Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Reinis Aumeisters

Video: Tompsons uzskata, ka NBA analītiķiem sāpēja ''Warriors'' triumfs

Video: Tompsons uzskata, ka NBA analītiķiem sāpēja ''Warriors'' triumfs
Klejs Tompsons. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienība Goldensteitas ''Warriors'' nesen tika kronēta par jauno NBA čempioni. Finālsērijā ar 4:2 tika pieveikta Bostonas ''Celtics''. Sarunas par Goldensteitas triumfu gan joprojām nav noklusušas.

Tompsons savā Instagram profilā veidoja tiešraidi, kas pēcāk tika ierakstīta un pārpublicēta citos portālos. Basketbolists tajā minēja, ka sporta analītiķiem, ekspertiem un viņu viedokļiem nevar uzticēties.

''Viņi teica, ka mēs esam bezspēcīgi un izmesti ūdenī. Ko mēs izdarījām? Tikām pie titula! Kā viņi par to jūtas? Es zinu, ka viņiem tas ļoti sāpēja,'' sacīja Tompsons.

Pēcāk Tompsonu Twitter platformā atbalstīja arī komandas līderis, NBA superzvaigzne un fināla vērtīgākais spēlētājs Stefens Karijs, kurš iekomentēja publicēto video.


, 2022-07-14 22:28, pirms 2 gadiem
Lai nu bumbo labāk. Visi domāja, ka gsw vinnēs bostonu-kas teica pretēju, tie gāja pret likmēm. Gsw ir lieliska komanda, bet viņu vēlme spēlēt 'underdogus' - sāk kaitināt
, 2022-07-20 13:02, pirms 2 gadiem
sapnis rakstīja: Lai nu bumbo labāk. Visi domāja, ka gsw vinnēs bostonu-kas teica pretēju, tie gāja pret likmēm. Gsw ir lieliska komanda, bet viņu vēlme spēlēt 'underdogus' - sāk kaitināt
paskaties sezonas sākumu. Finālā loģiski jau visi redzēja GSW spēku.
Tims Hārdevejs. Foto: AP/Scanpix
4

Toronto dod naudīgu līgumu Kviklijam, Dalasa aizmaina Hārdeveju

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) turpinās jaunu līgumu slēgšana un maiņu darījumi. Toronto ''Raptors'' uz pieciem gadiem būs noturējusi Imanuelu Kvikliju, kurš šajā periodā pelnīs 175 miljonus dolāru. Tikmēr Dalasas ''Mavericks'' uz Detroitas ''Pistons'' aizmainījusi Timu Hārdeveju, pretī iegūstot Kventinu Graimsu.
Bronijs un Lebrons Džeimsi. Foto: AFP/Scanpix
13

Pirmais tēva un dēla duets vienlaikus: ''Lakers'' draftā izvēlas Lebrona atvasi Broniju

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) jauno spēlētāju draftā Losandželosas "Lakers" ar 55. izvēli tika pie Lebrona Džeimsa dēla Bronija Džeimsa. Līdz drafta ceturtajai izvēlei no beigām Džeimss jaunākais noslīdēja aģenta darbības rezultātā.
Saša Vezenkovs. Foto: AP/Scanpix

Sakramento aizsūta Eirolīgas MVP balvu ieguvušo Vezenkovu pāri robežai

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA), sākoties otrajai drafta dienai, maiņas darījumu veikusi Sakramento "Kings", kas aizmainījusi 2023. gada Eirolīgas vērtīgāko spēlētāju Sašu Vezenkovu uz Toronto "Raptors".