medijiem. Hārdens ir pārliecināts, ka viņa attiecības ar Derilu Moreju sabojājušās tiktāl, ka vairs nav vēršamas uz labo pusi.

Uz jautājumu, vai varētu uzlaboties viņa un Filadelfijas "76ers" basketbola daļas prezidenta Derila Moreja attiecības, Džeimss Hārdens atbildēja ar vienu vārdu: "Nē." Treniņnometnes sākumu demonstratīvi izlaidušais aizsargs pagājušajā nedēļā tomēr pievienojās komandai, taču viņa vēlme tikt aizmainītam nav zudusi.

"Tās ir kā laulības. Kad zaudē uzticēšanos, tad… Saprotiet, ko ar to domāju? Tas ir diezgan vienkārši," komentēja Hārdens. Skandāls plašāku uzmanību piesaistīja augustā, kad Hārdens paziņoja – Morejs esot melis, kura vadītā komandā viņš vairs negrasās spēlēt. Tagad Hārdens atzina, ka plāno doties laukumā.

Hārdena un Moreja attiecības sākās pirms 11 gadiem, kad aizsargs Moreja uzbūvētā maiņas darījumā pārcēlās uz Hjūstonas "Rockets", kur 2018. gadā kļuva par MVP. Attiecības izjukušas pēc Filadelfijas zaudējuma Austrumu konferences pusfinālā pret Bostonas "Celtics".

"Mums desmit gadus bija ļoti, ļoti labas attiecības. Notika nepārtraukta komunikācija. Pēc zaudējuma nav bijusi nekāda komunikācija," teica Hārdens. Neskatoties uz komunikācijas trūkumu, Hārdens izvēlējās izmantot līgumā iekļauto spēlētāja opciju un par 35,6 miljoniem dolāru pagarināja kontraktu uz vienu sezonu, uzreiz pēc tam pieprasot maiņu uz Losandželosas "Clippers".

Morejam izvēloties ignorēt Hārdena prasību, basketbolists kluba vadītāju nosauca par meli.

"NBA ir bizness. Tas ir tieši tik vienkārši. Esmu ieradies, lai strādātu, cik smagi vien spēju – kā profesionālis, kā to esmu darījis 15 gadu karjeras garumā. Kontrolēšu to, ko varu kontrolēt. Domāju tikai par nākamo dienu. Mans plāns ir spēlēt basketbolu," teica Hārdens, kurš treniņnometnes ievada izlaišanu skaidroja ar medicīnisko pārbaužu nepieciešamību.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2023-10-14 13:44, pirms gada
emocionālā lezbiete. ņem piemēru no pārējiem, kuri iepriekš bļaustījās par maiņām publiski. tās algas viņiem ir pārvērtētas.

     [+] [-]

, 2023-10-14 18:33, pirms gada
Sabijās no jaunā likuma...